آمار کشته های کرونا در ایران تا امروز سه شنبه 25 آبان ماه / افزایش نسبت به روز قبل !
رکنا: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۴ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۴۰۶ نفر رسید.

تزریق عمومی واکسن کرونا مهمترین راهکار مقابله با همه گیری این ویروس محسوب می شود. ایران از جمله کشورهای تولیدکننده واکسن کرونا است، اما متاسفانه تولیدکنندگان انواع واکسن کرونا در کشورمان تاخیر زیادی در عمل به وعده های خود داشتند و دولت ناچار شد با واردات واکسن کرونا این تاخیر را جبران کند. البته خوشبختانه در ماه های اخیر سرعت تامین و تزریق واکسن کرونا به سطح قابل قبولی رسیده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۵ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۵۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۵۱ هزار و ۶۴۲ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۴۰۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون و ۷۲۰ هزار و ۸۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
سه هزار و ۴۷۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۳۷ میلیون و ۲۵۴ هزار و ۴۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
-
فیلم زمستانی گنبد گلستان در بارش برف
ارسال نظر