مسئولان امور سالمندان وزارت بهداشت در گفت و گو با رکنا تاکید کردند
کرونا امید به زندگی سالمندان را کاهش داد / معضل خودکشی سالمندان ایران را تهدید می کند
رکنا: مسئولان امور سالمندان وزارت بهداشت با تاکید بر کاهش امید به زندگی سالمندان در دوران شیوع کرونا، اظهار داشتند 80 درصد سالمندان افسرده درمان نمی شوند و بنابراین معضل خودکشی سالمندان در آینده ایران را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.
امید به زندگی / سن امید به زندگی در دوره شیوع کرونا کاهش یافت. مسئولان امور سالمندان وزارت بهداشت بر کاهش سن امید به زندگی در دوره شیوع کرونا تاکید کردند. رییس اداره سالمندان وزارت بهداشت گفت که سن امید به زندگی به علت ابتلای سالمندان به کرونا کاهش یافته است. البته هنوز رقم جدید سن امید به زندگی در ایران در دوره کرونا محاسبه نشده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، شیوع بیماری کرونا در دو سال گذشته و مرگ سالمندان بسیاری بر اثر ابتلا به این بیماری، منجر به کاهش سن امید به زندگی شده است. ضمن این که تشدید افسردگی سالمندان در دوره شیوع کرونا و قرنطینه خانگی ناشی از آن منجر به افزایش آمار خودکشی در میان سالمندان شده است.
دکتر محسن شتی، رییس اداره سالمندان وزارت بهداشت در نشست خبری به مناسبت هفته سالمندان در این باره به خبرنگار رکنا گفت: سن امید به زندگی به صورت پنج سال یک بار محاسبه می شود و ما هم ظرف یک سال آینده امید به زندگی را محاسبه می کنیم. البته قطعا با توجه به شرایط کرونا امید به زندگی در ایران کاهش یافته است.
وی افزود: در دوره شیوع کرونا تعداد افراد زیادی به صورت غیرمنتظره فوت شده اند و این مساله حتما باعث کاهش سن امید به زندگی شده است؛ بنابراین امید به زندگی در دوره سالمندی به دلیل فوت سالمندان زیادی به دلیل ابتلا به کرونا حتما تحت تاثیر قرار گرفته است.
دکتر احمد دلبری، رییس انجمن سالمندشناسی نیز در گفت و گو با رکنا درباره خودکشی در سالمندان گفت: با توجه به شیوع افسردگی در میان سالمندان در سراسر جهان در دوره شیوع کرونا، حتما خودکشی یکی از آسیب هایی است که اکنون سالمندان کشورهای مختلف را تهدید می کند.
وی افزود: شایع ترین علت خودکشی در سالمندان افسردگی است و متاسفانه 80 درصد سالمندانی که دچار افسردگی می شوند، تحت درمان قرار نمی گیرند. بنابراین معضل خودکشی سالمندان در آینده ایران را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.
ارسال نظر