سیل در کرمان/ احتمال ادامه سیل تا دوشنبه
رکنا: طی روزهای اخیر با با ادامه فعالیت سامانه بارشی موسمی، بارش شدید باران و رعد و برق همراه با وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و احتمال تگرگ در استان پیش بینی شده است.
طی روزهای اخیر در بسیاری از مناطق کشورمان شاهد وقوع سیل بودیم. سیل در استان های کرمان، سیستان و بلوچستان، سمنان و هرمزگان در دو روز اخیر رخ داده است. سیل موجب خسارت های زیادی در استان های مذکور شده است. بنا به اعلام هواشناسی، احتمال وقوع سیل در دو روز آینده نیز وجود دارد. هم اکنون سیل در استان کرمان در جریان است.
به گزارش رکنا، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان اظهار کرد: در پی بارندگی های شدید، طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیل بلافاصله نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر برای عملیات امدادونجات به مناطق سیل زده در شهرستان های بافت، بردسیر، رابر، راور، سیرجان، زرند، راین و ماهان اعزام شدند.
وی با اشاره به اعزام ۵۲ نیروی امدادی در قالب ۱۴ تیم به مناطق حادثه دیده افزود: روز گذشته ۲۵ تیرماه عملیات ارزیابی، رهاسازی خوردهای گرفتار در آب، تخلیه آب منازل و معابر در ۲۱ روستا به مدت ۴ ساعت انجام شده است.
رضا فلاح با اشاره به بکارگیری ۱۳ خودروی کمک دار و آمبولانس در این عملیات ها تصریح کرد: عملیات امدادرسانی در روستاها و مناطق شهر درگیر سیل همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اعزام ۷ تیم امدادونجات در شب گذشته به روستای کیسکان برای پیدا کردن پنج نفر مفقودی افزود: صبح امروز ۴ تیم امدادونجات و آنست از مرکز استان و شهرستان سیرجان به شهرستان بافت اعزام شدند.
وی اظهار کرد: در ادامه امدادرسانی های انجام شده عملیات جستجو برای پیدا کردن پنج مفقودی از سر گرفته شد و نیروهای هلال احمر صبح امروز اولین جسد را در حوالی سد بافت پیدا کردند.
فلاح تصریح کرد: همه نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان تا پایان فعالیت سامانه بارشی در استان در حال آماده باش هستند.
بنا به اعلام اداره کل هواشناسی کرمان، ساعاتی آینده احتمال بروز سیلاب در شهرستان های مرکزی، غربی و جنوبی کرمان بسیار زیاد است و هم اکنون سیل در شهرستان های مرکزی کرمان ادامه دارد.
با اعلام هشدار هواشناسی؛ سطح نارنجی شماره ۳۲ بارش شدید باران و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و احتمال تگرگ در استان کرمان تا پس فردا دوشنبه ادامه دارد.
طغیان رودخانه های فصلی، جاری شدن روان آب در مسیلها، آب گرفتگی معابر، برخورد صاعقه، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه های فصلی و انسداد موقت جاده ها، خسارت به محصولات کشاورزی، تخریب سازههای سست و موقت از پیامدهای این سامانه بارشی است.
مدیریت بحران استان کرمان با تاکید بر آمادگی دستگاههای اجرایی، فرمانداری ها و شهرداری ها برای مقابله با خطرهای ناشی از ناپایداریهای جوی هشدار داد: از تردد و توقف در حاشیه رودخانهها و مسیلها، از صعود به ارتفاعات و چرای دام در مراتع مرتفع و مسیلها خود داری کنند.
ارسال نظر