تعداد خانه‌های محیط زیست منطقه 10 به 43 رسید

به گزارش رکنا،  مهدی اخ‌الصنایع، شهردار منطقه گفت: خانه‌های محیط زیست این منطقه فراتر از نقشه راه ابلاغی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار که تأسیس 30 خانه برای منطقه 10 را پیش‌بینی کرده بود، فروردین امسال از تعداد ۳۱ خانه به تعداد ۴۳ خانه محیط زیست رسید.

اخ‌الصنایع با تأکید بر اهمیت موضوع آموزش محیط زیست برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی توضیح داد: پس از هماهنگی‌‌های صورت‌گرفته با آموزش و پرروش و با توجه به همکاری خوب مدیریت، مربیان و دانش‌آموزان مدارس «نرجس، ملکه هاشمی، زهرا مردانی 18، ناصریان، تقوا دختران، اسوه، شهید شرافتی، زنده‌یاد فرهادی، ابوطالب و عمار»، این منطقه، مدارس نام‌برده را به عنوان «مدرسه دوستدار محیط زیست» معرفی کرد و با استفاده از ظرفیت طرح «شهردار مدرسه»، به یک‌باره فروردین امسال در این مدارس، 12 خانه محیط زیست افتتاح شد.

وی ضمن یادآوری این مطلب که اصل ۵۰ قانون اساسی بر موضوع بین نسلی محیط زیست تأکید دارد، افزود: منظور از این اصل این است که نسل کنونی و نسل آینده باید از موهبات محیط زیستی بهره‌مند شوند و تأکید شده که حفظ محیط زیست، وظیفه عمومی است؛ بنابراین باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود.

شهردار منطقه 10، یکی از سیاست‌های اصلی زیست‌محیطی شهرداری را مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه دانست و بیان کرد: این موضوع با راه‌اندازی و تأسیس خانه‌های محیط زیست در دستور کار قرار گرفته و ایجاد خانه‌های محیط زیست، یکی از بسترها و زمینه‌های مطلوب مردمی‌سازی فعالیت حوزه محیط زیست است که در قالب آموزش و مشارکت و جلب دیدگاه‌ها و اجرای فعالیت‌های محله‌محور و کوچک‌مقیاس زیست‌محیطی می‌تواند حفظ و ارتقای محیط زیست مطلوب‌تر را به دنبال داشته باشد.

 

  • فیلم چالش جذاب عاشقانه بابک جهانبخش و زن دومش پریا پرتوی/ کار داشت به جاهای باریک می کشید !

اخبار تاپ حوادث