دولت جدید «سفرکارت ملی» را احیا کند / با این کارت مردم می توانند در طول سال دو بار به سفر بروند + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، عرصه مدیریت همیشه محل تاخت و تاز نظریه ها و سبک های مدیریتی مختلف بوده است. فارغ از هرگونه جنجالی در این خصوص، با تعمیق در نحوه مدیریت سازمان ها، شرکت‌ها و ... باید اذعان داشت که بخشی اعظمی از مدیریت، توانِ ذاتی مدیر است.

به نظر می رسد با حضور بانوان در عرصه مدیریت کلان می توان خصیصه های مدیریت بانوان را لیست کرد.

خصیصه هایی که باعث تحول، جهش، پیشرفت و کارآمدی مجموعه های تحت مدیریت بانوان می شود نشان دهنده سطح تعامل بیشتر این مجموعه هاست. به نظر می‌رسد در این مجموعه ها مشارکت افراد در اثربخشی و فعالیت‌ها بیشتر از مجموعه های دیگر است. همچنین کاهش سطح تنش و ایده پردازی بیشتر، نظم و چهارچوب بخشی به منابع انسانی، حل مسائل و مشکلات مجموعه ها با دقت بیشتری پیش می رود.

اثر بخشی و رشد در شاخص های مختلف سازمانی، همچنین عبور از ریسکهای پیش رو می تواند بهترین توضیح در مورد توان ذاتی مدیریت در بانوان باشد. حال که حضور بانوان در کابینه ی رئیس جمهور بارقه های امیدی در این میان ایجاد کرده است، امید است بیش از پیش شاهد حضور بانوان توانمند و کارآمد در عرصه های مختلف مدیریتی باشیم.

فریبا عباسی ، مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی است. او با حضور در تحریریه رکنا، ضمن خسته نباشید به اعضای تحریریه، با خبرنگار اجتماعی این رسانه به گفت و گو نشست.

او به عنوان زنی که تقریبا یک سال است در این سمت قرار گرفته، توانسته است اقدامات بسیار موثری در راستای مدیریت شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی، به ویژه هتل های ایرانگردی و جهانگردی داشته باشد.

فریبا عباسی در گفت و گویی تفصیلی با رکنا، به موضوعات و چالش های مختلف در حوزه گردشگری در ایران پرداخت که می توانید هر بخش را به صورت مجزا در رکنا بخوانید.

فریبا عباسی

او در گفت و گو با رکنا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مهم ترین چالش این روزهای هتلداران در ایران چیست، گفت: فارغ از تمام محدودیت هایی که کشور ما به عنوان یک کشور اسلامی در حوزه گردشگری خارجی دارد، اتفاقات خوبی در حوزه گردشگری افتاده که مجموعه ما به وضوح آنها را لمس کرده است. این مهم را می توان در افزایش سفر در قشر متوسط که در مجموعه هتل های ایرانگردی و جهانگردی حضور داشته اند مشاهده کرد. این اتفاق نشان می دهد مردم به اهمیت سفر پی برده اند و سعی می کنند آن را در سبد مصرفی خانوار قرار دهند.

فریبا عباسی تاکید کرد: با این وجود، همچنان همه مردم کشور نمی توانند سفر را در سبد مصرف خانوار خود قرار دهند. خیلی وقت ها سفر اولین گزینه ای است که سرپرست خانوار آن را به دلیل تامین مخارج زندگی حذف می کند.

مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در ادامه گفت: قبلا سفرکارت ملی وجود داشت که سازمان ها و ادرات آن را شارژ می کرد و کارکنان از آن استفاده می کردند. در آن سالها همه سازمان ها، ادارت و موسسات دولتی موظف بودند که بودجه رفاهی را به این کارت تخصیص دهند و کارمندان می توانستند در طول سال با این کارت، حداقل دو بار سفر را تجربه کنند. الان این سفرکارت ملی زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی است که به دلیل عدم حمایت دولت ها، اکنون در حال انحلال است.

فریبا عباسی در پایان تاکید کرد: متاسفانه بعد از چند سال، سازمان ها و شرکت ها خودشان هتل ساختند یا  هتل اجاره کردند و این باعث شد حمایت از سفر در سبد خانوار کمرنگ و کمرنگ تر شود. برخی از افراد، حقوقشان به اندازه ای نیست که در طول سال حتی یک سفر هم داشته باشند. اگر دولت دوباره با احیای سفرکارت ملی که زیرساختش موجود است و اقدام کند، حمایت خوبی از صنعت گردشگری اتفاق می افتد.

کدخبر: 1041994 ویرایش خبر
لینک کپی شد
زهرا علی هاشمی دبیر گروه: آزاده مختاری
آیا این خبر مفید بود؟