هتلداری، در ایران خیلی سودده نیست / جذابیت های طبیعی و باستانی زیادی داریم؛ ولی نتوانسته ایم در حوزه گردشگری رشد کنیم + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، عرصه مدیریت همیشه محل تاخت و تاز نظریه ها و سبک های مدیریتی مختلف بوده است. فارغ از هرگونه جنجالی در این خصوص، با تعمیق در نحوه مدیریت سازمان ها، شرکت‌ها و ... باید اذعان داشت که بخشی اعظمی از مدیریت، توانِ ذاتی مدیر است.

به نظر می رسد با حضور بانوان در عرصه مدیریت کلان می توان خصیصه های مدیریت بانوان را لیست کرد.

خصیصه هایی که باعث تحول، جهش، پیشرفت و کارآمدی مجموعه های تحت مدیریت بانوان می شود نشان دهنده سطح تعامل بیشتر این مجموعه هاست. به نظر می‌رسد در این مجموعه ها مشارکت افراد در اثربخشی و فعالیت‌ها بیشتر از مجموعه های دیگر است. همچنین کاهش سطح تنش و ایده پردازی بیشتر، نظم و چهارچوب بخشی به منابع انسانی، حل مسائل و مشکلات مجموعه ها با دقت بیشتری پیش می رود.

اثر بخشی و رشد در شاخص های مختلف سازمانی، همچنین عبور از ریسکهای پیش رو می تواند بهترین توضیح در مورد توان ذاتی مدیریت در بانوان باشد. حال که حضور بانوان در کابینه ی رئیس جمهور بارقه های امیدی در این میان ایجاد کرده است، امید است بیش از پیش شاهد حضور بانوان توانمند و کارآمد در عرصه های مختلف مدیریتی باشیم.

فریبا عباسی ، مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی است. او با حضور در تحریریه رکنا، ضمن خسته نباشید به اعضای تحریریه، با خبرنگار اجتماعی این رسانه به گفت و گو نشست.

او به عنوان زنی که تقریبا یک سال است در این سمت قرار گرفته، توانسته است اقدامات بسیار موثری در راستای مدیریت شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی، به ویژه هتل های ایرانگردی و جهانگردی داشته باشد.

فریبا عباسی در گفت و گویی تفصیلی با رکنا، به موضوعات و چالش های مختلف در حوزه گردشگری در ایران پرداخت که می توانید هر بخش را به صورت مجزا در رکنا بخوانید.

فریبا عباسی

فریبا عباسی در گفت و گو با رکنا گفت: صنعت گردشگری و به ویژه هتلداری، در ایران خیلی سودده و پررونق نیست و کسانی که در این صنعت مو سفید کرده اند، بیشتر به خاطر علاقه شان است که در این صنعت مانده اند فعالیت می کنند. متاسفانه در ایران، علی رغم اینکه جذابیت های طبیعی و باستانی زیادی داریم؛ ولی خیلی نتوانسته ایم در حوزه گردشگری رشد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: این مهم نیازمند یک سری حمایت ها و خدماتی است که می تواند در اختیار هتلداران دولتی و خصوصی قرار بگیرد و حمایت را شکل دهد و عزیزانی که در این صنعت هستند دلگرم شوند. صنعت گردشگری آنقدر سودده است که می تواند جایگزین صنعت نفت شود ولی باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم.

مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی افزود: قدمت هتل های ایرانگردی و جهانگردی بیش از 40 سال است و بعضا در سنوات گذشته مورد بازسازی قرار گرفته اند؛ ولی از آنجایی که هتل، فضایی است که مدام مورد استفاده قرار می گیرد، تعمیر، نگهداری، تجهیز و بازسازی آن کار سخت ولی بسیار ارزشمندی است.

فریبا عباسی در ادامه گفت: از 12 مهرماه که سکانداری مجموعه شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در دست من است، اقداماتی در حوزه تجهیز، بازسازی ابینه و تاسیسات داشتیم که در سالهای گذشته، خیلی به آن توجه نشده بود. با استفاده از ظرفیت سامانه هتل مانیتورینگ، مهمانان هتل، در لحظه می توانند با ارسال عکس و فیلم به ما گزارش دهند و اگر نارضایتی برایشان به وجود آمده است، آن را اعلام کنند.

مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی افزود: اکثرا مسافران این نارضایتی را اعلام می کردند که اگر امکان توسعه نیست، خدمات و تجهیزات هتل ها به روزرسانی شوند. من به محض اینکه مدیریت را تحویل گرفتیم با یک تیم حرفه ای به احصاء نوع اقداماتی که باید انجام شود پرداختم و آنها را اولویت بندی کردم. هتل هایی که مسافرپذیرتر بودند؛ مثل هتل های کرمان، ارومیه، دیزین و سنندج را ارزیابی و مورد بازسازی قرار دادیم.

فریبا عباسی در پایان گفت: مناسب سازی برای تهسیل ورود بازنشستگان و افراد دارای معلولیت نیز انجام شده است. البته در این مسیر، خیلی کار در پیش داریم و در پیش رو پروژه های سرمایه گذاری و توسعه ای داریم که به سمتی خواهیم رفت که از املاک و دارایی ها به نحو احسن بهره ببریم.