20 میلیون تماس با اورژانس 115 در سال/ عجله برای رسیدن به مدرسه؛ زنگ خطر حوادث دانش آموزی

به گزارش رکنا، حسن نوری ساری در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه هدف گذاری در کشور، فعالیت 4 هزار و 500 پایگاه اورژانس است، افزود: خوشبختانه هر سال تعداد زیادی پایگاه اورژانس به ظرفیت کشور اضافه می شود. در کشور تعداد قابل توجهی موتورلانس برای ارائه خدمات در کلانشهرها و زمان های ترافیک و اتوبوس آمبولانس برای استفاده در حوادث ویژه، تجمعات و بحرانها فعالیت دارند.

وی از برقراری سالانه 20 میلیون تماس از سوی مردم با اورژانس 115 در کشور خبر داد و گفت: تعداد تماس ها هر سال نسبت به سال قبل از آن، روند افزایشی دارد. امسال پیش بینی می شود که 4 میلیون ماموریت اورژانس 115 در کشور ثبت شود. تا پایان سال گذشته، 24 درصد ماموریت های اورژانس مربوط به تروما و آسیب های فیزیکی بوده که غالب آنها حوادث ترافیکی است.

معاون سازمان اورژانس کشور با اشاره به اعزام آمبولانس برای خدمت رسانی به 750 هزار مصدوم حوادث ترافیکی در سال گذشته، یادآور شد: برخی از این مصدومان به صورت سرپایی در محل درمان و یا به مراکز درمانی منتقل شده اند و متاسفانه تعدادی از آنها نیز جان خود را از دست داده اند.

نوری خاطرنشان کرد: یکی از نگرانی های ما در فصل مدارس، حوادث ترافیکی ناشی از عجله دانش آموزان و والدین برای به موقع رسیدن در مدرسه است. سوابق بیماران و مصدومان برای اورژانس مهم است و اینکه مبتلا به چه بیماری هستند و چه داروهایی مصرف می کنند، در درمان موثر است.

وی ادامه داد: بهتر است اطلاعات سوابق بیماری و مصرف دارو به ویژه انسولین و داروهای ضد تشنج کودکان و دانش آموزان از سوی والدین به مسئولان مدرسه ارائه شود.

همچنین برخی بیماری های تنفسی و گوارشی ممکن است در مدارس بروز کند که در این صورت بهتر است اگر دانش آموزی مبتلا به بیماری است به مسئول سلامت مدرسه اطلاع داده شود و یا در صورت بروز علائمی مانند تب و ضایعات پوستی، دانش آموز نباید در مدرسه حضور داشته باشد و باید تحت درمان و مراقبت قرار گیرد.