۱۴ مخاطره اولویت دار شهر تهران / ۲۰۰ گود ناایمن در پایتخت وجود دارد

به گزارش رکنا، علی نصیری ، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در نشست خبری به ۱۴ مخاطره اولویت دار شهر تهران اشاره کرد و گفت: زلزله ، سیل ، آلودگی هوا ، طوفان و گرد و غبار، خشکسالی ، قطع آب ، زمین لغزش و فرونشست زمین ، حریق ، حوادث ترافیکی ، حوادث مواد خطرناک ، بیماری فراگیر انسانی ، تهدیدات سایبری و تجمعات انبوه اختلال یا قطع برق از آن جمله است.

وی با اشاره به نقشه گسل ‌های شهر تهران گفت: مناطق شمالی و جنوبی شهر گسل دارند اما در مناطق جنوبی به علت فرسودگی خطر محسوس‌تر است.

نصیری اضافه کرد: پوسته زمین بر اثر ضربات به عمق زمین راه پیدا کرده است، پس نزدیک به گسل یا نباید ساخت و ساز داشت یا موارد باید رعایت شود اما بافت فرسوده جنوبی و پهنه جنوبی شهر حتی در برابر ریشتر پایین‌تر زلزله هم آسیب پذیر هستند، ما باید در برابر این مساله آماده باشیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه عقل سلیم بر پیشگیری تاکید دارد افزود: سیاست‌های کلی نظام در سال ۸۴ که توسط رهبری ابلاغ شد و سند بین المللی که ۲۰۱۵ تا ۲۰۳۰ تدوین شد توافق کرد دنیا به سمت کاهش خطر برود و انرژی اصلی بر پیشگیری باشد، پس باید تلاش کنیم زلزله که آمد کمترین مخاطرات را داشته باشد این راه طولانی است و باید با شتاب حرکت کنیم و توانستیم فصلی را در توانستن رقم بزنیم.

وی در مورد ساختمان‌های ناایمن تهران گفت: ۱۶ هزار ساختمان در تهران نیازمند ارزیابی بوده که ۵۵۷۳ مورد بازدید و ۳۰۷۱ مورد ارزیابی شده است.

نصیری در مورد گودهای پرخطر بیان داشت: تا سال ۱۴۰۲ از مجموع ۲۵۲ گود رها شده، ۵۵ گود رفع خطر شد همچنین ایمن سازی ۲۰۰ گود ناایمن تا پایان شهریور ۱۴۰۴ صورت می‌گیرد.

وی بیان داشت: گودهای برج میلاد و فرهنگ ایمن‌سازی شدند و گود بابک زنجانی نیز تا حدودی ایمن‌سازی شده است. گودهای اشاره شده عمق‌های متفاوتی از ۱۵ متر تا ۲۲ متر دارند.

کدخبر: 1034227 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟