یک گیمر مطرح کرد؛
درآمد ماهانه ۳۰۰ میلیون تومان از «بازی»/ کسی باور نمیکرد از اینترنت پول دربیاوریم!
رکنا: پرهام طاهری گیمری که از طریق فعالیت در فضای سایت «آپارات» به درآمدزایی رسیده است، در گفتوگو یی درباره تجربه خود در این زمینه توضیح داد
به گزارش رکنا، حوالی سال ۹۸ بود که من فعالیت خودم را آغاز کردم. در آن زمان صرفا ویدئوهایی را به اشتراک میگذاشتیم و خیلی سازوکار درآمدزایی آن برایمان موضوعیت نداشت. در آن مقطع هم می شد از آپارات درآمد داشته باشیم اما انگیزه اصلی ما علاقهای بود که به کارمان داشتیم. بعدتر بود که با افزایش روند درآمدزایی به شرایط ایدهآلتری هم رسیدیم.
وی افزود: ما کارمان را براساس علاقه آغاز کردیم و اینگونه نبود که با هدف درآمدزایی وارد این عرصه شویم. شخصا عاشق تولید محتوایی ویدئویی بودم و هنوز هم از این کار خیلی لذت میبرم. البته نمیخواهم بگویم پول مهم نیست اما واقعیت این است که در این مسیر و برای شخص من در اولویت دوم بود. همین امروز هم احتمالا یک چهارم درآمدی که داریم هم برای زندگیمان کفایت کند، اما فعالیت بیشتری که داریم، براساس علاقه است.
این فعال حوزه بازیهای رایانهای درباره ساعت کاری خود توضیح داد: هر روز از حوالی ۹ صبح تا ۹ شب کار میکنم و بدون تعطیلی، هر روز حدود ۱۲ ساعت مشغول کار هستیم. ویدئوهایی هم که تولید میکنیم مرتبط با بازیهای رایانهای مختلف است. دستهبندیهایی هم براساس گروههای سنی مختلف داریم. برخی برای زیر ۱۰ سال است، برخی بالای ۱۰ سال و برخی بازیها هم اساسا برای بالای ۱۸ سال مناسب است. این سهدستهبندی کلی را برای تولید محتوا داریم.
وی افزود: در برخی ویدئوها، با گیمها بازی میکنیم و در برخی از آنها حتی خودمان داستان مازادی را با محوریت یک بازی ایجاد میکنیم. بهنوعی میتوان گفت به ترکیبی از انیمیشن و گیم میرسیم و براساس آن داستان میگوییم. این محتوای نابی است که مخاطب در هر جایی دسترسی به آن ندارد.
طاهری درباره استفاده همزمان از دیگر پلتفرمهای خارجی مانند اینستاگرام و یوتیوب هم گفت: خودم شخصا تمرکزم را روی آپارات گذاشتهام و ترجیح میدهم در حوزه پلتفرمهای داخلی فعالیت داشته باشم. چرا که این پلتفرمها هم شرایط مالی و درآمدزایی خوبی دارند و هم مشخصا درباره آپارات این اطمینان وجود دارد که بیشتر کاربر فارسیزبان را در قیاس با دیگر پلتفرمهای مشابه دارد. برای تولید محتوا در پلتفرمهای خارجی، شاید باید به زبانهای دیگر تولید محتوا داشته باشیم. برای مخاطبان و کاربران فارسیزبان هم قطعا آپارات بهترین و مطمئنترین بستر است. حتی به جای اینستاگرام هم ترجیح میدهم در پلتفرم روبیکا فعالیت داشته باشم.
این فعال مجازی تأکید کرد: بهنظر هر چقدر دسترسی کاربران به یک بستر سهلتر باشد و نیاز به میانبرهایی مانند فیلترشکن نداشته باشد، قطعا بستر مناسبتری برای فعالیت محسوب میشود. شاید بتوان برخی از ویدئوهای ما را در یوتیوب هم بارگذاری کرد اما قطعا دسترسی مخاطبان به آن سختتر میشود.
طاهری در ادامه گفت: در حال حاضر تنها شغل من همین تولید محتوای ویدئویی است و بهشدت هم به آن افتخار میکنم. به کاربران و مخاطبانم هم وعده دادهام که تا زمانی که پیر شوم در همین حوزه فعالیت داشته باشم. من متولد سال ۷۴ هستم و قطعا در همین عرصه به فعالیت ادامه خواهم داد.
وی افزود: ۵ سال پیش که فعالیت در این حوزه را آغاز کردیم، نه فقط پدر و مادر که حتی جوانترهایی که چند سال از ما بزرگتر بودند، به ما خرده میگرفتند که مگر میشود از اینترنت هم پول درآورد! اما گیم، یکی از پردرآمدترین صنعتها در دنیاست و شاید نگاه غالب به درآمدزایی در این حوزه هم همچنان سنتی باشد و خیلیها فکر کنند حتما باید مغازهای وجود داشته باشد تا بتوانند از بازی، پول دربیاورند اما کافی است کسی در چنین میدانی به موفقیت برسد تا همه به او افتخار کنند.
این فعال جوان در حوزه تولید محتوای مجازی ادامه داد: در ابتدا خیلی از اطرافیان سنگاندازیها و مخالفتهایی میکردند اما از جایی به بعد، ما را الگو قرار دادهاند و از ما کمک میخواهند تا در این عرصه به جایی برسند. معتقدم آنچه میتواند درستی یک کار را اثبات کند، توضیح دادن آن نیست، بلکه عمل کردن و رسیدن به نتیجه است.
وی افزود: خوشبختانه من پدرومادری داشتم که از ابتدا میگفتند دنبال علاقهمندیهایت باش. کاری که در آپارات شروع کرده بودم هم ابتدا درآمد چندانی نداشت و در ادامه بود که به درآمد بسیار بالایی رسید. نکته مهم اما این است که در همان زمان که درآمد آپارات به ظاهر پایین بود، بازهم از خیلی از شغلهای مشابه، شرایط مالی بهتری داشت. همین امروز هم از خیلی از کارمندها درآمد بالاتر و بهتری داریم
طاهری درباره میزان درآمدزایی خود از سایت آپارات هم توضیح داد: در حال حاضر حداقل درآمد ماهانه ما ۳۰۰ میلیون تومان است که در برخی ماهها از این مبلغ بالاتر هم میرود. مجموع درآمدمان از ابتدای کار در این حوزه تا به امروز هم در حدود ۳.۵ میلیارد تومان بوده است.
ارسال نظر