آیا بهبودیافتگان کرونا به کرونای دلتا مبتلا می شوند؟ / علایم کرونای هندی چیست؟

دو هفته ای است که موج پنجم کرونا در کشور با شیوع کرونای دلتا آغاز شده است. کرونای دلتا همان کرونای هندی است که علایمی نظیر کووید ۱۹ معمولی از جمله آبریزش بینی، تب، گلودرد و سردرد است، البته کرونای دلتا که با شدت بیشتری بروز می‌یابد. سرعت ابتلای کرونای دلتا 60 درصد از کرونای انگلیسی بیشتر است. البته کرونای دلتا نسبت به کرونای چینی و کرونای انگلیسی نسبت به واکسن های کرونا مقاومت بیشتری دارد.

به گزارش رکنا، مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بهبودیافتگان کووید۱۹ به دلیل وجود آنتی‌بادی در بدن، در مقابل این ویروس نیز ایمن بوده و به کرونا دلتا مبتلا نخواهند شد.

وی افزود: ویروس کرونا دلتا برخلاف کرونای چینی، بیش از بزرگسالان کودکان و نوجوانان را درگیر می‌کند و علائم آن نیز عمدتا در این گروه جمعیتی شدیدتر است.

مردانی خاطرنشان کرد: علائم این ویروس نیز تقریبا مشابه علائم معمول کووید ۱۹ نظیر آب‌ریزش بینی، تب، گلودرد و سردرد است که با شدت بیشتری بروز می‌یابد.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: قدرت انتقال و سرایت این ویروس نیز ۱۲ برابر بیشتر از کرونای چینی بوده و از انسان به انسان به سرعت انتقال می‌یابد.

مردانی ادامه داد: بهبودیافتگان کرونا، اما به ندرت به این ویروس مبتلا شده و در صورت ابتلا نیز احتمالا موارد خفیف بیماری را تجربه می‌کنند.

به گزارش رکنا، ویروس کرونا دلتا نخستین بار در هند شناسایی و تاکنون در ۸۰ کشور جهان یافت شده است.

سازمان جهانی بهداشت گونه‌های جهش‌یافته ویروس کرونا را براساس حروف الفبای یونانی نامگذاری و گونه یافت‌شده در هند را دلتا نامیده است.

علائم کرونا دلتا مشابه سرماخوردگی است و عمدتا با آب‌ریزش بینی، تب، گلودرد و سردرد بروز می‌یابد.

همچنین بر اساس آمار رسمی کشورها، تاکنون حدود ۱۷۵ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از سه میلیون و ۷۷۷ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

از ابتدای شیوع کرونا در کشور (اسفند ۹۸) تا کنون ۸۴ هزار و ۹۴۹ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده اند.