ابتکار: خانم‌ها وارد ورزشگاه شدند و این دروغ است که نشدند

ورود زنان به ورزشگاه / رکنا: خانم‌ها وارد ورزشگاه شدند و این دروغ است که نشدند. معصومه ابتکار ، معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری در پاسخ به این اتهام که زنان وارد ورزشگاه نشدند و ورود زنان به ورزشگاه که وعده داده شده بود محقق نشد گفت: اتهاماتی را مکرر به ما وارد و متهممان می‌کردند که مثلا در عرصه‌هایی نظیر ورزش و ورود زنان به ورزشگاه‌ها ورود کردیم. از طرفی نیز می‌گفتند آقای رئیس جمهوری این وعده را داد اما عملیاتی نکرد. این دروغ است. خانم‌ها وارد ورزشگاه‌ها شدند و این دروغ است که نشدند.

معصومه ابتکار با اشاره به نشر اخبار "وارونه" پیرامون اقدامات دولت دوازدهم در حوزه زنان، خاطر نشان کرد: اتهاماتی را مکرر به ما وارد و متهممان می‌کردند که مثلا در عرصه‌هایی نظیر ورزش و ورود زنان به ورزشگاه‌ها ورود کردیم. از طرفی نیز می‌گفتند آقای رئیس جمهوری این وعده را داد اما عملیاتی نکرد. این دروغ است. خانم‌ها وارد ورزشگاه‌ها شدند و این دروغ است که نشدند.

ابتکار ادامه داد: مشخصا در استانها هنگام مسابقه ایران_ کامبوج خانم‌ها در ورزشگاه‌ها حضور پیدا کردند. پس از آن نیز مسابقه‌ای نداشتیم و سال بعدش نیز مساله پاندمی کووید ۱۹ مطرح شد و اگر نه حضور زنان در ورزشگاه‌ها را داشتیم. رشد و حمایت از خانم‌ها برای ورزش قهرمانی در این دوره دولت کم نظیر بوده و در هیچ دوره‌ای به این میزان نبوده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه بسیار کار فشرده‌ای در این دوره معاونت امور زنان داشتیم، گفت: ما دوره بسیار پر کاری را گذراندیم. سعی کردیم برای ارتقاء و بهبود وضعیت زنان افق گشایی کنیم. قدم‌های جدیدی برداشته شد. هم‌پیمانی‌هایی با سایر دستگاه‌ها داشتیم که سعی کردیم تماما به نتیجه برسند و هیچ مورد به نتیجه نرسیده‌ای که تنها روی کاغذ آمده باشد، نداریم.

وی گفت زمینه‌هایی در حوزه زنان و در دوره خانم مولاوردی و دولت یازدهم فراهم شده بود که ما سعی کردیم آن مسیرها را تقویت کنیم، ادامه دهیم و موارد نیمه کاره را به نتیجه برسانیم و در این زمینه با تمام توان کار کردیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به ۲۲۵ موافقت‌نامه این معاونت با دستگاه‌های دولتی، دانشگاه‌ها، سازمانهای مردم نهاد و بانک‌ها ادامه داد: می‌توان گفت این موافقت‌نامه‌هایی که طی چهار سال بعضا چهار بار تمدید شده‌اند بالغ بر ۹۰ درصد اجرایی و عملیاتی شده است. جلب و مشارکت بخشی غیر دولتی برایمان خیلی مهم بود چراکه نتیجه بخشی این برنامه‌ها در جلب مشارکت مردم است. "پای کار آمدن مردم" در مسائل فرهنگی، خانوادگی، اجتماعی و… رویکردی بوده که همیشه معاونت امور زنان و خانواده دولت دوازدهم آن را دنبال کرده و این امر مهمی است.

مفهوم عدالت جنسیتی برگرفته از غرب و سند ۲۰۳۰ نیست

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به عدالت جنسیتی و شاخص‌های تنظیم شده آن در معاونت امور زنان، ادامه داد: این مفهوم برگرفته از غرب و سند ۲۰۳۰ نیست بلکه برگرفته از مفاهیم و مبانی دینی است. اوج تاسف این جا است که مفاهیم تمدنی را به سندهای بیگانه‌ نسبت دهیم تا رقیب خود را از میدان به در کنیم. خدا رو شکر ما از میدان به در نشدیم، محکم ایستادیم و شاخص‌های عدالت جنسیتی ابلاغ شد و موفقیت بزرگ این است که در نظام برنامه ریزی کشور موضوع عدالت جنسیتی و شاخص‌های عدالت جنسیتی نشست و ادغام شد.

به گفته ابتکار در حال حاضر "سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده" در شورای برنامه ریزی هر ۳۱ استان قرار دارند و در حال اجرا هستند و معاونت امور زنان از طریق نشست‌هایی با استانها نحوه اجرایی شدن این اسناد را گزارش گیری می‌کند. همچنین تمام استانها اطلاعات مربوط به شاخص‌ها را وارد سامانه رصد و پایش شاخص‌های عدالت جنسیتی می‌کنند.

ابتکار اقدامات یاد شده را دستاورد بزرگی دانست و علت آن را اینگونه بیان کرد که تا کنون موضوع زنان و خانواده در قالب شاخص‌، برنامه عملیاتی و نتیجه محور و در یک نظام رصد و پایش برای ارزیابی وضعیت قرار نگرفته بود و همیشه این اقدامات مناسبی، تشریفاتی و موردی بوده است‌.

وی افزود: این یک برنامه جدی است که وارد نظام برنامه ریزی کشور شده و حتما نتایج و دستاوردهای بزرگی برای کشور داشته و خواهد داشت. در راستای محورهای پر اهمیت هشت‌گانه شاخص‌های عدالت جنسیتی، پروژه‌ها و هم‌پیمانی‌ها و کارهای مشترکی را با دستگاه‌ها در قالب عدالت جنسیتی انجام داده‌ایم. موافقت نامه‌هایی را با وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت کار و… برای پیشبرد شاخص‌های عدالت جنسیتی انجام داده‌ایم. در هر زمینه‌ای می‌توان گفت ما الگو سازی کردیم، سیاست گذاری‌های کلان انجام دادیم و اتفاقات خوبی رخ داده که منجر به بهبود شاخص‌ها شده است.

 

آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.