رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم خبر داد
تداوم برگزاری برخی کلاس های دانشگاه ها به شکل مجازی بعد از پایان کرونا
رکنا: رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم از تداوم برگزاری برخی کلاس های دانشگاه ها به شکل مجازی بعد از پایان شیوع کرونا خبر داد.
علی اکبر صفوی در این باره گفت: دانشگاه ها میتوانند بعد از کرونا ۳۰ تا ۵۰ درصد آموزشهای خود را به صورت مجازی برگزار کنند.
به گزارش رکنا، علی اکبر صفوی، رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری درباره قابلیت استفاده مجدد از آموزشهای الکترونیکی در کنار آموزشهای حضوری بعد از بازگشایی دانشگاهها اظهار کرد: وزارت علوم در خصوص اعمال سیاستهای دانشگاهها برای نحوه اجرای آموزشها از اول مهر تصمیم گیری خواهد کرد.
وی افزود: به دلیل اینکه زیرساختهای خوبی در آموزش های الکترونیکی ایجاد شده و محتواهای خوبی هم در این زمینه از سوی دانشگاهها تولید شده؛ بنابراین شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم در اسفند ۹۹ نظام نامه جدید آموزش عالی را مصوب و ابلاغ کرده است.
صفوی تصریح کرد: در نظام نامه فوق نوشته شده که دانشگاهها مجاز هستند بین ۳۰ تا ۵۰ درصد از برنامههای حضوری خود را حتی بعد از کرونا به صورت الکترونیکی انجام دهند، البته در این زمینه سطح بندیهایی هم وجود دارد، برای مثال دانشگاههای سطح یک ۵۰ درصد و دانشگاههای سطح دو ۳۰ درصد میتوانند این آئین نامه را اجرا کنند.
رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در حال حاضر استادان مهارت کافی را در خصوص برگزاری کلاسهای مجازی کسب کرده اند و دانشگاهها هم محتوی زیادی را تولید کرده اند؛ بنابراین دانشگاهها مجاز هستند حتی بعد از دوران کرونا ۵۰ درصد آموزشها را به صورت مجازی پیش ببرند.
دروس کم اهمیت مجازی برگزار شوند
صفوی گفت: دانشگاهها میتوانند دروس کم اهمیتتر خود را از قبیل دروس نظری در ترم آینده مجازی برگزار کنند و در مقابل به برگزاری دروس مهمتر مانند دروس عملی اقدام کنند و گفتنی است که هیچ سیاست واضحی که به صورت ویژه طراحی شده باشد در حال حاضر مذاکره نشده است، اما متناسب با آن باید دید که آیا کشور توان لازم را در خصوص واکسیناسیون تمامی دانشجویان تا مهر دارد یا خیر؟ که در صورت تحقق این امر وزارت علوم تا مهر سناریوهای گوناگونی را برای برگزاری کلاسهای عملی در نظر میگیرد و آنها را به دانشگاهها ابلاغ میکند.
او در پایان بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد استادان و دانشجویان کشور از ادامه یافتن کلاسهای مجازی حتی بعد از کرونا رضایت کافی دارند.
ارسال نظر