گونه هندی کرونا هم کشف شد/ این جهش مسری تر است

سرپرست فنی سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با کرونا اعلام کرده است که جهش مضاعف جدید در ویروس SARS-CoV-2 که در هند پدیدار شد، می‌تواند «افزایش انتقال» یا حتی «کاهش خنثی سازی» را ایجاد کند.

به گزارش رکنا، ماریا ون کرخوو، اپیدمیولوژیست و مدیر فنی سازمان بهداشت جهانی در همه گیری کووید 19 گفت: جهش مضاعف جدید در ویروس SARS-CoV-2 که در هند پدیدار شد، می تواند «افزایش انتقال» یا حتی «کاهش خنثی سازی» را ایجاد کند.

براساس کنسرسیوم مطالعه ژنوم (SARS-CoV-2 (INSACOG، این نوع که به B.۱.۶۱۷ معروف است، اولین بار در هند در ۷ دسامبر سال ۲۰۲۰( آذر) ظاهر شد. ماریا ون کرخوو در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این نوع دو جهش خاص - E۴۸۴Q و L۴۵۲R - دارد که در انواع واگیردارتر در سراسر جهان شناسایی شده است.

جهش «E484» در نمونه ای که برای اولین بار در آفریقای جنوبی و برزیل شناسایی شد وجود داشت و جهش «L452R» در ایالات متحده و اروپا مشاهده شده است، اما نوع جدید هر دو را حمل می کند، چیزی که در انواع گونه های دیگر دیده نشده است.

سرپرست فنی کووید ۱۹ برای سازمان بهداشت جهانی می گوید: داشتن دو مورد از این جهش ها که در انواع دیگر در سراسر جهان دیده شده اند نگران کننده است، زیرا یک شباهت در این جهش ها وجود دارد که باعث افزایش انتقال می شود و برخی از این جهش ها همچنین منجر به کاهش خنثی سازی می شوند ، که ممکن است بر اقدامات کنترل همه گیری مانند واکسن تأثیر منفی بگذارند.

این مقام همچنین خاطر نشان کرد که این سویه در حال گسترش به سایر کشورهاست و در سراسر آسیا و آمریکای شمالی گزارش شده است.

با این حال، نمونه ای که برای اولین بار در هند کشف شد، هنوز توسط WHO به عنوان «variant of interest» در نظر گرفته می شود، به این معنی که تاکنون دلیل بیشتری برای اقدامات بهداشت عمومی نیست.

اخیرا وزارت بهداشت هند نیز بیانیه ای رسمی صادر کرد و گفت این نوع می تواند میزان عفونت را افزایش دهد.

آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی