رفاقت پرخطر دانش‎‌آموزان با فضای مجازی

 دانش‎‌آموزان / به گزارش رکنا، عباس سرایدار، با اشاره به اینکه تاکنون به دنبال کنترل استفاده دانش آموزان از فضای مجازی بوده‌ایم، اضافه کرد: در حال حاضر با شیوع کرونا و ارائه دروس در فضای مجازی، دانش آموزان باید در این فضا حضور داشته باشند اما باید استفاده از فضای مجازی از سوی خانواده ها مدیریت شود و نظارت در استفاده از فضای مجازی از سوی خانواده ها وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از آسیب‌های استفاده بیش از حد از فضای مجازی، بلوغ زود هنگام دانش آموزان است، تصریح کرد: دانش آموزان به راحتی با حضور در یک شبکه اجتماعی می تواند با دورترین نقاط در کشورهای مختلف ارتباط برقرار کند و این مسئله حجب و حیاء دانش آموزان ما را تا تحت شعاع قرار می دهد.

سرایدار با اشاره به اینکه مدیریت استفاده از فضای مجازی دانش آموزان، مستلزم مدیریت استفاده مناسب خانواده ها از فضای مجازی است، تأکید کرد: اگر خانواده ها نتوانند استفاده خود از فضای مجازی را به درستی مدیریت کنند، نمی توانند در مدیریت فرزندان و دانش آموزان، مؤفق باشند که در حال حاضر این مسئله یکی از مهم ترین مشکلات در حفاظت از دانش آموزان از آسیب‌های فضای مجازی است.

یک پژوهشگر حوزه آسیب های اجتماعی با بیان اینکه در حال حاضر تعدادی از والدین بیش از دانش آموزان در فضای مجازی غرق می شوند، تصریح کرد: توانمندسازی والدین و دانش آموزان در حوزه آسیب های مربوط به فضای مجازی بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به آسیب های استفاده از گوشی و لپ تاپ، پیش از خواب، بیان کرد: استفاده از گوشی و تبلت پیش از خواب، در کاهش کیفیت خواب بسیار مؤثر است و این مسئله برای دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است که به طور قطع در کاهش یادگیری درسی آنان نیز بسیار اثرگذار است.

سرایدار با تأکید براینکه پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی نیازمند حضور خانواده‌ها، مدرسه و... است، افزود: این بحث در حدی گسترده است که نمی توان تنها یک متولی برای آن معرفی کرد و نیاز است که معلم‌ها در مدرسه، خانواده‌ها در خانه و دستگاه هاتی مرتبط پای کار باشند تا بتوان از دانش آموزان به خوبی در این شرایط، محافظت کرد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 612426 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟