دبیرکل حزب اسلامی کار در گفت و گو با رکنا:
کمیته امداد و بنیاد مستضعفان کی به کمک مردم می آیند؟ / بدتر از وضع کارگران اوضاع بیکاران است
اجتماعی رکنا: هنوز یکماه از ابتدای سال نگذشته بود که اعلام شد 500هزار کارگر درخواست بیمه بیکاری داده اند.
کارگران / به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، از روز گذشته باردیگر شاهد جهش قیمت ها هستیم . قیمت هایی که پیش از این جهش نیز به اوج رسیده بودند و گرانی گسترش یافته بود.
داشتن خودرو و مسکن حالا حسرتی دست نیافتنی برای قشر کارگر و کارمند شده است، این اقشار زیر بار قیمت کالاهای اساسی کمر خم کرده اند. قشر متوسط نیز در این میان از بین رفت و حالا جامعه ایران به دو قشر مرفه و فقیر تبدیل شده است.
حسین کمالی، دبیرکل حزب اسلامی کار در باره شرایط کارگران به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: تورم و افزایش قیمت ها که در جامعه وجود دارد توان و قدرت خرید جامعه کارگری و کارمندی را به شدت کاهش داده است.
سه دهک جامعه حداقل امکانات را هم ندارند
وی با اشاره به این که مردم در مضیقه هستند، افزود: از شرایط کارمندان و کارگران بدتر، وضعیت چندین میلیون بیکار هستند و ممر معاش ندارند. در مجموع کارگران و کارمندان در شرایط بسیار سختی زندگی می کنند و درک وضعیت زندگی آنها از وظایف دولت است. بالاخره دو سه دهک اقتصادی جامعه ما از حداقل امکانات نیز برخوردار نیستند و این وظیفه نظام اسلامی را بسیار سنگین تر می کند.
مردم دارند نابود می شوند
حسین کمالی در پاسخ به این سوال که راه حل ساماندهی این شرایط چیست؟ گفت: من نمی دانم که دارایی های بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام (ره) و سایر بخش ها وجود دارد برای چه کاری باید هزینه شود و چه زمانی قرار است به کار گرفته بشوند در حالی که شرایط مردم بسیار دشوار شده است.
هزینه درمان در بدترین وضعیت قرار دارد
دبیرکل حزب اسلامی کار تاکید کرد: در حال حاضر وضعیت تهیه دارو برای بیماران خاص مانند سرطانی ها، ام اس و حتی کرونا بسیار وحشتناک است. این داروها گران است و کسانی که نمی توانند این داروها را تهیه کنند بیماران خود را از دست می دهند. در حقیقت امروزه هم جان مردم نیز در خطر قرار گرفته است.
بیمارانی که مشکلات حاد دارند باید مورد توجه دولت قرار گیرند
وی با بیان این که معیشت مردم فقط خورد و خوراک نیست، تاکید کرد: هزینه های درمان بخشی از هزینه های زندگی است که امروز در بدترین وضعیت ممکن قرار دارد. قرار نیست که هر کسی به بیمارستان ها مراجعه می کند، یک درمان سطحی به او پیشنهاد کنند و مشکل با آن درمان سطحی حل شود. بیمارانی که مشکلات حاد دارند باید مورد توجه دولت قرار گیرند و این درآمدها و حقوقی که کارمند و کارگر می گیرد یعنی 2-3 میلیون یا نهایتا 5-6 میلیون تومان نمی تواند زندگی یک خانواری که مسکن ندارد و در شرایط سخت است اداره کند.
نه تولید کننده از حمایت مناسبی برخوردار است و نه مصرف کنندگان
حسین کمالی با بیان این که سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده در کشور نداریم، گفت: نه تولید کننده از حمایت مناسبی برخوردار است و نه مصرف کنندگان. مردم در مقابل تغییرات قیمت ها و اجحافی که برخی کسب و تجار دارند، هیچ گونه حمایتی را از طرف دولت مشاهده نمی کنند. بلبشو، هرج و مرج و ناامنی در کشور حاکم شده و کسانی که مسئولیتی به عهده گرفته اند دل شان خوش است که صندلی ها را پر کرده اند. آنها هیچ وظیفه و خدمتی انجام نمی دهند. تولید کنندگان در تولید با مشکلات عدیده ای روبرو هستند. در این میان دلالان و کسانی که نام خودشان را تاجر گذاشته اند اما تجارتشان در خدمت جامعه نیست، سودهای کلانی می برند. کسانی که در خدمت جامعه هستند امروز کمتر در صحنه دیده می شوند. بود و نبود سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز هیچ اثری ندارد. شاید اگر نباشد مردم تکلیف خودشان را بهتر بدانند. نهادهایی هستند که محصولات را با ارز 4200 تومانی وارد می کنند ولی با قیمت های آنچنانی در جامعه عرضه می کنند. این نشان می دهد که کنترلی روی ارز، واردات و هیچ موضوعی کنترلی وجود ندارد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر