راه اندازی بیش از 2 هزار کانال ملی در حوزه‌های مختلف پرورشی در شبکه شاد

کرونا / علیرضا کاظمی از تولید بیش از ۳۰ هزار محتوا در این کانال‌ها خبر داد و اظهار کرد: راه‌اندازی نهضت تولید محتوا در بخش‌های مختلف حوزه پرورشی با کمک دانش آموزان و خانواده‌ها در زمان شیوع ویروس کرونا از اقدامات بسیار موثر بود.

 

به گزارش رکنا، وی افزود: تولید محتواهای بسیاری با انیمیشن، فیلم، مستند، پاور پوینت و پوستر در فضای مجازی شکل گرفته است و در هر استان نزدیک دو یا سه هزار تولید محتوا در بخش‌های مرکزی و متمرکز مانند قرائت و تفسیر قرآن داشته‌ایم.

 

فعالیت دانش آموزان در حوزه پرورشی اختیاری است.

معاون پرورشی و فرهنگی تصریح کرد: در فعالیت سایر حوزه‌های آموزش و پرورش انگیزه‌های اجبار وجود دارد اما در حوزه پرورشی انگیزه اجبار نیست و فعالیت دانش آموزان به صورت اختیاری است.

وی تنوع و تکثر و جذابیت برنامه‌هارا از مهمترین راهبردها اعلام و اظهار کرد: از اوایل اسفند ماه در پی شیوع ویروس کرونا معاونت پرورشی و فرهنگی بر ایجاد آرامش در خانواده‌ها متمرکز شد، لذا در راستای ایجاد آرامش در خانواده، توسعه خدمات مشاوره‌ای، صدای مشاور، پیام مشاور و مرکز مشاوره فعال و ارتباط مناسبی با خانواده‌ها برقرار شد تا با تلاش‌های شبانه روزی استرس، اضطراب و دامنه تاب آوری دانش‌آموزان افزایش یافت.

کاظمی افزود: در سه ماه اول شیوع ویروس کرونا۷۵۰ مرکز مشاوره در خدمت دانش‌آموزان قرار گرفت، همچنین به منظور جلوگیری از تجمعات انسانی فرآیند هدایت تحصیلی در فضای مجازی انجام شد.

تولید بیش از 50 هزار محتوا

وی تصریح کرد: بیش از 50 هزار تولید محتوا در قالب پیام مشاور، اسلایدها، پاورپوینت‌ها، کلیپ و پیام‌های صوتی به شبکه دانش آموزی کشور تزریق شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پویش‌های مختلف قرآنی و دعایی در فضای مجازی شکل گرفت تا دانش آموزان با خداوند منان ارتباط برقرار کنند.

وی ادامه داد: همچنین پس از شیوع ویروس کرونا مسابقات و جشنواره‌های ملی و استانی طراحی و برگزار شد که مسابقات قرآن، عترت و نماز از جمله آنهاست.

کاظمی اظهار داشت: معاونت پرورشی تشکل‌های دانش آموزی را بسیج کرد، گروه‌های همیار سلامت و گروه‌های جهادی شکل گرفت و با یک بسیج عمومی از تشکل‌ها به ویژه سازمان بسیج دانش آموزی و سازمان دانش آموزی اتحادیه اقدامات موثری در حوزه مبارزه با کرونا صورت گرفت.

وی افزود: همچنین دانش‌آموزان در شرایط شیوع ویروس کرونا برای تولید ماسک و مواد ضدعفونی، عملیات ضدعفونی مدارس و اماکن بسیج شدند و اقدامات موثری انجام دادند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: پس از کنترل تب بحران شیوع کرونا در فضای عمومی جامعه و عادت کردن مردم به سبک زندگی با کرونا، معاونت پرورشی برای فعالیت‌های دیگر برنامه ریزی انجام داد تا اوقات فراغت را با همان رویکرد فضای مجازی دارالقرآن‌ها و کانون مدارس با ظرفیت حدود ۳۰ هزار پایگاه پیش ببریم.

وی افزود: آماده سازی زیرساخت‌های مورد نیاز حوزه پرورشی در فضای مجازی و تولید محتوا در کانال‌ها اهمیت بسیاری دارد. بیش از ۲ هزار کانال ملی و پرورشی در حوزه پرورشی در شبکه شاد راه‌اندازی و با آغاز سال تحصیلی جدید گروه‌های کلاسی مربی و مشاوره هم به منظور تداوم فعالیت‌های مشاوره‌ای ایجاد می‌شود.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.