دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله:
فرد دارای آنتی بادی، فقط ۶ ماه مبتلا به کرونا نخواهد شد
رکنا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اینکه افراد مبتلا به کرونا با ساخته شدن آنتی بادی تا ۶ ماه به این ویروس مبتلا نخواهند شد، ولی این امر ثابت شده نیست، گفت: روش پلاسما درمانی وابسته به گروه خونی است و گروه خونی AB دهنده عمومی محسوب میشود.
کرونا / به گزارش رکنا، دکتر حسن ابوالقاسمی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا که درمانی برای آن وجود نداشت دنیا را غافلگیر کرد، افزود: یکی از تجاربی که از سالهای قبل در خصوص تولید دارو به واسطه بخشهای خصوصی داشتیم پلاسما درمانی بود.
وی با بیان اینکه ما به عنوان دومین کشور بعد از چین به صورت وسیع گرفتار این بیماری شدیم و بیمارستانها با حجم زیادی از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ موجه شدند، گفت: در حالت طبیعی برای برخی بیماریها درمان شناخته شدهای داریم، ولی ویروس کرونا، ویروسی بود که پروتکل درمانی برای آن نداشتیم و ضرورت داشت تا روشهایی را برای کاهش میزان مرگ و میر ارائه میکردیم.
ابوالقاسمی با بیان اینکه برخی ار مبتلایان با بیماریهای زمینهای، چون دیابت و چاقی حتی در سنین کمتر از ۵۰ سال بر اثر ابتلا به کرونا فوت میکردند، روش پلاسما درمانی را روشی برای درمان این بیماری برای این دسته از افراد دانست و ادامه داد: از اسفند ماه سال گذشته اجرای این روش آغاز شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با تاکید بر اینکه هنوز هم تعداد مبتلایان به کرونا بالاست که میبایست به هر روشی این تعداد کاهش بیابد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر مشاهده میکنیم که دامنه مرگ و میر به جوانان هم سرایت کرده، ضمن آنکه ایران در زمینه تحقیقات پلاسما سابقه ۲۰ ساله دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر