کاهش حقوق ماماها نسبت به سال گذشته + مدرک / وزارت بهداشت: کسر حقوق نداشتیم
رکنا: پا به پای پرستاران در دوران کرونا زحمت کشیدند و حتی چند شهید نیز در راه خدمت دادند اما متاسفانه بر اساس مستنداتشان نه تنها حقوقشان افزایش نداشته بلکه کم تر از سال 98 نیز درآمد دارند.
یک کارشناس مامایی به نمایندگی از طرف ماماهای شرکتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی رکنا، درباره مشکلات فعلی که با آن روبرو هستند تصریح کرد: متاسفانه قرارداد های ما به وجود آنکه باید با توجه به روال هر ساله افزایش می داشت اما دست خوش تغییرات نشد و این ماه حقوق دریافتی ما به دلیل مشکلات فعلی کشور حتی از سال پیش نیز کم تر شد.
کارشناس مامایی ادامه داد: امروز به ما می گویند که چندین سال قبل که نیرو گرفته ایم به اشتباه ماما استخدام شده و این قراردادها موجب ضرر دانشگاه است اما هیچکس نمی گوید که تکلیف منی که 8 سال سابقه کار دارد چه می شود در صورتیکه نیروهای دیگر درمان اعم از (بیهوشی، پرستاری، کمک بهیار و حتی خدمات)مشمول این قانون معکوس نیستند!
کارشناس مامایی با بیان اینکه فقط در تهران بالای 50 مامای شرکتی علوم پزشکی تهران فعال هستند تاکید کرد: هر کدام از ما در بیمارستان های مختلف دولتی مثل آرش، یاس، امام خمینی و.. کار می کنیم که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم که هر چند سال شرکت مورد قرارداد ما عوض می شود.
کارشناس مامایی تشریح کرد: امسال با وجود افزایش حقوق در سال 99 اما افزایشی برای ما اتفاق رخ نداد بلکه از حکم ما کسر هم شده است یعنی دریافتی ما امسال از سال 98 کم تر است. حالا در جواب نیز به ما می گویند چند سال قبل ما اشتباه ماما استخدام کرده ایم و باید با نیروی ساده قرارداد می بستیم.
کارشناس مامایی مشغول در بیمارستان ضیاییان خاطر نشان کرد: ما درطول مدت شیوع کرونا کرونا پا به پای همه ی همکارانمان در کادر درمان با اشتیاق خدمت کردیم اما امروز نه تنها بر اساس صحبت اولیه در ابتدای شروع بحران کرونا که قول مساعدت و تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی داده بودند، عمل نکردند بلکه با بی عدالتی تمام و بدون حتی در جریان قراردادن ما و بر خلاف عرف و شرع قراردادهای ما را تغییر دادند.
کارشناس مامایی با بیان اینکه معاونت درمان به ما می گوید که این تنها مشکل شما نیست بلکه همه ماماها در کشور با این مشکل روبرو هستند گفت: امروز بسیاری از کارشناسان مامایی فقط در زایشگاه کار نمی کنند بلکه در کنار سایر همکاران درمانی در بخش های بالینی مشغول به خدمت هستند.
ماماهای قراردادی چه مشکلاتی دارند؟
کارشناس مامایی در پایان خاطر نشان کرد: ما مانند پرستاران نظام پرستاری نداریم تا از حقوقمان دفاع کنند و از آنجایی که زیر نظر نظام پزشکی هستیم هرکاری که می خواهند با ما انجام میدهند و تکلیفمان با حقوق و کارمان مشخص نیست کمااینکه هر لحظه ممکن است از ادامه کار با ما منصرف شوند بنابراین نمی توانیم اعتراض خود را به صورت علنی مطرح کنیم.
در ادامه فافا نظری کارشناسان مامایی قراردادی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی رکنا، درباره مشکلات این ماماهای قراردادی تصریح کرد: ما نیز تا کنون افزایش حقوقی را شاهد نبوده ایم بلکه فقط در این روزها به دلیل کرونا یک کارانه برای ما واریز کرده اند.
فافا نظری افزود: مشکل اساسی ما این است که قرار بود قراردادهای ما رسمی شود که این اتفاق رخ نداد کمااینکه حقوق ما نیز با وجود اجرایی شدن قانون بهره وری بسیار پایین است.
فافا نظری در پایان با بیان اینکه امروز ما شاهد پرستار سالاری هستیم اذعان کرد: دقیقا همان کار پرستارها در دوران کرونا را ما انجام دادیم اما متاسفانه کارانه تعلق گرفته به آنها 3 میلیون تومان و برای ما تنها یک میلیون تومان بود.
حقوق ماماها کسر نشده است
درادامه جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره این مسئله که حقوق ماماها کسر شده است گفت: حقوق ماماها به هیچ عنوان کسر نشده است و ماماها نیز مانند سایر کارمندان نیز دریافتی دارند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش حقو داشته اند تصریح کردند: افزایش حقوق برای همه رده های شغلی اتفاق افتاده است کمااینکه امسال نیز 50 درصد حقوق همه افزایش داشته است و معاونت توسعه نیز پیگیر کارهایشان است.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر