جدیدترین محرومیت کودکان سیستان و بلوچستان / آنها از طرح های کرونایی جامانده اند
رکنا:بخشی از مسئولین می گویند تنها 7 درصد از دانش آموزان به اینترنت دسترسی ندارند و وزیر ارتباطات نیز معتقد است که 4 درصد دانش آموزان نمی توانند با اتصال به شبکه شاد از وقفهای که کرونا در تحصیل ایجاد کرده استفاده کنند. اما والدین و معلم ها عقیده دیگری دارند آنها می گویند حتی اگر اینترنت هم در تمامی مناطق آنتن دهی خوبی داشته باشد امکان تهیه گوشی های هوشمند برای خیلی از خانواده ها و تجهیزات برگزاری مدرسه آنلاین برای معلمان وجود ندارد. یکی از مناطقی که نه آنتن دهی مناسب دارد و نه توان مالی ساکنانش اینگونه است که گوشی موبایل و تجهیزات آنلاین داشته باشند؛ سیستان و بلوچستان است. با یکی از معلمان این استان درباره مشکلات تجهیزات و آموزش مجازی این استان به گفت و گو پرداختیم.
سمیه مهین خواه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی رکنا درباره وضعیت آموزش مجازی در سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون از دانش آموزانم تنها دو نفر موفق شده اند وارد شبکه شاد شوند بقیه دانش آموزان کلاس ، یا مشکل نداشتن گوشی دارند یا اگر والدینشان موبایل دارند چون با گوشی هایشان کار می کنند نمی توانند تلفن را به فرزندشان بدهند.
وی ادامه داد : در بعضی از روستاهای شهرستان دشتیاری اینترنت آنتن دهی ندارد و برخی از ساکنان آن منطقه توان معیشتی شان به قدری پایین است که نمی توانند بسته های اینترنت و گوشی موبایل هوشمند خریداری کنند.
این معلم با بیان اینکه بعضی از معلمان پس از نصب برنامه شاد مشکل ورود به این شبکه را دارند گفت : می گویند نام کاربریشان را این نرم افزار تائید نمی کند و معلمان نمی توانند وارد شوند. حتی خود من در نصب و راه اندازی این نرم افزار دچار مشکل شدم و الان که این نرم افزار را نصب کردیم دانش آموزی را نداشتیم که از طریق شبکه شاد به او آموزش دهیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید
ارسال نظر