خطر اتباع خارجی بی هویت برای سلامت کشور / سامانه ثبت مشاغل با وی پی ان کار نمی کند/ تا 9 ماه دیگر خبری از دارو کرونا نیست

به گزارش خبرنگار  اجتماعی رکنا، کیانوش جهانپور - سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا در نشست خبری امروز خود به 20 نکته اشاره کرد که در ادامه توضیح کوتاهی در مورد هر کدام از این بیست مورد که از عملکرد ستاد ملی مبارزه با کرونا تا آنچه باید انجام شود ، چه از سوی مسئولان و چه از سوی مردم داده شده است که می خوانید:

1)    دارو و درمان هایی که در کشور و جهان برای درمان کوید 19 ارائه شده اما در سطح تحقیقاتی قرار دارد و اثربخشی قطعی هیچ دارویی تایید نشده است.

2)    امیدها همچنان به این است که ظرف 9 ماه تا یکسال آینده دنیا به واکسن کرونا دست یابد.

3)    سول درمانی در ایران برای درمان صدمات ریه براثر کرونا در حال انجام است. گزارش های مثبتی نیز به دست ما رسیده اما باید مطالعات بالینی کامل شود و نمی توان روش درمان اثربخشی قطعی نسبی اعلام کرد.

4)    ایمنی گروهی برای مقابله با بیماری کرونا تجویز نمی شود. اما به نظر می رسد باید زندگی مسالمت آمیزی با این ویروس در پیش بگیریم. باید برای آنفولانزا در پاییز هم آماده شویم.

5)    در ایران به فاز بحرانی که تخت های بیمارستانی مملو از بیمار باشند، نرسیدیم. برخی به دلیل فرهنگ حاکم در کشور تمایل به قرنطینه در بیمارستان نداشتند. البته آنها به بیماری شدید بیماری مبتلا نبودند.

6)    4030 بستری بود که ستاد اجرایی امام (ره) در اختیار وزارت بهداشت قرار داد.

7)    سامانه ثبت مشاغل با وی پی ان کار نمی کند.

8)    اتباع خارجی بی هویت دردسرهای زیادی برای بهداشت کشور به وجود آورده اند. گاهی با دهها اسم مشابه هستیم که توسط اتباع خارجی فاقد پاسپورت اعلام می شود.

9)    در گذشته با کشورهای همسایه تفاهم نامه های بهداشتی منعقد کردیم که به قوت خود باقی است و در قالب آن همکاری های مقابله با کوید 19 در منطقه ادامه دارد.

10)    اگر افراد نگرانی دارند می توانند با 4030 تماس بگیرند و اگر علائم دارند علاوه بر 4030 به مراکز سلامت مراجعه کنند.

11) اگر پزشکی به جای بیماری کرونا در گواهی فوت بیماری دیگری قید کند تخلف پزشکی محسوب می شود.

12)    با بازگشایی مشاغل ترددها بیشتر می شود. اما یک چهارم جمعیت که دانش آموزان و دانشجویان هستند تعطیل هستند. شما شهر را عاری از دانشجو و دانش آموز می بینید؟ ترددهای غیرضرور هنوز هم ادامه دارد.

13)    نبود مسافر باعث شده که سفرهای ریلی و هوایی کاهش یابد.

14)    آمار ارائه شده به تفکیک استانی یک ماه است اعلام نمی شود و آمارهایی که در فضای مجازی یا تلویزیون های غیررسمی اعلام می شود مورد تایید نیست.

15)    بودجه بر حسب درگیری با بحران بین دانشگاه های علوم پزشکی تقسیم می شود.

16)    پلاسما درمانی در کوئید 19 در شهرهای تهران، البرز و اصفهان شروع شده و به نتایج خوبی هم دست پیدا کرده اما هنوز قطعی نیست و در مرحله تحقیقاتی است.

17)    از هر کمکی که به ارتقا کمی و کیفی منجر شود، استقبال می کنیم. کما این که از کمک های قبلی استقبال و تقدیر کردیم.

18)    به دلیل این که آزمایش ها بیشتر انجام می شود، آمارها افزایش یافته و این به معنای شیوع بیماری نیست.

19)    برخی استان ها مانند آذربایجان غربی آمار صعودی داشتند اما از دیروز به ثبات نسبی رسیده اند.

20)    در کرمانشاه و زنجان بیماران سرپایی بیشتری پذیرش شده اند. اما در استان فارس و آذربایجان شرقی آمارها به ثبات رسیده است.