دبیر شورای علمی همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی خبر داد:
بخش ویژه «کرونا» در همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
رکنا:دبیر شورای علمی سومین همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی از تمدید فرصت ارسال چکیده مقالات به همایش تا پایان اردیبهشت ماه و اصل مقالات تا پایان مرداد ماه سال ۱۳۹۹ خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، دکتر عبدالکریم خیامی اظهار کرد: با توجه به شرایط ویژه کشور و به پیشنهاد و درخواست برخی مراکز دانشگاهی و علمی، فرصت ارائه چکیده و اصل مقالات تمدید شد.
وی با اشاره به ظرفیت عناوین شش گانه همایش برای ارائه مقالات در زمینه "نسبت سواد رسانه ای و کرونا" وعملکرد رسانه ها ادامه داد: با توجه به تمدید فرصت ارسال چکیده ومقاله، پژوهشگران و دانشجویان و اساتید محترم حوزه و دانشگاه می توانند ضمن رصد شرایط کنونی کشور، در این حوزه نیز عناوینی را انتخاب و تجارب و اندوخته های خود را در قالب مقالات برای همایش ارسال کنند.
دبیر شورای علمی همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی ضمن اشاره به شرایط ویژه ای که به دلیل برنامه های کنترل ویروس کوید ۱۹ بر کشور حاکم شده است، گفت: در کنار توصیه ها و راهنمایی های پزشکی و بهداشتی که منابع رسمی با محوریت وزارت بهداشت و درمان اعلام کرده اند، در شرایط کنونی نوع مواجهه عموم مردم با محتواها و اخباررسانه ای مختلف که از منابع بسیار گوناگونی به دست آنها می رسد نیز ازاهمیت خاصی برخوردار است، به ویژه که تعطیلات و خانه نشینی های مردم و کنجکاوی برای پیگیری اخبار، مصرف رسانه ای مردم را افزایش داده است.
خیامی با اشاره به اهمیت میزان امنیت روانی مردم در کنار ایمنی جسم آنها، یکی از مهمترین راهکارهای حفظ آرامش جمعی و پیشگیری از اضطراب های نامطلوب و ساختگی و افراطی در این زمینه را ارتقای سواد رسانه ای، رعایت رژیم مصرف رسانه ای و توجه به توصیه های متخصصان این حوزه دانست و گفت: بی توجهی به توصیه های بهداشت فردی و خانوادگی و بی مبالاتی در این زمینه از یک سو؛ و اضطراب ها و نگرانی های افراطی از سوی دیگر؛ هر دو می تواند از تبعات مواجهه نادرست با منابع حاصل از ارتباطات بین فردی و یا فضای مجازی یا وسایل ارتباط جمعی و اخبار و محتواهای مربوط به کرونا باشد. به خصوص که دشمنان این مرز و بوم همچون وقایع مشابه گذشته، سازمان های بزرگ و حرفه ای رسانه ای خود را برای دامن زدن به این کژتابی ها به کار گرفته اند.
این پژوهشگرو عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: در همین زمینه وبگاه (سایت) همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی به آدرس milconf.ir با استفاده از ظرفیت اعضای شورای علمی همایش و دیگر اساتید کشور، بخش ویژه ای برای پرداختن به مباحث مرتبط با «کرونا و سواد رسانه ای» اختصاص داده است تا از این طریق توصیه ها و چشم اندازها سودمندی را به عموم مردم و فعالان و صاحبان تریبون ها و گروه های مرجع جامعه ارائه کند.
ارسال نظر