جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در گفت و گو با رکنا خبر داد:
کشف 70 میلیون دستکش و ده میلیون ماسک احتکار شده توسط ناجا
رکنا:کرونا ویروس بعد از شیوع درچین این روزها بسیاری از کشورها را درگیر خود کرده است که کشور ما نیز شامل آنها میشود. تا امروز 124 نفر بر اثر ابتلا به کووید-19 در ایران جان خود را از دست داده اند بنابراین این روزها اولویت سلامت جدی تر از هر زمان دیگری قابل لمس است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، مسئله ای که این روزها هنوز به عنوان یک معضل محسوب میشود نبود تجهیزات حفاظتی و ضدعفونی کننده است که این کمبودها تا حدودی به رفتار سودجویانه محتکران برمی گردد.
سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی رکنا، گفت: در ششمین جلسه ستاد ملی مبارزه با کروناویروس که در وزارت بهداشت برگزار شد پروتکل هایی مبنی بر خود حفاظتی برای همه دستگاه ها پیش بینی شد. یعنی تمام افراد در دستگاه ها باید به لوازم حفاظتی اعم از ماده ضد عفونی کننده، دستکش، تجهیز شوند. همچنین ضد عفونی سطوح مختلف، کنترل جمعیت و کاهش تردد در شهر ها انجام شود.
فعالیت های دولتی غیر فیزیکی و الکترونیکی شود
وی ادامه داد: آرایش شهری باید به سمتی برود که میزان تردد در شهرها به حداقل برسد کمااینکه بهترین راهکار برای کنترل ویروس کرونا حضور در خانه است. باید تمام فعالیت ها و خدمات دولتی به نوعی به صورت غیر فیزیکی و از طریق سیستم های الکترونیکی انجام شود.
کشف 70 میلیون دستکش و ده میلیون ماسک احتکار شده
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه کارگاه هایی که اقدام به تولید اقلام غیر بهداشتی و جعلی میکردند را شناسایی و عوامل را بازداشت کرده ایم گفت: ما به عنوان یک وظیفه مستقل، بحث کنترل فضای احتکار را برعهده داریم که خوشبختانه تمام عوامل ما در این زمینه فعالیت جدی دارند کمااینکه کشفیات زیادی نیز داشته ایم که تنها یک رقم آن 70 میلیون دستکش، 10 میلیون ماسک از کارگاه های مختلف داشته ایم.
یگان های ویژه پلیس در خدمت ستاد ملی مبارزه با کرونا
سردار محمد شرفی درباره وظایف دیگر پلیس در این روزها خاطرنشان کرد: مساعدت در کنترل ترددها در مبادی شهرهای آلوده است که مستقیما به عنوان یک سازمان همکار با وزارت بهداشت صورت میگیرد همچنین با استفاده از ظرفیت های آب پاش های یگان ویژه صددرصد برای شست و شوی معابر در اختیار ستاد مبارزه با کرونا هستیم، کمااینکه تاکنون عملکرد مناسبی در این زمینه داشته ایم.
معاون هماهنگ کننده ناجا اظهار کرد: برای کاهش کنترل شهری خدمات و تسهیلاتی را به تعویض پلاک ها داده ایم تا کسانی که نیاز بود نسبت به مسائل فنی خودرو ،حضوری مراجعه کنند،مهلت بگیرند.
این فرمانده نیروی انتظامی درباره خدمت رسانی به اتباع خارجی تصریح کرد: ما خدمات گذرنامه ای را به صورت غیر حضوری پیش بینی کرده ایم یعنی اگر اتباع خارجی به دلیل تخلفی باید مراجعه میکرد به او برای انجام کارهایش تا پایان سال مهلت داده ایم همچنین نیاز مهر گذرنامه در مبادی خروجی کشور الزامی کرده ایم که افراد نیاز به تردد ندارند.
شرفی در پایان تاکید کرد: مجموعه کارهایی که باید صورت بگیرد این است که تمامی دستگاه های پلیس با تمام ظرفیت نیروی انسانی، آماد، لجستیک و ظرفیت های مربوط به قوانین و مقررات در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار بگیرد تا بتوانیم این بیماری را کنترل کنیم.
خبرنگار: علی چاهه
ارسال نظر