المپیک دختران نان آور در تهران / جای خالی ورزشکاران بزرگ کشور در میان تماشاگران + فیلم
حجم ویدیو: 21.29M | مدت زمان ویدیو: 00:02:54

به گزارش خبرنگار اجتماعی  رکنا، صدای فریادهایشان تا بیرون از سالن می آمد. فریادهایی که از درد و غم  نبود از ذوق بود . فریادهایی در زمان مبارزه برای رسیدن به پیروزی و هلهله کشیدن در پس موفقیت !

داخل سالن دخترانی به مبارزه ورزشی مشغول بودند که از این سالن که خارج می شوند دنیایشان رنگی دیگر می گیرد. هرچقدر داخل سالن دقایق زندگیشان رنگین کمانی و زیباست ؛ از سالن که خارج می شوند همه جا خاکستری شده و باید دسته های فال و گل را در دست بگیرند و برای نان خانه مبارزه دیگری را در خیابان های شهر آغاز کنند.

اما حال که اینجا هستند. وسط این میدان ورزشی و مبارزه برای رسیدن به خط پایان و اول شدن انرژی مثبتی که در بین این دختران وجود دارد،انرژی که با در بر گرفتن  باشگاه آفتاب انقلاب  آنجا را به بهشتی زیبا تبدیل کرده است.

روی بنر هایی که سرتاسر سالن نصب شده، اشاره به برگزاری «سومین دوره مسابقات پرشین لیگ» دارد که با عنوان نان آوران کوچک، قهرمانان بزرگ شناخته می‌شود. این مسابقات دو و میدانی که پنجشنبه و جمعه هفته گذشته برای دختران برگزار شد. مسابقه که هفته گذشته نیز برای پسران نان آور از سوی جمعیت امام علی برگزار شد.

اینجا صلح جهانی است!

حقیقت این است که در این نقطه از جهان خبری از ظلم نیست، همه یکدیگر را دوست دارند. دروغ و ریا بین آنها دیده نمی شود.لبخند روی لبان این دختران، بهشت زمینی مسئولان برگزاری است و آنها را بیشتر ترغیب می‌کند تا روزی خوبی را برای این قهرمانان کوچک رقم بزنند.

روی لباس این دختران نام تیمشان نوشته شده است و می‌توان فهمید که هر کدام از کدام استان یا کدام شهر به این مسابقات آمده اند. پرشین شهرری، مولوی، اهواز، ملک آباد، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و.... در مسابقات با سن ها و قدهای قد و نیم قد با همان قد و قواره هایی که آنها را بر سر چهارراه ها می بینیم و افسوس می خوریم حضور دارند اما اینجا از افسوس خبری نیست ، پر از انرژی می شوی از دیدن اینهمه انرژی و ذوق در میان آنان.

تغییر آینده در میدان مبارزه

همه این تیم ها پیشوند «پرشین» را یدک می‌کشند اما چرا؟یکی از اعضای جمعیت امام علی اینگونه توضیح داد: جمعیت امام علی (ع) در سال 1385 تیمی با نام پرشین تشکیل داده است که امروز با زحمات این موسسه، تیم های زیادی در مناطق مختلف حاشیه نشین کشور تشکیل شده و جای خالی نهاد های متولی را تا حدودی پر کرده است و حتی 3 دوره است که لیگ های آن در رشته های مختلف با حضور کودکان کار برگزار می‌شود.

حقیقت این است که دیده شدن این بچه ها و تشویق شدن آنها، می‌تواند آینده یک نوجوان را تغییر بدهد تا نسل آینده جامعه سالم تر باشد. از طرفی وقتی این نوجوانان را از نزدیک می‌بینید برای شما مسلم خواهد شد که آنها مظهر عشق، تلاش و امید به آینده هستند. نان آوران کوچک، براستی قهرمانانی هستند که تنها به دلیل جبر مجبور به کار شده اند.

جای خالی ورزشکاران برای تشویق نان آوران کوچک

روزی این کشور سرزمین پهلوانان بود که تمام اعتبار خود را بی دریغ برا مردم هزینه می‌کردند اما متاسفانه با وجود آنکه دو هفته از برگزاری این مسابقات گذشته است اما خبری از ورزشکاران نیست تا برای چند دقیقه هم که شده با حضورشان بذر امید را در دل این کودکان و نوجوانان بکارند.

البته نیازی به ورزشکاران نیست چرا که این دختران خود امید هستند. خود آینده هستند، خود قدرت هستند و آنها هستند که امید و ناامید نشدن را به تماشاگر مبارزاتشان می آموزند.

سختی های زندگی را سختر شکست می دهیم

 

فاطمه 15 سال دارد. در رشته پرتاب وزنه با وجود آنکه تنها از یک دست برخوردار است ، مقام نخست را کسب کرد.

 

او می گوید: "زندگی سخت است و برای ما سختر اما ما از آن سخت تر هستیم ،پس سخت زندگی می‌کنیم ولی مشکلات را هم سخت تر شکست می دهیم."

فاطمه می‌خواهد درس خود را ادامه دهد تا روزی روانپزشک شود. این قهرمان بزرگ می‌گوید که جمعیت امام علی باعث شد تا به آینده ام بیشتر فکر کنم. من از وقتی وارد جمعیت شدم به این نتیجه رسیده ام که می‌توان زندگی را ساخت.

آرزویم پیروزی همه است

راحله دختر 13 ساله دارد. که در دو 800 متر به مقام قهرمانی رسیده می گوید: " آرزو دارم  روزی همه بچه های شرکت کننده موفق شوند. او برای خود چیزی نمی‌خواهد بلکه با از خود گذشتگی به فکر دیگران است و می گوید دلم می خواهد یک روز همه پیروز باشند."

سیده شقایق قوامی یکی از مسئولان برگزاری سومین دوره مسابقات دو و میدانی پرشین لیگ دختران در گفتگو با رکنا می گوید:  این مسابقات به صورت کشوری برگزار می‌شود .در هر دوره نزدیک 200 نفر از دخترانمان شرکت کرده اند. در حال حاضر نیز سه رده سنی خردسال، نونهالان و نوجوانان در حال برگزاری است که بین 10 تا 14 سال سن دارند. این دختران نان آور خانه هستند و با معضلات زیادی مثل محرومیت از تحصیل روبرو بوده اند.

خبرنگار: علی چاهه

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.