در گفتگو با عضو هیات رییسه مجمع ملی جوانان مطرح شد
سامانه بارشی جدید راه اهواز / مسئولان بجای کار با یکدیگر دعوا می کنند
رکنا: آب باران در مناطق کوت عبدالله فروکش کرده است اما هنوز در بعضی از مناطق آب های سطحی وجود دارد در حالی که مسئولان بجای کمک رسانی بیشتر به دعواهای خود پرداختهاند تا گناه بی عملی خود را به گردن یکدیگر بیاندازند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، یک هفته از بارندگی سیل آسای خوزستان میگذرد که نتیجه آن ورود حجم عظیمی از آب و فاضلاب به خیابانهای شهر اهواز بود که به دلیل نبود شبکه جمعآوری آب های سطحی در اهواز، خیابان های سراسر شهر به زیر آب فرو رفتند و حتی آب به درون خانه ها و بیمارستان نیز کشیده شد.
بر اساس گفته مسئولان شهری اهواز، کار جمعآوری آبگرفتگی در سطح شهر از روز سهشنبه هفته گذشته آغاز شده که در بسیاری از خیابان ها به پایان رسیده است و در حال حاضر عملیات آهکپاشی جویهای روباز به منظور جلوگیری از شیوع بیماریهای واگیردار آغاز شده است.
ایمان محمدی نرگسی عضو هیات رییسه مجمع ملی جوانان در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی رکنا، درباره وضعیت فعلی اهواز بیان کرد: در مناطقی مانند کوت عبدالله و اهواز با وجود آنکه چند روزی با مه غلیظ روبرو بودیم به کمک نیروهای جهادی و امدادی آب در بسیاری از مناطق فروکش کرده است.
محمدی نرگسی افزود: هنوز در بعضی از مناطق کوت عبدالله مشکلاتی درخصوص آب های سطحی وجود دارد که دلیل آن نیز این است که کوت عبدلله قدیم یک منطقه تالابی بوده است بنابراین بستر آماده ای برای ماندن آب دارد که این اتفاق با مه غلیظی که وجود دارد زندگی مردم را با چالش هایی روبرو کرده است.
هلال احمر اسکان اضطراری ایجاد کرد ولی مردم استقبال نکردند
او با بیان اینکه مسئولان بجای کمک رسانی بیشتر به دعواهای خود پرداختهاند تا گناه بی عملی خود را به گردن یکدیگر بیاندازند تشریح کرد: اکنون زمان مدیریت جهادی است و مهم ترین راهکار این است که مدیریت جهادی این قضیه را به نفع مردم تغییر دهد. حقیقت این است که تا چند روز نخست بارندگی ها اقدام عملی را از سوی مسئولان مشاهده نکردیم و تنها سازمانهای مردم نهاد، گروه های جهادی و هلال احمر حضور داشتند.تنها نیروهای هلال احمر از ساعت های اولیه حضور داشتند و بسته های 72 ساعته و یک ماهه به مردم دادند. همچنین هلال احمر اسکان های اضطراری برپا کرد اما از طرف مردم استقبال نشد.
محمدی نرگسی در پایان تصریح کرد: هلال احمر نیاز به کمک های دولتی بیشتری دارد کمک های فعلی کفاف مشکلات منطقه را نمیدهد. از طرفی بر خلاف شهرداری های سایر کشورها که مدیریت بحران دارند و نیروهایی برای وضعیت بحرانی آماده باش هستند، شهرداری ما اصلا آماده نبود. آب و فاضلاب نیز کم کاری های خود را به شهرداری مربوط می داند که درگیری های آنها مشکلات زیادی را پدید آورده است. این شرایط مدیریتی در حالی مطرح است که سامانه بارشی جدیدی در راه اهواز است که به حتم وضعیت را بحرانی خواهد کرد.
خبرنگار: علی چاهه
ارسال نظر