150 بیمار بلاتکیف در مراکز درمانی دولتی همدان

به گزارش رکنا، چند وقتیست که مراکز خصوصی سونوگرافی استان همدان از پذیرش دفترچه‌های تامین اجتماعی و روستایی خودداری کرده و بیماران را با تعرفه آزاد و هزینه‌های سنگین ویزیت می‌کنند. اما چندین مرکز دولتی به شکل محدود روزانه تعدادی از بیماران را با تعرفه دولتی و ارزان قیمت سونوگرافی می‌کنند.

کلینیک امام (ره)، کلینیک مهدیه و کلینیک تخصصی امید از جمله مراکزی است که مردم می‌توانند با تماس در ساعات خاصی از روز اقدام به گرفتن نوبت کنند.

یکی از گلایه‌های همیشگی بیماران مربوط به نوبت دهی‌های تلفنی است، چرا که تنها در عرض 5 الی 10 دقیقه از زمان آغاز نوبت دهی، نوبت‌ها به پایان می‌رسد و درصد زیادی از بیماران با پیغام نوبت پزشک مورد نظر شما به پایان رسیده، مواجه می‌شوند. اما این بار با شکایت یکی از بیماران مبنی بر اینکه یک دقیقه پس از شروع نوبت دهی نوبت‌ها به اتمام رسیده است مواجه شدیم.

این بیمار با بیان اینکه نوبت دهی کلینیک امام از ساعت 9 صبح هر روز آغاز می‌شود، به خبرنگار تسنیم گفت: روز چهارشنبه از ساعت 8 و 55 دقیقه شروع به شماره گیری کردم، ساعت 9 و یک دقیقه خط آزاد شده و تماس برقرار شد، اما وقتی گزینه مربوط به سونوگرافی را انتخاب کردم با پیغام نوبت دهی این متخصص به اتمام رسیده، مواجه شدم.

وی تصریح کرد: تحت پوشش دفترچه درمانی تامین اجتماعی هستم و ماهیانه مبلغ حق بیمه را پرداخت می‌کنم اما مرکز خصوصی رادیولوژی دفترچه ام را قبول نمی‌کنند و من هم توانایی پرداخت هزینه سنگین سونوگرافی را ندارم. هزینه انجام ساده ترین سونوگرافی در مراکز خصوصی نزدیک به 100 هزار تومان است.

به منظور پیگیری این مشکل، در روز بعد که ساعت نوبت دهی کلینیک امام(ره) آغاز شد، شروع به شماره گیری و اخذ نوبت کردیم، در ساعت 9 و 3 دقیقه با پیغام نوبت سونواگرفی به پایان رسیده مواجه شدیم.

به اتمان رسیدن نوبت آن هم در عرض سه دقیقه، عادی به نظر نمی‌رسید بنابراین با رئیس این کلینیک تماس گرفته و علت را جویا شدیم.

رئیس کلینیک امام (ره) همدان به خبرنگار تسنیم گفت: متخصص رادیولوژی این مرکز از روز سه شنبه در مرخصی است و تا روز شنبه نیز باز نمی‌گردد.

دکتر شمس در پاسخ به اینکه چرا در دقایق اولیه آغاز نوبت دهی، نوبت‌ها به پایان رسیده، اظهار داشت: اصلا در این سه روز نوبتی وجود نداشته که بخواهد به پایان برسد. این ضعف از سیستم ما است که به بیماران اعلام نمی‌کند پزشک در درمانگاه وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که در روزهای نبود پزشک متخصص تکلیف مردم چه می‌شود؟ ابراز کرد: مرخصی حق پزشک است و ما نمی‌توانیم به او بگوییم حق رفتن به مرخصی را نداری.

رئیس کلینیک امام (ره) همدان گفت: متاسفانه نیروی جایگزینی برای چنین مواقعی وجود ندارد و مردم باید از دیگر مراکز دولتی برای انجام سونوگرافی استفاده کنند.

شمس افزود: ظرفیت پذیرش بیماران برای انجام سونوگرافی در این مرکز، روزانه 50 نفر است که در ساعات بعد از ظهر انجام می‌شود.

خبرنگاران به عنوان چشم ریز بین و بینای جامعه وظیفه رصد مشکلات مردم، پیگیری و انعکاس آن را دارند. این سوژه نیز بخاطر ارتباطی که با سلامت جسم و جان مردم دارد از اهمیت بالایی برخوردار است. هرگز نمی‌گوییم پزشکان به مرخصی نروند، اما باید بدانیم که نبود متخصص رادیولوژی، آن هم به مدت 3 روز، دست کم 150 بیمار را دچار بلاتکلیفی کرده است. درصد زیادی از این بیماران توانایی رفتن به سونوگرافی‌های خصوصی و پرداخت هزینه آزاد را نداشته اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.