آخرین خبر از وضعیت احمدرضا دالوند /رئیس انجمن خیریه دیابت ایران به دیدار وی رفت + فیلم
رکنا: دکتر امیدی فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی و رئیس انجمن خیریه دیابت ایران از احمدرضا دالوند گرافیست مطرح رسانه که این روزها به دلیل بیماری دیابت در بیمارستان سینا بستری است عیادت کرد.
دکتر امیدی در عیادت با احمدرضا دالوند اظهار کرد: من به عنوان رئیس انجمن دیابت Diabetes کشور وظیفه خود دانستم که از تمام بیماران دیابتی و مخصوصا افراد هنرمند Artist و مطرح کشور که یک ثانیه زندگی آنان برابری می کند با یک سال زندگی افرادی که بیهوده زندگی می کنند، دیدار کنم.
رئیس انجمن خیریه دیابت ایران با اظهار تاسف نسبت به قطع پای احمدرضا دالوند افزود: ایشان اگر زودتر مراجعه می کردند با روش های نوین لیزر درمانی و ... پای ایشان قطع نمی شد اما متاسفانه این اتفاق افتاد و با مراجعه دیر به بیمارستان مجبور به قطع پای آقای دالوند شدیم و در این لحظه آقای دالوند را به عضویت ویژه انجمن حمایت از بیماران دیابتی کشور در می آوریم و انشالله با اعزام پرستار و پزشک Doctor به منزل وی ایشان را تحت پوشش قرار می دهیم و در هر جمعی که سخنرانی می کنند اشخاص را به دادن تست قند تشویق کنند زیرا 70 درصد بیماران دیابتی از بیماری خود خبر ندارند.
دکتر امیدی افزود: امیدوارم با حمایت احمدرضا دالوند بتوانیم بحث دیابت را به زبان هنر Art در ایران مطرح کنیم.
رئیس انجمن خیریه دیابت ایران درباره روند بهبودی احمدرضا دالوند گفت: انجمن خیریه دیابت ایران تمام روند پزشکی ایشان از معاینات پزشکی تا اعزام به بخش های مختلف پزشکی را بر عهده گرفته و هر کمکی باشد به صورت ویژه انجام می دهیم.
وی افزود: احمدرضا دالوند برای سکونت حتما باید در منزلی سکونت داشته باشند که طبقه همکف باشند یا ساختمانی باشد که دارای آسانسور باشد و در این باره ما با ستاد مسکن انجمن خیریه دیابت ایران اقداماتی انجام دادیم تا مکان بهتری نه بصورت رایگان اما با خدمات ویژه تا حدامکان برای ایشان فراهم سازیم تا دسترسی راحتی داشته باشند.
دکتر امیدی در پایان افزود:به محض مرخص شدن آقای دالوند از بیمارستان به دیدارشان می رویم تا پزشک متخصص و پرستارشان را معرفی کنیم.
زندگی نامه استاد دالوند
این منتقد هنری، نویسنده و پژوهشگر، تصویرگر و طراح گرافیک؛ مدیر هنری و مدیر پروژه بسیاری از روزنامهها و ماهنامهها بوده است. او در سال ۱۹۹۲، طراح برگزیده کتاب سال گرافیک اروپا و سپس سمپوزیوم بین المللی طراحی در ژاپن شد.
دالوند با این که از سال ۱۳۷۵ طرح های گرافیکی خود را به مطبوعات نداده است و در این سالها کمتر در مطبوعات به عنوان مدیر هنری و مدیر پروژه حضور پیدا کرده است، هنوز خود را یک مطبوعاتی میداند و میگوید که دلش برای کار در مطبوعات تنگ شده است.
وی با پورتال جامع علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و روزنامه شرق نیز همکاری میکند و یکی از چهرههای سرشناس فرهنگی هنری به حساب میآید.
دالوند از شاگردان مرتضی ممیز، صادق بریرانی و هانیبال الخاص بوده است و فارغالتحصیل رشته گرافیک از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.
برخی از فعالیتها و آثار احمدرضا دالوند عبارتند از:
- نویسنده چندجلد کتاب برای انتشارات دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها، نشر شهر و دانشگاه تهران است.
- صدها مقاله و نقد از دالوند تاکنون منشر شدهاست.
- نخستین منتقد هنر Art تجسمی بعد از انقلاب محسوب میشود.
- صدها اثر تصویر سازی او در سالهای پس از انقلاب در مطبوعات مستقل و معتبر به چاپ رسیدهاست.
- سال ۱۹۹۲، طراح برگزیده کتاب سال گرافیک اروپا.
-طراح ممتاز سمپوزیوم بینالمللی طراحی ژاپن ۱۹۸۹
-طراح برگزیده روزنامه یومییوری شیمبون ژاپن - ۱۹۹۰
- همکاری با مجله «ویتی ورلد» آمریکا به عنوان طراح ۱۹۸۸–۱۹۸۹
-دالوند سالها در دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها و برخی دانشگاههای کشور تدریس کرده
- در مراکز متعدد فرهنگی به برپایی دورههای آموزش پیشرفته زیباییشناسی مانند سلسله درسهای -چشم متفکر - در فرهنگستان هنر، و همچنین در سایر مراکزهنری و فرهنگی.
- برپایی ورک شاپهای تخصصی: اقتصادهنر، برسیهای تخصصی در موضوعات متنوع هنر، و …
احمدرضا دالوند در سه دهه گذشته با روزنامهها و نشریات متعددی به تناوب به عنوان تصویرگر، مدیر هنری، نویسنده، و گاه به عنوان سردبیر همکاری داشتهاست.
ماهنامهها:
آدینه، دنیای سخن، صنعت حمل و نقل، ایران فردا، ماهنامه فیلم، گلستانه، تدبیر، اقتصاد انرژی .
فصلنامهها:
رسانه، هنرفرد،ا اقتصاد کشاورزی، جنگ نقاشی ایران
روزنامهها :
جامعه، ایران، شهروند، شرق، اعتماد، نویسندگی آزاد.
ارسال نظر