بلایی که بر سر قلعه پرتقالی ها در جنوب ایران آمد
رکنا: بخشی از دیوار قلعه پرتغالیها در جزیره هرمز زمان حضور گردشگران ریزش کرد.
![بلایی که بر سر قلعه پرتقالی ها در جنوب ایران آمد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/GmhbbsWv1JDX/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2ceiiwvk-YhU2vtfuJ1_NwVg,,/%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87+%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C.jpg)
به گزارش گروه اجتماعی رکنا، رضا میر حسینی بخشدار جزیره هرمز با تایید این ریزش گفت: ابعاد این قلعه تاریخی، قرارگیری آن در کنار خیابان اصلی، محدودیت نیروهای انسانی یگان حفاظت و امکانات محدود، حفاظت بنا را با دشواری رو به رو کرده است.
میر حسینی افزود: برای مرمت این قلعه تاریخی ۳۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است.
وی گفت: این ریزش در قسمت جنوبی قلعه و در ارتفاع ۵ متری دیوار است و در محدوده مسکونی و خیابان پرتردد گردشگران می باشد که از بدنه این قلعه ۵۰۰ ساله بازدید میکنند.
این قلعه که در ضلع شمالی جزیره هرمز و در ساحل دریا قرار دارد، مهمترین قلعه باقیمانده از روزگارحضور پرتغالیها در سواحل و جزایر خلیج فارس است.قلعه پرتغالیها با قدمت ۵۰۰ ساله به دستور آلبوکرک دریانورد پرتغالی در سال ۱۵۰۷ میلادی، در محلی موسوم به «مورنا» ساخته شد.این قلعه به دست امام قلی خان از سرداران شاه عباس فتح شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
اگر پشت زانو درد کند نشانه چیست؟ + فیلم
ارسال نظر