در گفت وگو با یک کارآفرین مطرح شد:
آموزش رایگان به خانمهای بی سرپرست و بدسرپرست
رکنا: خانم عبادی از جمله زنان کارآفرین است که در زمینه خیاطی و دوخت انواع لباسهای مردانه و زنانه در کارگاهی کوچک همراه با چند خانم مشغول به فعالیت است. وی حدود سه سال است که با سرمایه 500هزار تومانی شروع به این کار کرده است و توانسته در این مدت کوتاه چند تن از خانمهای بی سرپرست و بدسرپرست و سایر خانمها را مشغول به کار کند.
ثریا عبادی از جمله زنان کارآفرین است که در زمینه خیاطی و دوخت انواع لباسهای مردانه و زنانه در کارگاهی کوچک همراه با چند خانم مشغول به فعالیت است. خانم عبادی حدود سه سال است که با سرمایه بسیار اندک پانصد هزار توان نقدی شروع به این کار کرده است و توانسته در این مدت کوتاه چند تن از خانمهای بی سرپرست و بدسرپرست و سایر خانمها را مشغول به کار کند.
ثریا عبادی از دایرکردن کارگاه خیاطی خود گفت: حدود سه سال است که با تشویق یکی از بستگان نزدیکم به دایر کردن کارگاهی در زمینه خیاطی اقدام کردیم و ابتدا با خرید چهار عدد چرخ خیاطی به طور اقساط و با حضور خودم و همسرم و یکی از بستگان کار را شروع کردیم و خداراشکر این همکاری با تعداد افراد بیشتری تا به امروز ادامه دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد نه تا خانم در این کارگاه مشغول به کار هستند که تعدادی از آنها خودشان سرپرست خانواده هستند و با آموزشی که به آنها داده شده است خیلی خوب توانسته اند در این مکان فعالیت داشته باشند.
این کارآفرین افزود: به هر حال رضایتمندی از شغل برای هر کارآفرین یا مدیری در درجه اول در اولویت کارها قرار دارد اما در این کارگاه همین که توانسته ام تعدادی از خانمهایی که خودشان سرپرست هستند را مشغول به فعالیتی آبرومند کنم برایم بسیار جای خوشحالی و رضایتمندی دارد و امیدوارم بتوانم آن دسته از خانمهایی که بدسرپرست یا بی سرپرست هستند را با تعداد قابل توجهی مشغول به این کار کنم.
این تولید کننده تصریح کرد: در صدد این هستم که بتوانم کارگاهی بزرگ تر با ظرفیت نیروی انسانی بیشتر که همگی از جنس خانم هستند دایر کنم که البته این کار نیازمند حمایت مدیران مربوطه شهرستان ما است.
عبادی، در خطاب به آن دسته از خانمهایی که اعتماد به نفسس کافی ندارد گفت: در همین کارگاه خانمهایی بودند که به آن صورت کار با چرخ را بلد نبودند اما بعد از آموزشهای زیاد که به آنها داده شد خیلی خوشحالم که خودشان به راحتی پشت چرخ مینشینند و ساعتها کار میکنند.به اعتقاد من خواستن توانستن است و آن دسته از خانمهایی که احساس میکنند هیچ هنری بلد نیستند با کمی دقت عمل و دیدن آموزش میتوانند به موفقیت کاری دست پیدا کنند.
وی مهمترین مشکل کاری خود را فضای کوچک کارگاهی دانست و گفت: فضای کاری کارگاه بسیار کوچک است و ما نیاز داریم که این فضا را گسترش دهیم تا تعداد بسیار بیشتری از خانمها به خصوص کسانی که بی سرپرست و بد سرپرست هستند را مشغول به کار کنیم.
این کارآفرین در پیامی به خانمهای بی سرپرست و بدسرپرست گفت: در همین مصاحبه از خانمهایی که بد سرپرست یا بی سرپرست هستند و به دنبال کار میگردند اعلام میکنم که با حضور در این کارگاه هم آموزش رایگان میبینند و هم در حین کار به آنها حق الزحمه داده میشود. به طور مثال یک خانمی به تازگی معرفی شده است که به دلیل زندانی Prisoner شدن همسرش قرار بر این شده تا در این کارگاه آموزشهای لازم برا یکار را ببیند.
وی در پایان تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها به تولید ملی و اقتصاد مقاومتی در جامعه به خصوص مشاغل خانگی اشاره و تاکید کرده اند و ما کارآفرینان وظیفه داریم تولید ملی را با حمایت مسوولین جامعه روز به روز گسترش دهیم تا اشتغال زایی در بین جوانان و به خصوص خانمهای بی سرپرست و بدسرپرست افزایش یابد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر