رکنا گزارش می دهد،
سفری به کردشت / روستایی با باغ های سرسبز و قلعه ای استوار + فیلم
رکنا: روستای کردشت در جلفای آذربایجان شرقی، با طبیعتی بکر و پیشینهای غنی، یکی از مقاصد گردشگری محبوب محسوب میشود.
![سفری به کردشت / روستایی با باغ های سرسبز و قلعه ای استوار + فیلم](https://cdn.rokna.net/thumbnail/7V4AQqt7cMKK/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cAcWTRw2VFMGvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B4%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، روستای کردشت ، گوهری سبز در دل جلفای آذربایجان شرقی ، با طبیعتی مسحورکننده و تاریخی پربار، مقصدی بینظیر برای گردشگران و علاقهمندان به تاریخ و طبیعت است. این روستا که در حاشیه رود ارس آرمیده، با باغهای سرسبز، کوههای چشمنواز و گونههای متنوع گیاهی و جانوری، آرامشی دلانگیز را به میهمانان خود هدیه میدهد.
کردشت در روزگاران گذشته جایگاهی پراهمیت داشت و در جریان جنگهای ایران و روس، به عنوان یکی از پایگاههای کلیدی حکومت قاجار شناخته میشد. در آن دوران، عباس میرزا، ولیعهد وقت، به همراه سپاهیان خود در این روستا مستقر شد و در برابر ارتش روس مقاومت کرد.
آنچه کردشت را بیش از پیش در میان گردشگران و دوستداران تاریخ محبوب کرده، وجود دو اثر تاریخی برجسته است: حمام کردشت و قلعهی تاریخی آن.
حمام کردشت، شاهکاری از معماری صفوی، به دستور شاه عباس ساخته شد و در ابتدا تنها درباریان و خاندان سلطنتی حق استفاده از آن را داشتند. اما در دوران قاجار، این حمام برای عموم مردم قابل استفاده شد. معماری منحصربهفرد، تزیینات چشمنواز و سیستم جالب گرمادهی و دفع فاضلاب آن، از ویژگیهایی است که نظر هر بازدیدکنندهای را به خود جلب میکند. یکی از شگفتیهای این بنا، سقف همسطح آن با زمین است که باعث حیرت و تحسین گردشگران شده است.
قلعهی کردشت نیز از دیگر آثار تاریخی ارزشمند این منطقه محسوب میشود. این دژ مستحکم که در زمان نبرد ایران و روس به عنوان مقر نیروهای ایرانی مورد استفاده قرار میگرفت، با دیوارهای بلند و استوارش، یادآور روزگاری است که به عنوان سدی دفاعی در برابر مهاجمان ایستادگی میکرد.
کردشت، با طبیعتی بکر و پیشینهای غنی، همچنان پذیرای عاشقان تاریخ و طبیعت است و هر گوشهاش روایتگر قصهای شنیدنی از روزگاران کهن است.
ارسال نظر