دانش آموزان مبتلا به ایدز آمار کمی دارند/ جلوگیری از جداسازی دانش‌آموزان مبتلا؛ خطری جدی برای آینده‌ آنان

دکتر قباد مرادی، مدیر مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت:دانش آموزان مبتلا به اچ آی وی  در کشور خیلی تعدادشان کم است و همین تعداد اندک هم تحت مراقبتهای ویژه قرار می گیرند.

مدیر مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به خدمات ویژهای که برای این گروه در نظر دارند گفت:خدمات اختصاصی برای  دانش آموزان مبتلا به اچ آی وی  مانند مشاوره برای خود  دانش آموز مبتلا و خانواده هایشان وحتی برای  معلمان  و مدیران در مدارس و همکلاسی های آنان ارائه می شود.

دکتر مرادی در ادامه افزود:یک شبکه از متخصصین عفونی در کشور وجود دارد که درمان و رسیدگی‌های مخصوص به این بیماران را پیگیری و اجرا می کنند.درمان بیماری ایدز به جایی رسیده است که می تواند از انتقال آن پیشگیری کند و زنجیره انتقال را قطع کند.

او در ادامه تاکید کرد:این بیماری با درمان کنترل می شود و انتقال آن متوقف می شود.دانش آموزانی که مبتلا هستند به هیچ وجه نباید از چرخه آموزش دور بمانند.جداسازی دانش آموزان مبتلا به این بیماری آسیب های جبران ناپذیری  به آنان وارد می کند.

قبادی افزود:با آگاهی بخشی به دانش آموزان در مدارس می توان از ابتلای آن پیشگیری کرد و آنان را نسبت به انتقال بیماری‌های عفونی آگاه ساخت.این آگاهی بخشی دانش آموزان را برای ورود به جامعه و مواجهه با این بیماری آماده می سازد.

او در ادامه با تاکید بر پایان این نگرانی ها در تولد نوزادان مبتلا به ایدز گفت: در راستای اقدامات پیشگیرانه از شناسایی تا درمان و مراحل خود مراقبتی باید اعلام کنم که تولد نوزادان مبتلا به ایدز در کشور به صفر رسیده است. 

گفتنی است در سال گذشته بر اثر ناآگاهی مدیر یک مدرسه از نحوه برخورد با یک کودک مبتلا به ایدز و جداسازی او از کلاس درس منجر به خودکشی این دانش آموز شد.