سردار هادیانفر : خودروها در فضای مجازی شمارهگذاری آزمایشی می شوند
رکنا : سردار "سید کمال هادیانفر" رئیس پلیس راهور ناجا از شمارهگذاری آزمایشی خودروها در فضای مجازی از هفته آینده گفت.
به گزارش رکنا ، سردار "سید کمال هادیانفر" رئیس پلیس راهور ناجا در دیدار با "علیرضا آشناگر" استاندار سمنان با بیان این که ۳۵ میلیون وسیله نقلیه در سطح کشور در راه ها و معابر شهری تردد می کنند، اظهارداشت: به عبارتی ۸۰ میلیون ایرانی کاربر ترافیک هستند و به نوعی با این موضوع ارتباط دارند.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در بررسی های همه جانبه و علمی مشخص شده که هر جان باخته سوانح رانندگی و تصادفات رقمی معادل ۵/۲ میلیارد تومان هزینه مستقیم و غیرمستقیم برجای می گذارد، افزود: این جدای از هزینه های غیرمادی، مشکلات و گرفتاری های ناشی از تصادفات و سوانح رانندگی است که خانواده ها با آن مواجه می شوند.
سردار هادیانفر ادامه داد: از سال ۸۵ تا پایان سال ۹۵ یک موج کاهشی در وقوع تصادفات در کشور به وجود آمد اما در سال ۹۶ این روند متوقف شد و تصادفات ۱/۲ درصد افزایش یافت و در سال ۹۷ نیز با رشد ۱/۷ درصدی مواجه بودیم.
وی گفت: اما تا آخر بهمن ماه سال گذشته شمار جان باختگان ۱/۴ درصد و مجروحان ۷ درصد کاهش یافت و روند افزایشی سوانح متوقف و وارد روند کاهشی شدیم.
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به این که کاهش تصادفات از جمله دغدغه های تمام مسئولان کشور به ویژه رهبر معظم انقلاب به شمار می رود، خاطرنشان کرد: رهنمودها و تاکیدات معظم له در این خصوص را با جدیت دنبال می کنیم.
سرادر هادیانفر به راه اندازی و فعال شدن کمیسیون ایمنی راه ها در سطح کشور و استان ها اشاره و خاطرنشان کرد: نقش و مدیریت استانداران در برگزاری و پیگیری مصوبات این کمیسیون، کاهش سوانح و ارتقاء فرهنگ ترافیک، بسیار مهم است.
اهداف اصلی شورای راهبری ترافیک
وی در ادامه سخنانش از کاهش حوادث و تصادفات ترافیکی، تحول سیستمی، توسعه انضباط ترافیکی و هوشمندسازی به عنوان چهار هدف اصلی نام برد که در شورای راهبری ترافیک کشور تعریف شده است.
سردار هادیانفر درباره کاهش حوادث و تصادفات ترافیکی، گفت: در سال جاری کاهش یک هزار و ۹۰۰ جان باخته را در دستور کار قرارداده ایم و بر روی این هدف برنامه ها و فعالیت های خود را متمرکز کرده ایم.
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به توسعه انضباط ترافیکی که شامل مواردی مانند بستن کمربند ایمنی، استفاده موتورسیکلت سواران و ترک نشینان آن از کلاه ایمنی، حرکت در بین خطوط، رعایت قوانین از سوی عابران پیاده و...، بیان کرد: سمنان یکی از بهترین استان های کشور در این زمینه به شمار می رود و مستعد برای این بخش است.
سردار هادیانفر در خصوص هوشمندسازی نیز به استفاده از دست افزارهای جدید از سوی ماموران پلیس راهور و راه در سطح کشور اشاره کرد و افزود: در آینده ای نزدیک، قبض جریمه و حتی با توافقی که با بیمه مرکزی انجام شده کاغذهای کروکی هم جمع می شود.
آغاز شماره گذاری آزمایشی خودروها از طریق فضای مجازی و اینترنت از هفته آینده در دو مرکز در تهران از دیگر مواردی بود که سردار هادیانفر در راستای هوشمندسازی فعالیت های پلیس راهور به آن اشاره کرد.
وی افزود: فرآیند اداری که قبلاً در باجه ها انجام می شد نظیر احراز هویت خریدار و فروشنده با رؤیت طرفین، احراز اصالت مدارک وسایل نقلیه و احراز سکونت خریدار، تأیید بیمه نامه ثالث و معاینه فنی – پرداخت جرائم و دیون دولتی و پرداخت هزینه های پلاک و... برابر قانون برای تأیید اصالت خودرو که بسیار مهم است و باید توسط پلیس ارکان خودرو بازید گردد ، پس از انجام فرایند اداری در اینترنت ، متقاضی به یکی از دو مرکز پلاک پایلوت معرفی و پس از تأیید اصالت خودرو در همان مرکز به صورت حضوری ، پلاک بر روی خودروی وی نصب می گردد.
وی با تاکید بر دریافت خدمات مرتبط با ماموریت های پلیس راهور از بستر اینترنت، افزود: با نصب دوربین های هوشمند ثابت با همکاری شهرداری ها برای برخورد با خودروهای متخلف و نظارت بر ترافیک شهری، اعمال قانون نیز به صورت سیستمی و هوشمند اتفاق می افتد و از حضور فیزیکی ماموران پلیس راهور و راه کاسته میشود.
سردار هادیانفر افزود: ۸۲ درصد مرگ و میر در سوانح رانندگی ناشی از چهار عامل اصلی تصادفات یعنی سرعت غیرمجاز، خستگی و خواب آلودگی، عدم توجه به جلو ناشی از استفاده از تلفن همراه پشت فرمان و سبقت غیرمجاز است.
وی گفت: ۶۲ درصد فوتی ها در کشور مربوط به ۳۰ کیلومتری شهرها چه در مبدا و چه در مقصد می شود که در این رابطه با کوتاهی هایی از سوی وزارت راه و شهرداری ها روبه رو هستیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر