همجنسگرایی در فوتبال ایران / پاپوش علیه فردوسیپور!
حوادث رکنا : همجنسگرایی در فوتبال ایران وجود دارد.
همجنس گرایی در فوتبال ایران چه پشت پرده ای دارد ؟
خبر ورزشی نوشت : فرصتی دست داد تا دقایقی را با عبدالرحمن شاهحسینی در خبرورزشی گپ بزنیم و پس از آن نیز در برنامه زنده «لایو خبرورزشی» مسائلی را باز کنیم.
گر چه بالغ بر یک دهه است که از فوتبال ایران رفته و دیگر رئیس کمیته انضباطی فدراسیون محسوب نمیشود ولی همچنان حقایق بسیاری را مانند هراس در دل خود پنهان نگاه داشته و به همین خاطر میتوان لقب جعبه سیاه فوتبال ایران را به او داد. عبدالرحمن شاهحسینی مردی که هنوز هم در مورد ماجراهایی همچون منشور اخلاقی و سرباز احمدی مورد توجه اهالی فوتبال است. شامگاه دوشنبه فرصتی دست داد تا دقایقی را با این حقوقدان فوتبالدوست و مدیر اسبق فوتبال کشور در خبرورزشی گپ بزنیم و پس از آن نیز در برنامه زنده «لایو خبرورزشی» مسائلی را باز کنیم. با هم چکیده حرفهای شاهحسینی را مرور میکنیم.
نیامدن فوتبالیها
خبر ورزشی نوشت : انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شد و رئیس جدید حالا در ساختمان این فدراسیون مستقر شده است. انصافاً باید بگذاریم چند ماه سپری شود تا پس از آن بتوانیم به صورت دقیق پیرامون عملکرد و کارنامه تیم جدید مدیریتی فدراسیون فوتبال صحبت کنیم. مطمئن باشید من اگر مشکلاتی را ببینم، حتماً بازگو خواهم کرد. البته محروم شدن تیم ملی و نمایندگان باشگاهی کشورمان از میزبانی ارتباطی به فدراسیون جدید ندارد و مشکلی است که در دوره مدیران قبلی ایجاد شده است. این را هم بگویم که تا وقتی چنین اساسنامهای باشد، بزرگان فوتبال حتی تا ۲۰۰ سال دیگر نیز نمیتوانند رئیس فدراسیون شوند است.
رشوه گرفتن
زندگیام کاملاً مشخص است و همه فعالیتهایم به صورت شفاف در دسترس بوده است. ۳۲ سال قضاوت کردم و در این مدت ۱۱ سال نیز به عنوان رئیس دایره اجرای احکام دادگستری استان تهران انجام وظیفه کردهام. همواره گفتهام در تمام این مدت اگر یک نفر بتواند ثابت کند من طی دوران قضاوت خودم چه در قوه قضاییه و چه در فوتبال فقط و فقط از یک نفر رشوه گرفتهام یا به توصیه شخصی عدالت را زیر پا گذاشتهام، حاضرم من را وسط میدان شهر اعدام کنند.
حمله با آجر!
خبر ورزشی نوشت : در سال ۸۵ هنگامی که علی دایی سرمربی سایپا بود، او را یک جلسه محروم کردم و همین مسئله به شدت باعث عصبانیتش شد به طوری که علیه من مصاحبه کرد و گفت شاهحسینی چه کسی است که بخواهد من را محروم کند ولی چون رعایت قانون برایم فوقالعاده اهمیت داشت، این کار را انجام دادم. بلافاصله پس از اینکه علیه دایی رأی صادر کردم، تلفنهای تهدیدآمیز شروع شد و عدهای از مردم هیجانزده که از محروم شدن چهره مورد علاقه خود ناراحت شده بودند، زنگ میزدند و تهدید میکردند. شاید باورتان نشود ولی همان شب که حکم محرومیت دایی را صادر کردم، در مسیر بازگشت به خانه یک نفر با آجر به ماشین من حمله کرده و آن را به سمت اتومبیلم پرتاب کرد!
نمک کمیته انضباطی
به جرأت میتوانم بگویم طی دورانی که ریاست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را بر عهده داشتم، فیروز کریمی برای من و این کمیته حکم نمک را داشت و مشتری دائمی ما بود. اصلاً اگر ۲، ۳ هفته نمیآمد، دلمان برایش تنگ میشد. زمانی قصد داشت از استقلال اهواز جدا شده و راهی استقلال تهران شود ولی مدیران استقلال اهواز با این جدایی موافقت نمیکردند و کار به کمیته انضباطی کشیده شد. من تأکید کردم با توجه به قراردادش، یا باید رضایت مدیران را جلب کند و یا اینکه بماند. در همان جلسه برایش مثال هم زدم و گفتم ما در قانون بحثی تحت عنوان «خیارات» داریم. کریمی از جلسه خارج شد و بیرون از اتاق هنگامی که خبرنگاران او را مورد سؤال قرار دادند، گفت: امروز آقای شاهحسینی به من یاد داد که قراردادم یک خیار کم داشت! وقتی مصاحبهاش از شبکه خبر پخش شد، زنگ زدم و گفتم دوباره بیا کمیته انضباطی.
سند افتخار
مرحوم ناصر حجازی عزیز یکی از برندهای فراموشنشدنی فوتبال ایران است و همه میدانند غیر از خداوند متعال، سرش را پیش هیچ کس خم نمیکرد. ایشان در سال ۸۵ هنگامی که سرمربی نساجی مازندران بود، توسط من به کمیته انضباطی احضار شده و یک جلسه از همراهی تیمش محروم شد ولی پس از صدور حکم با همین روزنامه خبرورزشی مصاحبه کرد و گفت با وجود محروم شدن من، عبدالرحمن شاه حسینی عادلترین رئیس کمیته انضباطی در تاریخ فدراسیون فوتبال ایران محسوب میشود. این مصاحبه برایم حکم یک سند افتخار را دارد.
اتهامات علیه فردوسیپور
خبر ورزشی نوشت : یکی از مهمترین مسئولیتهایی که من در فوتبال ایران داشتم، بررسی مسئله فساد در فوتبال بود که طی مقطعی مورد توجه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی قرار داشت. در آن زمان پیرامون بازیکنان دورگه و توجه عادل فردوسیپور به این نفراتی که در اروپا بازی میکردند، اتهاماتی به این مجری ارزشمند زده شد. من ایشان را دعوت کردم تا در این رابطه بیاید و صحبت کند. همین جا با صراحت تمام میگویم هیچ کدام از اتهاماتی که علیه فردوسیپور مطرح شده بود، اثبات نشد.
گزارش همجنسگرایی در فوتبال ایران
یک بار در کمیسیون اصل ۹۰ گزارشی ۳۰ صفحهای توسط یک ارگان نظارتی برایمان ارسال شد که در آن پیرامون مسئله همجنسگرایی در فوتبال نیز صحبت شده و مواردی مطرح شده بود. البته با توجه به اینکه پرونده مورد نظر به لحاظ حقوقی هنوز باز است و اینطور که شنیدهام، در اختیار مراجع قضایی نیز گذاشته شده، نمیتوانم پیرامون آن بیشتر صحبت کنم و ماجرا را بشکافم.
حرف زدن علیه من
بابت سالم و قاطع کار کردن در عرصه فوتبال کشور تهمتهای بسیار زیادی شنیدهام. شاید باور نکنید ولی وقتی به عنوان مشاور و پس از آن تحت عنوان مسئول پرونده فساد فوتبال به کمیسیون اصل ۹۰ میرفتم، علیه من پیش آقای علی لاریجانی که آن زمان ریاست مجلس را بر عهده داشت، صحبت کرده بودند. حتی یک بار علیه من نزد مرحوم آیتا... هاشمیشاهرودی رئیس وقت قوه قضاییه نیز بدگویی کرده بودند.
شرطبندی در فوتبال
پیگیریهای ما در مجلس و همکاری پلیس نشان داد که شرطبندی در فوتبال وجود دارد و این مسئله غیر قابل کتمان است. بخشی از این شرطبندی در فضای مجازی انجام میشود و در آن مقطع، قسمتی هم البته به صورت سنتی در برخی پاتوقها صورت میگرفت. مناطقی در محله گلوبندک، مجیدی و برخی از سفرهخانههای منطقه فرحزاد از جمله این پاتوقها بود.
مسافرتهای خارجی رئیس
یکی از موارد مهمی که در کمیسیون اصل ۹۰ مورد توجه ما قرار گرفت و البته عدهای را ناراحت کرد، زیر ذرهبین بردن تعداد مسافرتهای خارجی رؤسای وقت فدراسیون فوتبال بود. در مملکتی که بعضی افراد حتی تا پایان عمر یک بار هم سوار هواپیما نمیشوند، اینکه رئیس فدراسیون فوتبال طی یک زمان مشخص بالغ بر ۱۰۰ مسافرت خارجی داشته باشد بسیار جالب توجه است!
ورود دادستان
بر اساس بند ۲ اصل ۱۵۶ قانون اساسی، دادستان محترم میتواند پیرامون مواردی که موجب تضییع حقوق عامه شده یا اینکه چنین حقوقی در معرض تضییع قرار دارند، ورود کند، بنابراین دادستان میتواند با استفاده از اختیارات قانونی خود نه تنها در پرونده مارک ویلموتس بلکه حتی پیرامون پروندههای بدهیهای خارجی استقلال و پرسپولیس نیز دخالت کند و همه چیز را زیر نظر بگیرد تا ببیند چه کسانی مقصر وقوع چنین اتفاقات تلخی در فوتبال ایران هستند.
ظلم در حق داخلیها
بازیکنان و مربیان خارجی که وارد فوتبال ایران میشوند بلافاصله پس از ناکامی در دریافت دستمزد خود، سراغ فیفا رفته و از آن طریق نه تنها اصل پول بلکه غرامت خویش را هم دریافت میکنند متأسفانه چنین شرایطی برای فوتبالیها و خودمان فراهم نیست و این ظلم بزرگی است که در حق آنها میشود. واقعیت امر این است که ما با قوانین خودمان پیرامون این مسئله شوخی کردیم ولی خارجیها آن را به صورت جدی اجرا میکنند.
روی کار آمدن ارکان جدید قضایی
بر اساس اساسنامه قبلی فدراسیون، رؤسای ارکان قضایی توسط هیئت رئیسه معرفی و با حکم رئیس فدراسیون کار خود را شروع میکردند ولی حالا اساسنامه تقریباً استانداردسازی شده و بر اساس تأکید فیفا مبنی بر اینکه ارکان قضایی حتماً باید مستقل باشند و رابطه رئیس و مرئوسی با رئیس فدراسیون نداشته باشند، مقرر شده اعضای ارکان قضایی نیز با رأیگیری در مجمع انتخاب شوند. البته تعمداً یا سهواً بندی آورده شده که طی آن هیئت رئیسه باید افراد واجد شرایط را به مجمع معرفی کند و خبری از ثبتنام آزادانه نیست. چنین وضعیتی باعث میشود تا انتخاب افراد به برخی نفرات و سلیقهها محدود شود و شاید اصلاً مجمع مجبور شوند فقط به یک فرد یا گروه خاصی رأی بدهند چون کاندیدای دیگری غیر از آنها وجود ندارد!
ماجرای سرباز احمدی
با وجود گذشت ۱۳ سال، همچنان با سرباز احمدی در تماس هستم و خیلی خوشحالم که نیروی انتظامی او را فراموش نکرد و برایش حقوق ماهانه در نظر گرفته است. متأسفانه بینایی سرباز احمدی بازنگشته و اتفاقاً چند روز قبل که با او صحبت میکردم، تأکید میکرد وعدههایی که بعضی از اهالی فوتبال به او دادند هیچ کدام محقق نشده و در حال حاضر از میان فوتبالیها فقط با من در ارتباط است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
منبع : خبر ورزشی
ارسال نظر