شگرد زن اراکی که شکارچی مردان پیر بود
حوادث رکنا : زن پلید در اراک با داروی بیهوشی از خانه سالمندان دزدی می کرد.
![شگرد زن اراکی که شکارچی مردان پیر بود](https://cdn.rokna.net/thumbnail/Nh8CPgriMtCi/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cSDLye-sw4p2vtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C+%D8%B2%D9%86.jpg)
زن پلید که سالمندان را طمعه سرقت های خود قرار می داد به دام افتاد این زن با داروی بیهوشی سالمندان زن و مرد را بیهوش می کرد تا اموال شان را به سرقت ببرد.
به گزارش رکنا، سرهنگ " امیر مختاری" فرمانده انتظامی شهرستان اراک در تشریح این خبر بیان داشت: در روزهای اخیر با اعلام چندین مورد گزارش در خصوص سرقت از منازل افراد کهنسال در شهرستان اراک، بررسی موضوع به صورت از سوی پلیس آغاز شد.
وی اضافه کرد: در تحقیقات از مالباختگان مشخص شد که این افراد با خانمی میانسال آشنا شده و این فرد با طرح دوستی با آنان، وارد منزلشان شده و بعد از بیهوش کردن آنان، اشیاء باارزششان را سرقت کرده و متواری شده است.
زن اراکی که با داروی بیهوشی به خانه سالمندان می رفت بازداشت شد
این مقام انتظامی افزود: با آغاز تحیقات تخصصی و نامحسوس پلیس، سرانجام این خانم شناسایی و در عملیات ماموران کلانتری ۱۱ شهرستان دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان اراک تصریح کرد: در بازجویی های پلیس، فرد دستگیر شده به پنج فقره سرقت از منازل کهنسال با این روش اعتراف کرد که در این خصوص پرونده ای تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
-
فیلم خنده های بی امان ژاله صامتی سوژه رسانه ها شد
ارسال نظر