مدیر آموزش و پرورش دیر پاسخ داد
ادعای عجیب مجری رادیو در پرونده خودکشی پسر 11 ساله دیر بوشهر + فیلم صوت
حوادث رکنا: مجری رادیو در مصاحبه با مدیر آموزش و پرورش دیر ناگفته های عجیبی از پرونده خودکشی دانش آموز 11 ساله دیری داشت.
خودکشی محمد موسوی زاده / به گزارش رکنا، پس از آنکه خبر مرتضی ( دانش آموز 11 ساله بوشهری که به سبب نداشتن گوشی همراه خودکشی کرد) منتشر شد، آموزش و پروش مدعی شد که خودکشی دانش آموز بخاطر موبایل هوشمند کذب است و ما به او گوشی اهدا کرده بودیم. او تا آخرین لحظات قبل از آن حادثه در کلاس های مجازی شرکت می کرده است. اکنون آقای عبدالله زاده، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر در این خصوص با ما گفتگو می کند.
احضار مدیر مدرسه محمدموسوی زاده به آموزش و پرورش
مجری : آقای عبدالله زاده شما به مرتضی گوشی اهدا کرده بودید؟
عبدالله زاده : مدیر مدرسه را بلافاصله احضار کردیم. او هم مستقیما در خانه دانش آموز حضور داشت و هم اقدامات بیمارستانی را همراه خانواده پیگیری می کرد. ما بعد از اینکه این خبر را شنیدیم، از او خواستیم که به آموزش و پروش بیاید و توضیحات لازم را از او خواستیم. این موضوع تا حدود ساعت 2 آن روز بود و هنوز مشخص نبود که چه اتفاقی افتاده است. تا 30 ساعت بعد که خبرگزاری مرکز استان خبری منتشر کرد. آنها منتشر کردند که این دانش آموز به خاطر نداشتن گوشی خودکشی کرده است و گفتند که بخاطر عدم حضور در کلاس های شاد دست به خودکشی زده است. آموزش و پرورش بررسی را گسترش داد. بررسی های میدانی بلافاصله شروع شدند. در این فاصله مستندات به ما رسید و جوابیه خودمان را صادر کرد. جوابیه ما حول سه مورد از موضوعات آموزش و پرورش بود. موضوع اول این بود که بررسی کردیم این دانش آموز در شبکه شاد حضور داشت یا خیر؟ تمامی مدیران مدارس مکلف هستند به صورت مجازی در کلاس های حضور پیدا کنند. ما تلفن مدیر مدرسه و معلم مربوطه را بررسی کردیم. مستنداتی که تا آن موقع در گوشی این دو همکار بود فعالیت های دانش آموز را نشان می داد. تعدادی از اسکرین شاتها را برای تعدیل افکار عمومی منتشر کردیم.
مجری : منظور شما در کل این است که دانش آموز گوشی داشته است؟
عبدالله زاده: بله ایشان گوشی داشتند و ما آن اسکرین شاتی را که برای آخرین ساعات حضور او در فضای مجازی شاد بود منتشر کردیم. یعنی در اختیار رسانه ها قرار دادیم.
مجری : آقای عبدالله زاده اولین قدم آموزش و پرورش بعد از اینکه یک خانواده داغدار شدند، این بود که بگوید من در حادثه کاره ای نبودم. یعنی شما فقط تلاش کردید خودتان را از این حادثه کنار بکشید. آیا اگر یک نفر تکلیف ارسال کرده است دلیل می شود که شما مقصر نیستید؟ آموزش و پرورش چه رسالتی دارد؟
عبدالله زاده : یک اتفاقی افتاده است. ارگانهای امنیتی، دستگاه های اجتماعی از نگاه خودشان ورود پیدا کردند. آنها سروصدای خودشان را کرده اند و قطعا نتایجی را اعلام خواهند کرد که در سرانجام به آن خواهند رسید. قسمتی از موضوع این خبر به آموزش و پرورش بر می گشت، ما هم آنجا را که به حوزه ما ورود کرده بودند، پاسخ دادیم.
مجری : کجای این ماجرا به آموزش و پرورش برمی گردد؟
عبدالله زاده : اینکه می گفتند که این دانش آموز در شبکه شاد آنلاین نبوده است.
مجری : یعنی اگر با گوشی عمویش در شاد بوده باشد موضوع برای شما حل می شود؟
عبدالله زاده : جناب آقای امیدی، حضور بر اساس دانش آموز براساس کد ملی دانش آموز، مشخص می شود و احراز می شود. مشخص می شود که دانش آموز در سامانه ما ثبت نام کرده است یا خیر؟
مجری : عموی دانش آموز گفته است که با گوشی من به شبکه شاد وارد شده بود؟
عبدالله زاده : نه، ما بررسی کردیم.
مجری : شما بررسی کرده بودید که این دانش آموز به معلم خود گفته بود که من گوشی ندارم؟ و معلم گفته بود که برو به بابات بگو؟
مدیر مدرسه گوشی خود را به محمد موسوی زاده داده بود
عبدالله زاده : شخص مدیر گفت من در فروردین ماه ( یعنی سال تحصیلی گذشته یا همین فروردین ماه) گوشی خودش را که تعویض کرده بوده به دانش آموز داد. دانش آموز تحت حمایت شخصی مدیر مدرسه بوده است. مدیر هم آشنا و هم محلی دانش آموز بوده است. شخص مدیر گوشی خود را عوض کرد و گوشی اش را به او اهدا می کند. آن گوشی یک مشکل در دوربین داشته است اما مدیر در حضور خود دانش آموز، در حضور والدین او و درب خانه دانش آموز شاد را بر گوشی او نصب کرده است. این ادعای خود مدیر است و شواهدی دارد. خود مدیر سامانه شاد را بر گوشی او نصب کرده بود. حالا گوشی از فروردین ماه تا الان مشکلاتی برایش پیش آمده است.
بازخواست مادر دانش آموز دیری بخاطر مصاحبه و اعلام علت خودکشی بچه اش
مجری : آقای عبداللهی قانون شما را موظف کرده است که برای دانش آموزان گوشی تهیه کنید؟
عبداللهی : خیر.
مجری : پس چرا آموزش و پرورش دستپاچه شد و در طول 48 ساعت اطلاعیه صادر کرد؟ اسناد جمع آوری کرد؟ مادر دانش آموز را با آن حال به مدرسه احضار کرد و به او تشر زدند که چرا گفتی بچه ی من بخاطر گوشی خودکشی کرده است؟
عبداللهی : نه هیچ کس به مادر دانش آموز تشر نزده است.
مجری : خود مادر دانش آموز گفته است که من را با آن حال به مدرسه کشاندند؟
عبدالله زاده : این مدیر همیشه به خانه این دانش آموز می رفت. دانش آموز 5 سال است که دانش آموز این مدیر است. من و مدیر خدا را شاهد می گیریم. الان مصاحبه های مادر دانش آموز است. این دانش آموز در تمام این پنج سال بابت فرم دانش آموزی، کتاب یا ... یک ریال هزینه نکرده است. ما مستنداتی داریم که شخص مدیر کمک های مالی نقدی به خانواده کرده است. اما درست نیست ما این مستندات را منتشر کنیم. کمک هایی در حد توان یک مدیر که اشنا بودند. اینها چندین سال است که در این محله همسایه بودند.
مجری : یک ماجرایی است که باید گوشه ی ذهنمان داشته باشیم. مردم توقعی ندارند که معلم مدرسه برای دانش آموز گوشی بخرد. ما می دانیم که فرهنگیان ما چه مشکلاتی دارند. اصل ماجرا جای دیگری است و مردم از آن باخبرند. اما در این مواقع انتظار است که ما در کلاممان کمک کنیم که آن خانواده ارام بشوند و شانشان حفظ شود.
عبدالله زاده : بله درصدی یعنی یک مقداری مشکل دارند و الان ما با دستور اداره کل، تمام دانش آموزانی که مشکل دار بودند را تحت طرح یکدل قرار دادیم. ما اطلاعات تمام دانش آموزانی که مشکل گوشی دادند را استخراج کردیم. این مربوط به دو هفته گذشته9 است.
مجری : آنطور که آمار داده اند حدود 3 و نیم میلیون دانش آموز به شاد دسترسی ندارند. در بعد فرهنگی دوستان آموزش و پرورش می توانستند کاری کنند که دانش آموز بداند اگر به شاد وصل نشد آخر دنیا نیست. قطعا دلایل دیگری داشته است که می توانیم در رابطه با آن حرف بزنیم.
عبدالله زاده : ما متاسفیم اما آموزش و پرورش بستر را آماده کرده است. ما مدرسه ها را باز کردیم. اختیاری حضوری است و اغلب دانش آموزان ما که الان حضوری می آیند ( ما کلاس یک نفره هم داریم ) آنهایی هستند که در بحث نت و تلفن مشکل دارند. اینها دو روز در هفته می آیند که بصورت چک لیست درس بگیرند. من میگم برای این مدرسه اتفاقی این اتفاق افتاده است. نه مدرسه و نه آموزش و پرورش به کسی تلفن نداده است. ما گفتیم در آخر اطلاعیه که شخص مدیر تلفن داده است. مدیر کار انسانی خودش را کرده است و تنها یک مورد از میان دویست دانش آموزش بوده است. این واقیعیت است و ما نمی توانستیم این واقعیت را مخفی کنیم. اما باز هم می گوییم که دانش آموزان مشکل دارند. برخی دسترسی ندارند و باید از آنهایی که دسترسی ندارند حمایت شود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر