مدیرعامل پگاه: فراری نیستم
رکنا: مدیرعامل پگاه درباره عزل مدیران خود میگوید: باور من این است که منابع انسانی مهم هستند. گردش مدیران در شرکت به این بزرگی همیشه هست. یکی از مدیران ما پروازی بوده است. برخی تمدید قراردادی بودهاند و حکمشان جابهجا نشده است. بر اساس قانون تجارت، اگر قرارداد را تمدید نکنیم بهویژه در شرکتهای بورسی مشکلات حقوقی ایجاد میشود
به گزارش رکنا، برخی منابع نوشتهاند سیدابراهیم حسینی، مدیرعامل پگاه که با تغییرات اتوبوسی خود در یکی از شرکتهای بزرگ صنایع شیر کشور و واگذاری مشکوک زمینهای بندرانزلی زیر ذرهبین نهادهای ناظر قرار گرفته بود، دو روزی است که از سمت خود برکنار شده است.
بر اساس اخباری که در فضای مجازی منتشر شده است، گویا این مدیر را در صف انگشتنگاری در سفارت کانادا مشاهده کردهاند. در خبرها آمده است او قصد خروج از کشور ترکیه به سمت آمریکا را دارد؛ اما او میگوید: در ایران حضور دارم، فراری نیستم و همه این اخبار شایعه است. این فضاسازیها به این دلیل است که دست برخی از منافع شرکت کوتاه شده است.
حسینی نامهنگاری تقیزاده و حتی ورود نهادهای ناظر به عملکردش را نیز ناشی از ارسال اطلاعات ناقص و کمبود اطلاعات میداند و تأکید میکند در دوره او صنایع شیر ایران سودده شده و تمام صورتهای مالی این شرکت پاک است.
در نامهای که ۲۰ اسفند سال ۹۷ به امضای جمشید تقیزاده، رئیس وقت صندوق بازنشستگی کشور، رسیده است او تخلفات مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران را به محمد شریعتمداری، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گوشزد میکند. در این نامه تقیزاده به وزیر یادآوری میکند برای اجتناب از تحمیل و افزایش ریسک تخلفات موضوعه و هزینههای مترتب، برای جایگزینی فردی اصلح، متعهد و متناسب جهت تصدی عضویت در هیئتمدیره شرکت صنایع شیر ایران اقدام شود. در آن مقطع وزیر مربوطه به هشدارهای مطرحشده توجهی نمیکند، تقیزاده نیز از سمت خود برکنار شده و میعاد صالحی جای او را میگیرد.
انتشار فیلم برای اثبات حضور در ایران
اخبار فضای مجازی حاکی از آن است که حسینی در صف انگشتنگاری سفارت کانادا در ترکیه دیده شده است و گویا قصد عزیمت به آمریکا را دارد. بلافاصله پس از انتشار این خبر، تصاویری از بازدید روز جمعه ابراهیم حسینی از خطوط تولید پگاه منتشر میشود. هدف از انتشار این اخبار، تکذیب خروج مدیرعامل پگاه از ایران است. حسینی از طریق یکی از فعالان فضای مجازی خود را از اتهام خروج از ایران تبرئه میکند. این کاربر با انتشار یک لایو در اینستاگرام خود، حضور مدیرعامل پگاه در مجموعه این شرکت را در روز جمعه گذشته گزارش میکند. در این فیلم به داستان خروج مدیرعامل پگاه از ایران و دلیل حضور او در کارخانه پگاه تهران نیز اشارههایی میشود و مدیرعامل پگاه توضیح میدهد در ایران به سر میبرد و به صورت سرزده به کارخانه مراجعه کرده است تا ضمن خسته نباشید، اخبار خوب کارگری را به فعالان زیرمجموعهاش منتقل کند.
انتشار برخی اخبار در زمینه مباحث اقتصادی حسینی
برخی منابع با تکیه بر نظرات نهادهای ناظر از فساد اقتصادی حسینی خبر میدهند. او که اوایل اردیبهشت سال ۹۷ به این سمت انتخاب میشود، پس از رویکارآمدن، مدیران زیادی را در پگاه جابهجا میکند. ۱۵ نفر از مدیران قدیمی پگاه در دوره جدید مشمول این تحولات میشوند؛ اما این همه داستان نیست. بحث اصلی بر سر واگذاری زمینهایی است که با مسئولیت مستقیم حسینی در بندرانزلی به قید قرعه به پرسنل این شرکت واگذار میشود. بر اساس نامهای که به امضای معاون مالی و توسعه منابع انسانی پگاه رسیده است، ۲۵۷ قطعه زمین واقع در سنگاچین بندرانزلی به قید قرعه میان پرنسل پگاه تقسیم میشود. قیمت هر قطعه ۴۸ میلیون تومان تعیین میشود و اندکی هم بهای تفکیک و... به قیمت هر قطعه اضافه میشود؛ درحالیکه قیمت اصلی زمین در این منطقه حدود ۱۶۰ هزار تومان بوده است. این قیمتگذاری کاذب، صدای پرسنل پگاه را درمیآورد؛ زیرا در این واگذاری، اختلاف قیمتی چندمیلیاردی ایجاد میشده است. به همین دلیل، فروش این زمینها با استقبال بخشی از پرسنل مواجه نمیشود. زمینهایی که مدیرعامل شرکت پگاه برای فروش میگذارد، مشکلات دیگری نیز داشته است؛ ازجمله اینکه از این زمینها پست فشار قوی عبور میکرده و طبیعی است که چنین زمینی برای کاربری مسکونی مناسب نباشد؛ اما این زمین با کاربری مسکونی به اعضای پگاه واگذار میشود.
تکذیب اتهامات وارده
اما سیدابراهیم حسینی، مدیرعامل صنایع شیر ایران (پگاه)، در گفتگو با «شرق»، همه اتهامات وارده به خود را رد میکند. او به فضاسازیهایی که در دو روز گذشته علیه او شکل گرفته است، اشاره میکند و میگوید: فراری نیستم و این فضاسازیها به این دلیل است که از زمانی که روی کار آمدهام، دست عدهای کوتاه شده است. منافعشان قطع شده به هر حال، در پگاه منافعی وجود داشته است. حسینی تأکید میکند: شما باید به عملکرد مدیران نگاه کنید. من از سال گذشته تا امسال که به اینجا آمدهام، سود شرکت پگاه را نسبت به سال قبل دو و نیم برابر افزایش دادهام. شرکت سودده شده و در جامعه ۱۰ هزارنفری کارگری ما یک صدا شنیده نشده است. یک روز حقوق کارگران عقب نیفتاده است تا این مسئله مورد سوءاستفاده رسانههای بیگانه قرار گیرد. مدیرعامل پگاه درباره دلیل نامه تقیزاده، مدیرعامل سابق صندوق بازنشستگی، بیان میکند: البته آقای تقیزاده بعدا تشریف بردند. من به او گفتم من را صدا بزنید. به موازات ما دستگاه نظارتی متعددی وجود دارد. گزارش آنها حائز اهمیت است. ممکن است به هر دستگاه و شرکتی به واسطه مسائل نامهنگاری شود. بعضی از این نامهها از محل فقدان اطلاعات است. گاهی اطلاعات نادرست داده میشود و گاهی نیاز به توضیحات است.
او ادامه میدهد: ما گفتیم به هر دستگاهی، نهادی و هر جایی که لازم باشد، پاسخ میگوییم. شرکتها حسابرسیهای متعدد دارند. مهمترین سند مالی برای یک شرکت اسناد حسابرسیشده سالانه و صورتهای مالی است. به استناد فرمایش حسابرسهای ما که چهار سال است در پگاه حضور دارند و در دوره دو مدیر قبلی هم بودهاند، در دوره من اسناد پاکی داریم. اسنادی نداشتیم که یک بند و شرط داشته باشد. یک بند تأکید بر مطالب خاص وجود ندارد. سود شرکت مشخص است. همه حساب و کتابها مشخص است.
حسینی داستان عزل خود را رد میکند. او درباره زمینهای انزلی بیان میکند: مسئله زمینهای انزلی مال سال قبل بود. اصلا ربطی به من ندارد. آن موضوع ارتباط به مدیرعامل شامل بنده یا هر کسی که باشد، نداشته است. بین کارمندان این مسئله رخ داده است. خود کارکنان هیئتامنایی تشکیل دادند و با همدیگر کاری انجام دادند. وسط کار دیدم کارشان ایراد دارد. اعلام کردم این را جمع کنید. من دیدم ممکن است منافع کارگران به خطر بیفتد. سریع بحث را جمع کردم، اما ربط مستقیم به من ندارد. من به عنوان مدیرعامل به خاطر منافع شرکت و مسائل موجود و مسئولیتی که وجود دارد، وارد مسئله شدم و دستور جمعشدن قضیه را دادم و پول کارگران را پس دادم.
مدیرعامل پگاه درباره عزل مدیران خود میگوید: باور من این است که منابع انسانی مهم هستند. گردش مدیران در شرکت به این بزرگی همیشه هست. یکی از مدیران ما پروازی بوده است. برخی تمدید قراردادی بودهاند و حکمشان جابهجا نشده است. بر اساس قانون تجارت، اگر قرارداد را تمدید نکنیم بهویژه در شرکتهای بورسی مشکلات حقوقی ایجاد میشود. من نگذاشتم حتی یک مدیر از پگاه برود. اغلب قائممقام و عضو هیئتمدیره شدهاند. جایشان را عوض کردم. فقط دو نفر رفتهاند که آنها هم استعفا دادهاند. حتی وقتی رفتند، سعی کردم از خدمات آنها در برخی بخشها استفاده کنم، اما گفتند ما به شرکت دیگری که موقعیت بهتری برایمان دارد، میرویم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر