ماجرای جنجالی عکسی که از یک بیمارستان در تهران به بیرون درز کرد+تصویر
رکنا: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تصویر منتشر شده از بخش اورژانس یکی از بیمارستانها توضیحاتی داد.
مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تصویری که چند روزی است در فضای مجازی منتشر شده و در آن به نظر میرسد یک نیروی بیمارستانی در حال گردگیری بالای سر بیمار است، اظهار کرد: پیش از هر چیز باید اشاره کنم عکس منتشر شده به بخش اورژانس بیمارستان شریعتی مربوط میشود نه بخش مراقبتهای ویژه؛ این بیمار در یکی از کابینهای بخش اورژانس بستری است و همکار ما در حال گردگیری نیست بلکه صرفاً لکهای را که پس از تعویض چراغ باقیمانده است را پاک میکند؛ چراغی که در راهروی رو به رو کابین قرار دارد نه در داخل کابین.
وی بیان کرد: برخی کاستیها در بخش اورژانس بیمارستانی وجود دارد آن را انکار نمیکنیم، اما لازم است توجه داشته باشید که متاسفانه بسیاری از بیمارستانهای دولتی و به خصوص بخشهای اورژانس با مشکل کمبود تخت مواجه هستند؛ در همین بیمارستان شریعتی ۳۰ تخت برای بخش اورژانس مصوب شده است، اما در بیشتر موارد تا ۸۰ نفر بیمار را در این بخش پذیرش میکنیم. بستری و پذیرش خارج از اندازه استاندارد مریض، کار مراقبت از بیماران را سخت میکند.
رضایی با اشاره به بهبودی حال بیمار بستری و بینیاز شدن او از دستگاه اکسیژن ادامه داد: توان و امکانات بخش اورژانس بیمارستانها کمتر از تعداد مراجعه کنندگان است و با توجه به کارکرد ۲۴ ساعته این بخش و کار فشرده، هنگام بوز چنین مشکلاتی، امکان خارج کردن بیمار از کابین و انتقال فرد به کابین دیگر وجود ندارد. شهروندان اطمینان خاطر داشته باشند که تمامی خدمت گذاران بیمارستانی نهایت تلاششان را برای کمک به بیماران در امنترین شرایط میکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره مشکل کمبود تخت در بیمارستانها گفت: متاسفانه حجم بالای مراجعات و فشار وارده به بخش اورژانس باعث میشود علیرغم تلاشی که انجام میشود مشکلاتی برای بیماران ایجاد شود و شرایط اورژانس امکان جابجایی و تعطیلی را به ما نمیدهد؛ همه تلاشمان را برای ارائه خدمات در بالاترین سطح استانداردها میکنیم، اما ناگزیر در برخی شرایط، امکان تخلیه بخش و یا جابجایی بیماران وجود ندارد.
وی تشریح کرد: متاسفانه در بیشتر بیمارستانها مانند بیمارستان شریعتی، سینا، مرکز طبی کودکان و بیمارستان امام خمینی همواره در بخش اورژانس بیش از ۲ برابر ظرفیت، پذیرش بیمار داریم. این مقدار گاهی تا سه برابر ظرفیت افزایش پیدا میکند که در این شرایط مشکل ایجاد میشود.
رضایی ادامه داد: بیمارستانهای دولتی نیاز به افزایش تخت دارند و به یاد داشته باشید علاوه بر بیماران تهرانی که جمعیتی قابل توجه دارند، حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد از مراجعهکنندگان به بیمارستانها شهرستانی هستند. حجم بالای مراجعه کننده مشکلات خودش را به همراه دارد و از طرفی ما نمیتوانیم قبل از بررسی و اطمینان از سلامت هر فردی از پذیرش او در قسمت اورژاس خودداری کنیم؛ بیماری که به اورژانس مراجعه میکند باید بررسی شود.
رضایی افزود: افزایش تخت در چندین بیمارستان در دستور کار قرار دولت دارد، اما فرایندی زمان بر و هزینه بر است. در طول سالیان گذشته تعداد تختها افزایش یافته است، اما شدت قابل توجه نداشت؛ باید توجه داشته باشید که در حال حاضر عمده بیمارستانهای قدیمی هستند و بالای ۶۰ سال سن دارند؛ جمعیت و شرایط کشور نسبت به دورهای که آنها ساخته شدند، تفاوتی بسیار پیدا کرده است؛ این تفاوتها باعث کمبود تخت شده و شرایط را برای ما سختتر میکند؛ افزایش تعداد تخت در سیاستهای دولت قرار دارد، اما سرعت آنها مناسب نیست.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
فیلم صحنه جالب از وارد شدن یک حیوان به داخل بیمارستان
ارسال نظر