به گزارش گروه حوادث رکنا، رسیدگی به این پرونده از اواخر سال 92 به دنبال چند شکایت مشابه مبنی‌بر سرقت Stealing کامیون و بار از جاده ساوه در دستور کار پلیس Police تهران قرار گرفت یکی از مالباخته‌ها گفت: «راننده کامیون هستم بار کشمش داشتم که دو سرنشین یک دستگاه پراید به من اشاره کردند تا ماشین را متوقف کنم. آنها گفتند چادر کامیون پاره شد و بار کشمش در حال ریختن است.» همان موقع ماشین را متوقف کردم بار را بررسی کنم اما در آن لحظه چهار مرد که سوار یک سمند بودند به من نزدیک شدند و با تهدید چاقو مرا سوار سمند کردند. آنها در جهت خلاف کامیون حرکت کردند و حدود 10 کیلومتر دورتر مرا از ماشین بیرون انداختند. در حالی که تعداد شکایت‌ها به سه فقره رسیده بود اردیبهشت 93 یک راننده کامیون که زخمی شده بود خودش را به پلیس راه قم رساند و گفت دزدان پس از زخمی کردن او و سرقت خودرو وی در حاشیه جاده رها کردند.

با اطلاعاتی که این مرد به پلیس داد عملیات مهار آغاز شد و دقایقی بعد کامیون سرقتی که در جاده ساوه در حرکت بود ردیابی شد. راننده کامیون به محض روبه‌رو شدن با پلیس قصد فرار Escape داشت که بازداشت شد و به سرقت کامیون با همدستی 5 نفر از دوستانش اعتراف کرد. با اطلاعاتی که این مجرم سابقه‌دار به پلیس داد سه همدست وی دستگیر شدند اما پلیس ردی از دو مجرم دیگر به دست نیاورد.

پرونده اعضای این شبکه به اتهام آدم‌ربایی و سرقت کامیون به دادگاه انقلاب فرستاده شد اما آنها محارب تشخیص داده نشدند و پرونده آنها برای رسیدگی به جرم Crime تعزیری به دادگاه کیفری ارسال شد.

چهار متهم دیروز در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی Judge حسین اصغرزاده و با حضور دو مستشار محاکمه شدند. در این جلسه چهار دزد The Thief که مدعی هستند قبلا در یک میدان تره‌بار با هم همکار بودند به همراه دو مالخر یک به یک به دفاع پرداختند. یکی از آنها گفت: ما کامیون‌ها را شبانه در جاده ساوه شناسایی می‌کردیم سپس دو نفری با پراید آنها را تعقیب می‌کردیم و به بهانه‌ای از راننده می‌خواستم که از ماشین پیاده شود همان‌موقع چهار نفر دیگر سر می‌رسیدند و راننده به محل دیگری می‌بردند. کامیون را می‌دزدیم و برای اینکه شناسایی نشویم یکی از ما سوار با پراید جلوتر از کامیون حرکت می‌کرد تا اگر به ایست بازرسی برخورد کردیم دیگران را مطلع کند. این چهار مجرم که به سرقت بار آهن، کشمش و فرش‌های نفیس و زخمی کردن دو راننده کامیون اعتراف کرده‌اند دیروز از سوی قضات هر کدام به 25 سال زندان Prison و 74 ضربه شلاق Whip محکوم شدند برای دو همدست فراری آنها نیز حکم غیابی صادر شد قضات دادگاه دو مالخر را هم هر کدام به سه سال زندان محکوم کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

این اخبار را از دست ندهید:

ردپای عامل انسانی در فاجعه انفجار معدن در گلستان + جزئیات حادثه / عکس و فیلم

نوعروس اصفهانی 2 روز بیشتر داماد را تحمل نکرد و طلاق گرفت / از همان شب عروسی داماد از من خواسته های عجیبی داشت و ...

7 روز بود که صیغه مازیار شده بودم که با محسن قرار گذاشتم و شوهرم سر رسید و ...

وقتی پدرم اعدام شد...! / هادی پس از یک سال ارتباط راز زندگی ام را فهمید و رفت ...

سرنوشت شوم دختر جوان تهرانی که به یک قاتل دل باخته بود+ گفتگو

پایان تلخ یک داستان عاشقانه در اسلام آباد غرب / دختر جوان جواب رد داد و خواستگار... + فیلم شلیک در بازار

فوری / فوت تمامی گرفتاران در معدن گلستان / اجساد 21 نفر خارج شد +عکس

سرنوشت نامعلوم 7 معدنچی از یک روستا که در معدن گلستان گرفتار شده اند+ اسامی

وقتی وارد اتاق خواب دختر 16 ساله ام شدم، صحنه وحشتناکی روبرو بود و ... / پلیس قوچان تحقیقات را آغاز کرد

کار زشت مرد شیاد با خانواده یک اعدامی در کرج

شاهین از من چیزهایی می خواست که با مخالف اعتقاداتم بود / یک شب که همه خواب بودند نقشه ام را عملی کردم و ...

دستگیری جوان با پیراهن قشنگ در سکوی مترو تهران + عکس

برخورد زنجیره ای دختران دوچرخه سوار در یک مسابقه / دست وپای 15 دختر شکست+ فیلم و عکس

پایان تلخ یک داستان عاشقانه در اسلام آباد غرب / دختر جوان جواب رد داد و خواستگار... + فیلم شلیک در بازار

 

 

  • فیلم دکوراسیون و چیدمان فوق مجلل خانه نعیمه نظام‌دوست !