شفیعیون: نمایشگاه والایش حاصل حال خوب من است/ نگاه متفاوت به زنانگی در «والایش»

به گزارش رکنا، پردیس شفیعیون هنرمند نقاش درباره چرایی شکل گیری و ایده نمایشگاه«والایش» توضیح داد: چند سال پیش قرارشد با گروهی روی موضوع زن و زایش و‌باروری با ارجاع به الهه‌ها از جمله آناهیتا و ونوس‌هایی که شمایلی چاق داشتند کاری انجام دهیم. من با الهام از مجسمه ونوس و‌اطلاعاتی  که در این موارد خواندم کارهایی در ابعاد کوچک و رنگین خلق کردم و بعد تصمیم گرفتم که آنها را در ابعاد بزرگ اجرا کنم.

برگزاری نمایشگاه والایش

او ادامه داد: در طی مسیر رسیدیم به ماجرای زن، زندگی آزادی، دغدغه‌های زیاد و فضای خاکستری و‌قرمز که پر از التهاب بود. نیاز داشتم بیشتر با زنان که دارای اندیشه و ‌خرد بودند وقت بگذرانم چرا که  احساس امنیت بیشتری می‌کردم. به نظرم می‌آمد ما باید بیشتر از همدیگر حمایت کنیم.

این هنرمند نقاش اظهار کرد: احساس ناکامی از زندگی شخصی و آرزوهایی که همیشه دست نیافتنی می‌دیدم، همیشه من را کرخت می‌کرد. به مرور با کمک و همراهی استادانم توانستم بر خودم مسلط شوم و شروع به نقاشی کردن کردم، ‌‌سعی کردم با رنگ‌ها و فضاهایی نقاشی کنم که حالم را بهتر می‌کرد. همین راه فراری شد برای عبور از تلخی‌ها و ناکامی‌ها، واقعیت‌ها و افسردگی‌ها. با کاردک و دست رها،  خودم را از بندها آزاد می‌کردم و با هر ضربه قلم روی بوم، خودم را زندگی کردم.

تصاویر نمایشگاه والایش

شفیعیون با اشاره به این که به موضوع زن نه به معنای فمینیستی آن، بلکه به عنوان نمادی که می‌تواند لطافت بیشتری ببخشد، پرداخته است، گفت: از گل‌های مختلف با فضایی نقاشی کردم که بتواند حس رویش، زندگی و امید بخشی به مخاطب بدهد و همچنین ققنوس که نمادی از تغییر و تحول و نمادی برای صلح جهانی است را به کار گرفتم. کم کم کارها به یک مجموعه تبدیل شدند که نتیجه حال خوبم بود و امید که بتوانم این حس را به مخاطب نیز منتقل کنم.

نمایشگاه والایش

در بخشی از استیتمنت نمایشگاه «والایش» آمده است:

« در این آثار زن نمادین از اسطوره سیمرغ نیز الهام می‌گیرد که هویتش را مرهون مرغان دیگر بود و عزم رسیدن به قله یگانگی داشت، رنج سفر را پیمود، به اوج قله رسید و درنهایت والایش را در خویشتن یافت. آیا اسطوره‌ها می‌توانند الهام‌بخش زن معاصر باشند؟»

والایش

گفتنی است، نمایشگاه «والایش» آثار نقاشی پردیس شفیعیون 23 آذر ماه در گالری شکوه افتتاح شد و تا 3 دی ماه 1403 برپا خواهد بود. علاقه مندان می‌توانند همه روزه به جز پنجشنبه‌ها از ساعت 16 تا 19 به گالری شکوه واقع در فرمانیه،بلوار شهید اندرزگو،خیابان سلیمی شمالی،کوچه امیرنوری پلاک 19 مراجعه کنند.