تفاوت های خانم بازیگران ایرانی قبل و بعد انقلاب / بازیگر زن فاش کرد !

به گزارش رکنا، هنرمندان زیادی در سینمای ایران حضور پیدا کردند و برخی از انها جاودانه شدند یکی از بهترین بازیگران زن ایرانی فاطمه معتمد اریا ست که حضور پررنگی در سینما داشته است.

سینما قبل و بعد از انقلاب

تفاوت سه نسل بازیگران زن سینمای ایران از نگاه خانم فاطمه معتمدآریا بیست و چند سال زحمت کشیده شد تا تصویر خانمها روی پوستر فیلم ها از حالت خاکستری بک گراند به شکل رنگی و جلوی عکس مردها آمد الان میخواهند لباسی در فرش قرمز بپوشند که با لباس نیکول کیدمن برابری کند، این امکان وجود ندارد چون در کشور ما مناسبات آن فرش قرمز وجود ندارد، پس تبدیل میشود به یک تقلید جعلی از یک چیز سطحی برای همین نود و نه درصد بازیگران بعد از انقلاب بینی ها و صورت هایشان را عمل زیبایی کرده اند.

موج نوی سینمای ایران به جنبشی در سینمای ایران اشاره دارد که اواخر دهه ۱۳۴۰ پا گرفت. سینمای موج نو عمدتاً در دو مسیر اصلی گسترش یافت؛ جبهه فیلم‌های شخصی و انتزاعی با آثاری مانند رگبار، چشمه، یک اتفاق ساده، شازده احتجاب، دایره مینا و پستچی، و جبهه فیلم‌های با سویه‌های پررنگ اجتماعی و تجاری مانند فرار از تله، سه‌قاپ، خداحافظ رفیق، طوقی، رضا موتوری و گوزن‌ها که اغلب تحت تأثیر موفقیت عظیم قیصر ساخته می‌شدند.

نسل سینماگران موج نو شناخت عمیق‌تری از هنر سینما داشتند و به‌شدت متأثر از ادبیات معاصر ایران بودند چنان‌که می‌توان شاخصه اصلی سینمای موج نو در ایران را ارتباط عمیقش با ادبیات معاصر دانست.

در این سال‌ها اکران فیلم‌های خارجی رونقی بسیار بیشتر از فیلم ایرانی داشت و این درواقع باعث سودآوری سینما برای سینماداران شده­ بود که بدون این که بخواهند مبالغی را برای تولید آثار هزینه کنند، فیلم­‌هایی داشتند که مخاطب را به سال سینماهایشان می‌کشاند و از سویی نمایش این فیلم­های خارجی به برخی مشاغل جانبی سینما (به‌خصوص دوبله) رونق می‌داد.

وبگردی