پدر شهید روزبهانی به فرزند شهیدش پیوست

میلاد کریمی از درگذشت پدر شهید روزبهانی خبر داد و اظهار داشت: حاج جواد روزبهانی که خود از ایثارگران و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس بود، پس از تحمل یک دوره بیماری در سن ۸۵ سالگی دارفارنی را وداع گفت.

وی ادامه داد: مراسم تشییع و تدفین آن مرحوم روز شنبه ۲۰ مردادماه ساعت ۱۰ صبح از مقابل منزل آن مرحوم واقع در شهر ری، خیابان فدائیان اسلام، پل Bridge سیمان، خیابان سرگرد شهید محمدی، کوچه شهید روزبهانی به سمت بهشت زهرا (س) برگزار خواهد شد.

مراسم ترحیم این پدر شهید نیز روز یکشنبه ۲۱ مرداد ماه از ساعت ۱۸ لغایت ۲۰ در حسینیه پیروان شهدای کربلا واقع در خیابان شهید غیوری، بالاتر از چهارراه خط آهن برگزار خواهد شد. همچنین مراسم دعای توسل و یادبود دیگری نیز روز سه شنبه ۲۳ مرداد از ساعت ۲۱ الی ۲۲:۳۰ در مسجد النبی (ص) واقع در خیابان فدائیان اسلام، ایستگاه منگل، کوچه شهید امیری، کوچه شهید رضایی برقرار خواهد بود.

مسوول امور پژوهشی یادمان شهدای هویزه درباره فرزند شهید این پدر والامقام نیز گفت: دانش آموز شهید محمد جعفر روزبهانی ۲۳ اردیبهشت ۱۳۴۳ در شهر ری به دنیا آمد.

شهید روزبهانی دوران ابتدایی را در مدرسه شیخ صدوق شهر ری که تحت مدیریت مرحوم حجه الاسلام حاج سید علی غیوری (نماینده حضرت امام و رهبر معظم انقلاب در جمعیت هلال احمر بعد از پیروزی انقلاب) اداره می‌گردید، گذراند و در جَوّ ضد دینی مدارس آن زمان تحت تربیت ناب اسلامی یک عالم مبارز و دینی پرورش یافت.

کریمی گفت: شهید روزبهانی در جریان مبارزات انقلاب نیز با وجود سن و سال کم در زمینه رونویسی و توزیع اعلامیه‌های حضرت امام (ره) فعالیت فراوانی داشته و حتی در جریان مراسم بزرگداشت شهادت استاد نجات اللهی در دانشگاه تهران که با یورش ساواکی‌ها مواجه می‌گردد، از ناحیه پا دچار جراحت می‌شود و پس ازچندین ساعت تعقیب و گریز با اختفا در منزل یکی از اهالی اطراف دانشگاه، از دست ساواکی‌ها نجات می‌یابد.

دبیر ستاد فرهنگی زیارتگاه شهدای هویزه ادامه داد: با آغاز جنگ ۸ ساله علیه ایران اسلامی، این دانش آموز ممتاز به دلیل سن کم و عدم اجازه حضور در جبهه، گم شدن شناسنامه را بهانه می‌کند و با شناسنامه المثنای دستکاری شده برای طی دوره آموزش راهی پادگان امام حسن (ع) تهران می‌شود و روز اعزام هم تلفنی از خانواده حداحافظی و تأکید می‌کند که برای بدرقه من به راه آهن نیایید.

مسوول امور پژوهشی یادمان شهدای هویزه درباره حضور این بسیجی جوان در جبهه نیز گفت: از آنجا که ماه‌های آغازین جنگ، تحرک و نبرد جدی بین قوای نظامی ایران و دشمن بعثی، چندان شکل نمی‌گرفت، شهید روزبهانی در انتهای یکی از نامه هایش به خانواده می‌نویسد: «همه ما ناراحت هستیم، چون هیچ برخوردی با بعث عراق نداشتیم و نمی‌دانیم با چه روحیه‌ای به تهران برگردیم. اگر از ما بپرسند چه برخوردی با نیرو‌های بعثی عراق داشتیم؟ جوابی نداریم... به امید دیداری دوباره. البته اگر به امید خدا، لیاقت شهادت داشته باشیم، دیگر دیداری نداریم.»

میلاد کریمی افزود:، اما دیری نمی‌پاید که آرزوی محمد جعفر محقق شده و به شهید سید محمد حسین علم الهدی در هویزه می‌پیوندد و ۱۶ دی ماه ۵۹ در نبرد عاشورایی حماسه هویزه و مصاف با بعثی‌های تا بن دندان مسلح از ناحیه سر مورد اصابت گلوله دشمن قرار می‌گیرد و به جمع یاران سیدالشهدا (ع) می‌پیوندد.

دبیر ستاد فرهنگی زیارتگاه شهدای هویزه خاطرنشان کرد: تانک‌های رژیم بعث عراق، پیکر به خون غلتیده شهدای هویزه را زیر شنی‌شان لِه می‌کنند تا خاطره اسب تازی یزیدیان بر پیکر پاک سید و سالار شهیدان در عصر عاشورا، مجسم شود و بدین سان هویزه، کربلایی دیگر می‌شود.

شهید محمد جعفر روزبهانی در زمان شهادت، ۱۶ سال داشت و جزو کم سن‌ترین شهدای حماسه هویزه به شمار می‌آید. پیکر مطهر این شهید والامقام نیز با هویت مشخص شناسایی نشد و در جمع یاران شهیدش به صورت گمنام در محلی که اکنون یادمان شهدای هویزه است در خاک آرمید.

یادمان شهدای هویزه در ۲۵ کیلومتری جنوب‌غربی شهر هویزه و ۴۰ کیلومتری اهواز واقع است.

 

وبگردی