شربت خنک کننده کبد + فیلم
حجم ویدیو: 9.70M | مدت زمان ویدیو: 00:00:33

به گزارش رکنا، کبد که جزو مهم‌ترین اعضای دستگاه گوارش بدن انسان‌ها به شمار می‌آید وظیفه کنترل سوخت و ساز و دفع سموم بدن را بر عهده دارد. کبد در صورتی که مزاج متعادلی داشته باشد وظیفه خود را به درستی انجام خواهد داد، در غیر این صورت اگر دچار حرارت یا سردی شود، مشکلاتی در سوخت و ساز بدن ایجاد خواهد کرد. مزاج گرم کبد، که منجر به بیماری هپاتیت می‌گردد متاسفانه بسیار شایع است.

شربت مخصوص رفع التهاب و گرمی کبد

2 قاشق مرباخوری خاکشیر را به خوبی بشویید و به آن یک لیوان کاسنی اضافه کنید. لازم است یک لیوان آب هم به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس یک عدد لیموترش را برش بزنید و نصف آن را در شربت مخصوص کبد بریزید. شربت را می توانید با عسل یا خرما میل کنید.

نکات مهم در مصرف شربت خنک کننده کبد

- در مصرف این شربت احتیاط کنید اگر التهاب کبد و کم کاری تیروئید دارید.

- فقط برای مزاج های خشک این شربت بسیار عالی است البته مصرف متعادل و محدود

افرادی که مزاج کبد آنها گرم است، تحت استرس چاق‌تر و چاق‌تر می‌شوند. در افراد با مزاج گرم کبد، در حالی که ساخت مواد غذایی در این افراد خوب انجام می‌گیرد، اما سوخت کربوهیدرات و چربی‌ها درست انجام نشده و باعث چاقی می‌شود.

در افراد با مزاج کبد سرد نیز برعکس این اتفاق رخ داده و سوخت مواد بسیار سریع انجام می‌گیرد که همین امر موجب لاغر شدن این افراد می‌شود.

نشانه‌ها و علائم حرارت کبد

برای دانستن آن که مزاج کبد شما چیست با به نشانه‌های آن توجه کنید. برخی از نشانه‌ها و علائم حرارت کبد و گرم مزاجی عبارتند از:

    قرمزی صورت و چشم‌ها

    تحریک پذیری

    طغیان عصبانیت

    سرگیجه

    زنگ زدن گوش

    خشکی دهان و تشنگی

    طعم تلخ دهان

    سفتی عضلات گردن و شانه‌ها

    سردرد مخصوصاً در طرفین سر

    احساس گرمی

    بالا رفتن فشار خون در اثر استرس

    میگرن

    ادرار غلیظ

    بی‌خوابی

    یبوست