میوه به دشمن انواع ویروس ها

به گزارش رکنا، میوه به فواید بی‌شماری برای سلامت جسم دارد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است. در واقع ترکیبات پلی فنولیک موجود در آن موجب ایجاد خواص آنتی اکسیدانی برای این میوه شده است.

ترکیبات آنتی اکسیدانی نیز به دلیل مقابله با رادیکال‌ های آزاد، اثرات بسیار مثبتی بر سلامت قلب و عروق و پیشگیری از انواع سرطان خواهد داشت. فواید به تنها به این ترکیبات خلاصه نمی‌شود. در ادامه این قسمت به صورت جزئی‌تر به معرفی خواص این میوه خواهیم پرداخت.

فواید جادویی به برای پوست و مو:

شاید شنیده باشید که از به به عنوان میوه زیبایی یاد می‌شود! شاید خواص فوق العاده به در درمان لک‌های پوستی و آکنه علت اصلی این نامگذاری باشد. مواد موجود در به همچنین می‌ تواند موجب روشنی و درخشندگی پوست شود. به همین علت امروزه انواع مختلفی از ماسک‌ها و کرم‌ها با استفاده از این میوه تهیه می‌شوند.

ماسک های خانگی بسیاری هم هستند که می‌توان آن‌ها را با استفاده از به، به راحتی درست کرد. ترکیب به و عسل نیز به عنوان ترکیبی معجزه آسا برای مقابله با لک‌ها و خشکی پوست شناخته می‌شود. ترکیب این دو ماده می‌ تواند خاصیت به، را درمان مشکلات پوستی دوچندان کند.

طبع به در طب سنتی:

در طبع سنتی برای به، طبیعتی گرم و معتدل عنوان شده است. همین امر باعث شده است تا تقریبا همه افراد با هر طبعی بتوانند از خواص آن بهره‌مند شوند. در کتب طب سنتی برای به، خواص بسیار زیادی ذکر شده است. همچنین در طب سنتی از دانه‌های به نیز به عنوان یک داروی پرخاصیت یاد می‌شود. این دانه‌ها برخلاف میوه آن، دارای طبیعتی سرد و‌تر هستند. در ادامه در مورد خواص به دانه نیز نکاتی را عنوان خواهیم کرد.

به پخته پرخاصیت‌تر است یا به خام؟

این که مصرف به، به صورت خام بهتر است یا پخته، سوالی است که می‌ تواند در ذهن افراد شکل بگیرد. در پاسخ به این سوال باید عنوان کرد که به خام خواص متعددی دارد اما نباید از مصرف آن به صورت پخته نیز غافل شد. خاصیت به، با پختن آن همچنان حفظ می‌شود و این یکی از مهمترین نکات در مورد این میوه است.

به پخته می‌ تواند به رفع مشکلات گوارشی کمک کند. مصرف این میوه به صورت پخته همچنین می‌ تواند ویار دوران بارداری را کاهش دهد. از آنجایی که هضم به خام ممکن است برای برخی افراد سخت باشد، مصرف آن به صورت پخته به آن‌ها توصیه می‌شود. در طب سنتی برای به پخته خواصی مثل تقویت حافظه و تقویت عملکرد قلب نیز عنوان شده است.

آیا مصرف به برای لاغری موثر است؟

    پزشکان تغذیه معتقدند که میوه به به دلیل برخورداری از فیبر بالا و کالری کم، می‌ تواند به عنوان یک میوه مناسب برای کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.

    کلسترول‌های مفید موجود در این میوه می‌ تواند با کلسترول مضر خون جایگزین شود.

    فواید به؛ در جلوگیری از افزایش وزن باعث شده است تا در رژیم غذایی افرادی که قصد لاغر شدن دارند، میوه به به عنوان یک گزینه مناسب پیشنهاد شود.

ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در خواص به:

واضح است که وجود انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی در به، باعث به وجود آمدن خواص بی نظیر در این میوه شده است. این میوه دارای مقادیر بالایی از ویتامین ث است. مصرف روزانه این میوه می‌ تواند به تنهایی یک چهارم ویتامین ث مورد نیاز بدن را تامین کند. علاوه بر این، به دارای مقادیر ویتامین آ و ب است.

مواد معدنی تشکیل دهند بافت به، حاوی مقادیری از آهن، پتاسیم، سلنیوم، منیزیم، مس و روی است که می‌ تواند در تامین نیاز روزانه بدن بسیار موثر باشد.

خاصیت ضد التهابی به:

همان طور که عنوان کردیم، میوه به دارای مقادیر بالایی ویتامین ث است. تقریبا همه ما می‌دانیم که وجود این ویتامین در برنامه غذایی ما ضروری است و می‌ تواند منجر به تقویت سیستم ایمنی شود. همین امر سبب می‌شود تا مصرف به بتواند در درمان التهابات کمک کند.

خواص به در درمان التهاب امروزه در مقالات معتبر علمی مورد تحلیل قرار گرفته است. وجود مقادیر بالای ویتامین ث به خصوص در مورد میوه‌ های رسیده‌تر گزارش شده است. خواص ضد باکتریایی این میوه برای جلوگیری از رشد و گسترش باکتری‌های مضر نیز ضروری است و در درمان بیماری‌هایی مثل E.Coli و S. aureus موثر شناخته شده است.

از خواص میوه به می توان به خواص ضد ویروسی اشاره کرد:

تحقیقات متعدد نشان داده است که به میوه‌ ای بسیار غنی از فنولیک است. این ترکیب سال‌هاست که در طب سنتی و غربی برای تولید داروهای ضد آنفولانزا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از دیگر خواص به می توان به ضد ویروسی بودن آن اشاره کرد که همراه با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به، در مبارزه و پیشگیری از سرماخوردگی‌ها و آنفولانزای و عوامل بیماری‌ زای ویروسی مشابه بسیار مفید بوده است. بنابراین می‌توان از آن به عنوان یک میوه مناسب فصل پاییز یاد کرد.

نحوه بهره مندی از خواص به:

با توجه به فواید به در فرهنگ غذایی ایرانی از این میوه به صورت‌های مختلفی استفاده می‌شود. خورشت به، تاس کباب و آبگوشت معروف‌ترین غذاهایی هستند که در طبخ آن‌ها از به استفاده می‌شود. مربای به نیز یکی از خوش طعم‌ترین انواع مرباست که به صورت خانگی و صنعتی تهیه می‌شود. از به خام نیز می‌توان در سالاد استفاده کرد. همچنین می‌توان آب آن را گرفت و مصرف کرد.

خواص دمنوش به نیز به عنوان یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی شناخته می‌شود که توسط به تهیه می‌شود. برای این منظور به را رنده و سپس خشک نموده و آن را همراه با چای و یا به صورت مجزا دم می‌کنند. این دمنوش برای استفاده در فصول پاییز و زمستان بسیار مقوی و پرخاصیت خواهد بود.

خواص به در بهبود عملکرد گوارشی:

در حالی که قرن‌ هاست از به در طب سنتی ایرانی برای حل مشکلات گوارشی استفاده می‌شود، مطالعات اخیر توانسته است خواص مهمی این گیاه را در این زمینه تأیید کند. در واقع، ثابت شده است که به در محافظت از بافت روده ما در برابر چندین اختلال گوارشی مانند بیماری‌های التهابی روده و کولیت اولسروز موثر است.

تاثیر فواید به در درمان زخم معده:

علاوه بر خواص به در بهبود عملکرد سیستم گوارشی از این میوه به عنوان یکی از خوراکی‌های مفید و موثر در درمان زخم معده یاد می‌شود. به این منظور لازم است تا افراد مصرف روزانه آب به را در دستور کار خود قرار دهند. استفاده از این آبمیوه موجب نرم شدن معده و راحت کار کردن دستگاه گوارشی خواهد شد.

خواص به در بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی:

در واقع خاصیت به سرشار از اسیدهای کلروژنیک، آنتوسیانین ها و فلاونول‌ها به همراه کاتچین‌ها و پروآنتوسیانیدین‌ها است. در این راستا چندین مطالعه انجام شده ثابت کرده است که مصرف به، به همراه سیب و گیلاس می‌ تواند فشار خون شما را کاهش داده یا متعادل کند. از آنجایی که فشارخون خود به عنوان یکی از مهمترین عوامل بروز بیماری‌های قلبی شناخته می‌شود، می‌توان با کنترل آن از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری کرد.

عملکرد مواد موجود در خاصیت به در هنگام واکنش‌های آلرژیک:

مدت‌هاست که از خواص به به دلیل توانایی کنترل واکنش‌ های آلرژیک یاد می‌شود. عصاره این میوه هنگامی که به عنوان مرطوب کننده یا ژل روی پوست استفاده می‌شود، می‌ تواند برای درماتیت آتوپیک و بیماری‌های مشابه پوست مفید باشد. سطوح بالای ویتامین C همچنین به کنترل التهاب و بهبود سلامت و ظاهر پوست کمک می‌کند و مانع از بروز واکنش‌های آلرژیک می‌شود.

آثار فواید به در پیشگیری از بروز انواع سرطان:

بهره مندی از خواص میوه ها می تواند کلید مهم سلامتی در زندگی انسان باشد. حال در این بین بهره مندی از میوه جات و سبزیجات، به علت دارا بودن بخش قابل توجه ای از آنتی اکسیدان می تواند خطر ابتلا به سرطان را به طور قابل توجه کاهش داد.

خاصیت به در این مورد نیز اثبات شده است. درواقع، مصرف این میوه می‌ تواند به شما در مقابله با رادیکال‌های آزاد و محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌هایی که امکان دارد ایجاد کنند، کمک کند.

خواص به در بهبود مشکلات بینایی:

قرن‌ هاست که در طب سنتی برای درمان بیماری‌ های مرتبط با سلامت چشم از گیاهان دارویی همچون به، استفاده می‌شود. امروزه این خواص به، توسط برخی از مطالعات تأیید شده و در رژیم غذایی بسیاری از افراد معرفی شده است. در واقع علاوه بر بهبود بینایی و وضوح دید، به می‌ تواند به شما در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های شدیدتر چشم کمک کند.

خواص دانه‌ های به:

علاوه بر میوه به دانه‌ های آن نیز دارای خواص بسیاری هستند. از دانه‌های به برای درمان سرفه‌های شدید استفاده می‌شود. دم کرده دانه‌های به می‌ تواند در بهبود بیماری‌هایی همچون ذات الریه و گلو درد بسیار موثر باشد. با توجه به فواید به دانه، امروزه از روغن آن نیز برای پیشگیری و درمان برخی مشکلات استفاده می‌شود.

خواص به در دوران کرونا:

با توجه به خواص متعددی که برای به و دانه‌ های آن ذکر شد، می‌توان از آن به عنوان یک میوه مفید در پیشگیری از ابتلا به کرونا یاد کرد. با مصرف روزانه دمنوش به یا مصرف میوه آن به صورت خام یا پخته می‌توان سیستم ایمنی را تا حد زیادی تقویت کرد. در افراد مبتلا به کرونا نیز مصرف به می‌ تواند توان از دست رفته بدن را بازگرداند. همچنین مصرف به دانه برای تسکین سرفه‌های خشک ناشی از این بیماری بسیار موثر خواهد بود.