خطر ضدعفونی کننده ها برای چشم و دهان
رکنا : استفاده از مواد ضدعفونی کننده عوارضی روی چشم و دهان به جا می گذارد.
به گزارش رکنا ، یک متخصص چشم به بیان عوارض مواد ضدعفونی کننده روی چشم پرداخت. هرمز شمس در تشریح عوارض مواد ضدعفونی کننده روی چشم بیان کرد: باید از ریختن الکل و مواد ضدعفونی کننده در چشم جلوگیری شود چرا که اگر چشم باز باشد و الکل و سایر مواد ضدعفونی کننده وارد چشم شود، موجب سوزش و قرمزی این عضو میشود و عوارضی را به همراه دارد.
خطر الکل برای چشم از اسید کمتر است
وی با اشاره به اینکه الکل سبب تحریک چشم شده و اغلب بعد از شست و شو رفع میشود، ادامه داد: ورود الکل و مواد ضدعفونی کننده به چشم چندان هم خطرناک نیست و نسبت به اسید که باعث زخم و تخریب قرنیه و در نهایت نابینایی می شود، خطر کمتری دارد، اما افراد در هر صورت باید مراقب باشند تا الکل و سایر مواد عفونی کننده وارد چشمشان نشود و در صورت ورد چشم خود را با آب بشویند.
این متخصص چشم در خصوص ورود الکل به دهان و یا خوردن آن بیان کرد: معمولا برای ضدغفونی کردن از الکل التیلیک استفاده میشود و ورود این نوع الکل به دهان خطر چندانی ندارد، اما در صورت بهتر است از ورود این ماده به دهان جلوگیری شود.
شمس با تاکید بر اینکه الکل استفاده از متیلیک بسیار خطرناک است، افزود: استفاده زیاد ازاین ماده عوارض زیادی به همراه دارد و سبب کوری میشود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر