سرطان در کمین خانواده های کم جمعیت

محققان موسسه پزشکی تکاملی دانشگاه زوریخ و دانشکده پزشکی آدلاید اطلاعات مربوط به ۱۷۸ کشور را تجزیه و تحلیل و ارتباط بین اندازه خانواده و خطر ابتلا به سرطان را بررسی کردند.

به گزارش  نیوز، پروفسور ماکسی هننبرگ سرپرست این تحقیق اظهار کرد: در تمام جهان خطر ابتلا به سرطان در خانواده‌های کوچکتر بیشتر است و این رابطه مستقل از درآمد، سطح شهرنشینی و سن است و خانواده‌های بزرگتر با اعضای بیشتر نقش حفاظتی در برابر سرطان دارند.

نتایج این تحقیق نشان داد: اندازه خانواده و تعداد فرزندان متولد شده در طول عمر مادر نیز تاثیر دارد.

در خانواده‌های بزرگتر سرطان‌های متعددی نظیر سرطان مغز، مثانه، ریه، معده، پستان، سرطان دهانه رحم و همچنین ملانوم بسیار کم رخ می‌دهد.

اگرچه زندگی در خانواده بزرگ‌تر در برخی موارد تنش‌زا است، اما محیط عاطفی ویژه‌ای ایجاد می‌کند که می‌تواند تاثیر مثبتی بر مقاومت کلی در برابر بیماری‌ها داشته باشد و به این صورت خانواده در برابر ابتلا به سرطان محافظت خواهد شد.

بشر تقریبا چهار میلیون سال به زندگی در ساختار خانوادگی کلاسیک یعنی والدین و کودکان سازگاری داشته و این تحقیق دلیلی بر حمایت اعضای خانواده از یکدیگر با حفظ شیوه زندگی سالم و پیشگیری از ابتلا به سرطان است.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید.