5 شهر آسیایی رقیب پیشرفت اروپایی ها

با توجه به رشد علم و فناوری جمعیت جهان نیز روز به روز گسترش پیدا می کند و شهرهای پرجمعیت هر روز شکل جدیدتری به خود می گیرند.

همواره و از ابتدای خلقت گسترش و رشد جمعیت بشر ثابت بوده چرا که انسان همواره برای بهره مند شدن از فرصت های شغلی و اقتصادی به دنبال بهتر کردن زیر ساخت های مدرن بوده است. در سال های اخیر و با نگاه به شهر های بزرگ جهان مشاهده می شود که کلانشهر های آسیایی بیشتر از رقیبان خود پیشرفت کرده اند. در ادامه این مطلب چند شهر بزرگ و پرجمعیت جهان در سال 2018 را معرفی می کنیم.

شانگهای چین

شانگهای پرجمعیت ترین شهر جهان و آسیا 24 میلیون نفر جمعیت دارد که البته در سال 2016 نیز به عنوان شلوغ ترین بندر جهان نام گرفته است. شهر شانگهای بخاطر دارا بودن مراکز اقتصادی و تجاری متنوع علاوه بر ساکنان محلی باعث سکونت افراد کشورهای مختلفی همچون ژاپن، کره و آمریکا شده است.

پکن

شهر پکن پایتخت کشور چین که در منطقه شمالی این شکور قرار دارد بیش از 20 میلیون نفر جمعیت دارد. پکن مهمترین و باستانی ترین شهر چین محسوب می شود که بعد از سال 1949 به عنوان مرکز صنعتی چین شناخته می شود. گفتنی است؛ بخاطر قدمت فراوان، این شهر به عنوان یکی از مراکز عمده میراث فرهنگی یونسکو شناخته می شود.

دهلی

شهر دهلی که از دو منطقه تشکیل شده در سال ۲۰۱۱ و بر اساس آخرین سرشماری رسمی ۱۶٫۷ میلیون نفر بوده که بدون شک تاکنون افزایش چشمگیری داشته است. دهلی قبل از میلاد مسیح ساخته شده و پایتخت امپراطوری ها و کشورهای مختلفی بوده است. لازم به ذکر است این شهر بیش ثروتی برابر با 450 میلیارد دلار دارد و بیش از 23 میلیونر و 18 میلیاردر هندی را در خود جای داده است.

لاگوس

لاگوس با بیش از 16 میلیون نفر جمعیت میزبان فستیوال های فرهنگی زیادی بوده و یکی از مقاصد تفریحی عمده آفریقا به شمار می آید. این شهر که در نیجریه قرار دارد بیشترین پیشرفت را در میان شهرهای آفریقایی داشته است.

تیانجین

شهر تیانجین که در مناطق شمالی چین واقع شده بیش از 15 میلیون نفر جمعیت دارد. در سال های گذشته این شهر دروازه ای برای ورود به شهر پکن بوده که بناهای اروپایی آن نشان از تاریخ استعماری این شهر دارد.

وبگردی