اقدامات مدیریتی برای کنترل موشها در تهران
رکنا : آخرین اقدامات انجام شده برای کنترل جمعیت موشها در تهران ازسوی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تشریح شد.
به گزارش رکنا ، علی مفاخریان به تشریح اقدامات انجام شده برای کنترل جمعیت موش در تهران پرداخت و گفت: موضوع موش در تهران از بین نمیرود چراکه زاد و ولد آنان بسیار است.
وی ادامه داد: اقداماتی که ما انجام میدهیم مبتنی بر این است که بتوانیم میزان جمعیت و تکثیر زاد و ولد آنان را تحت تاثیر قرار دهیم.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم که میزان زاد و ولد آنان را در محیط شهری با طرح جهادی و ایجاد محیط نامناسب برای زندگی این موجودات کنترل شود.
بیشترین کلونی موشها در تهران چه زمانی بود؟
وی ادامه داد: در این شرایط از ابتدای اردیبهشت ماه تا اواسط آن با یک طرح جهادی مناطقی که بیشترین کلونی موشها را در تهران دارد، شناسایی شده و در ده روز پایانی ماه کارهای اجرایی این طرح را اجرایی شد.
مفاخریان خاطرنشان کرد: این کار از سوی شهرداریهای مناطق تهران و پیمانکاران کنترل جمعیت حیوانات موذی صورت گرفت که در این طرح ما هم با همکاری سازمان حفظ نباتات و سازمان دامپزشکی از سموم نانوتکنولوژی استفاده کردیم و بیشتر تلاشمان بر این مساله بود که از ظرفیت مناطق مختلف شهرداری تهران استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در نتیجه با این طرح تمامی ۲۲ منطقه شهرداری تهران برای مبارزه با موشها اقدام کردند و مشارکت همگانی مناطق مختلف موجب شد تا تعداد بسیار زیادی از موشها معدوم شوند و البته شمارش موشهای معدوم شده نشانه دقیقی از تعداد واحدهای معدوم شده نیستند چراکه هرکدام از اینها در واقعیت نشانه وجود یک کلونی موش در تهران هستند که از بین رفتهاند.
باید برای کنترل موش ها فرهنگ سازی شود
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر خاطرنشان کرد: مهمترین اتفاقی که در این زمینه صورت گرفت که اطلاعرسانی، آموزش و فرهنگ سازی مردم در ناامن کردن فضای زیست موشها به وجود بیاید تا مواد غذایی مناسبی برای آنها به وجود نیاید و اطراف مخازن زباله پاکسازی شود و مردم، کسبه و اغذیه فروشها به این مساله توجه کنند تا کلونیهای موش کمتر شود.
وی ادامه داد: یکی از ویژگیهای خوبی اجرای این طرح جهادی همزمان با شیوع کرونا این بود که مردم ملاحظات بهداشتی را بیشتر رعایت میکردند و ما هم این مساله را بیشتر پیگیری کردیم تا بتوانیم نتیجه بهتری از اجرای این طرح بگیریم.
مفاخریان خاطرنشان کرد: گزارشهایی که به من میرسد این است که وضعیت نمود بیرونی موشها در شهر تهران کمتر شده است، اما اینکه ما چه تعداد موش و چه تعداد کلونی موش در تهران داریم، نیاز به مطالعات دارد که ما هنوز آمار دقیقی را از این مساله در دست نداریم.
اگر زاد و ولد موشها را کنترل کنیم، هنر کردهایم
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تصریح کرد: اگر ما بتوانیم زاد و ولد موشها را کنترل کنیم، هنر کردهایم و تلاش ما هم این است که جمعیت آنان را کنترل کنیم.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر خاطرنشان کرد: اینکه بخواهیم فعالیتی انجام دهیم که اصلا موشها در سطح شهر دیده نشوند، عملا نشدنی است چراکه بسیاری از این موشها با اقلام وارداتی از بنادر وارد کشور میشوند و جنس موشهای موجود تهران با جنس موشهای بومی تهران متفاوت است و این بیانگر آن است که این موشها باهم زاد و ولد کرده و تکثیر شدهاند و امروز شهرتهران را به این شکل درآوردهاند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر