سیل شدید در مناطق روستایی آرادان/ ۵۰ نفر در سیلاب گرفتار شدند
حوادث رکنا : بر اثر وقوع سیل شدید در مناطق روستایی آرادان، 50 نفر در سیلاب گرفتار شدند که نیروهای جمعیت هلالاحمر به آنها خدمترسانی کردند.
![سیل شدید در مناطق روستایی آرادان/ ۵۰ نفر در سیلاب گرفتار شدند](https://cdn.rokna.net/thumbnail/ptDfc80zFUiE/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2clJA0vr44HpqvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%DB%8C%D9%84+%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82+%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86%2F+%DB%B5%DB%B0+%D9%86%D9%81%D8%B1+%D8%AF%D8%B1+%D8%B3%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8+%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1+%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF.jpg)
به گزارش رکنا، سعید مجیدی، رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان اظهار کرد: در ساعت ۱۹ روز پنجشنبه حسب گزارشهای مردمی مبنی بر وقوع سیل شدید در منطقه رامه، سریعاً بهواسطه دهیاران و عوامل محلی وضعیت وقوع سیل در منطقه بررسی شد.
او گفت: جاده رامه از منطقه ترک در و باغستان، گراب و دارستان و در ادامه بالاتر از معدن محسنی در چند نقطه تا ۲۰۰ متر بالاتر از پل فلزی زیر سیل رفته و مسدود شده بود.
رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان گفت: حدود هشت دستگاه خودرو و ۱۸ دستگاه موتورسیکلت در یک کیلومتر بالاتر از معدن محسنی در منطقهای به طول دو کیلومتر محصور و گرفتار شده بودند.
مجیدی بیان کرد: یک نفر راکب موتورسیکلت در منطقه ترک در بر اثر وقوع حادثه دچار مصدومیت شده بود که با توجه به موارد فوق، اقدامات متفاوتی صورت پذیرفت.
او ادامه داد: هماهنگی با فرماندار، معاون فرماندار، اداره راه و ترابری برای بازگشایی مسیر و آمادهباش کامل به تیمهای عملیاتی هلالاحمر انجام شد.
رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان اضافه کرد: هماهنگی با عوامل محلی روستای رامه بالا برای رسیدن به راکب موتورسیکلت حادثهدیده و انتقال وی به روستای رامه پایین و انجام اقدامات اولیه درمانی با راهنماییهای هلالاحمر انجام گرفت.
مجیدی بیان کرد: دو نفر از نجاتگران هلالاحمر که در محل حضور داشتند، ضمن ساماندهی خودروها و موتورسواران محصور، با بررسی وضعیت او و ارتباط مستمر با هلالاحمر، شرایط این ۵۰ نفر را گزارش و اقدامات لازم را انجام میدادند.
او گفت: دو تیم امداد و نجات هلالاحمر شهرستان آرادان متشکل از هفت نفر به همراه مواد غذایی و امکانات زیستی لازم از مسیر جاده به منطقه اعزام شدند؛ ولی با توجه به تاریکی هوا و از بین رفتن مسیر اصلی و حجم زیاد آب سیل ، امکان ادامه مسیر نداشتند.
رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان گفت: با هماهنگی معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان سمنان مقرر شد صبح اول وقت مجدداً عملیات آغاز شود و سایر اقدامات لازم صبح انجام شد.
مجیدی بیان کرد: هماهنگی با امداد هوایی اورژانس ۱۱۵ برای انتقال مصدوم به مرکز درمانی هم انجام شد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
-
فیلم خنده های بی امان ژاله صامتی سوژه رسانه ها شد
ارسال نظر