فیلم دیده نشده از جنگ ارمنستان و آذربایجان / 2 خمپاره به جنگل ارس خورد
حجم ویدیو: 16.19M | مدت زمان ویدیو: 00:02:12

به گزارش رکنا،2 خمپاره ارمنستان به جنگل ارس حاشیه اصلاندوز مغان اصابت کرده است.

وزارت دفاع آذربایجان تصاویری از حمله توپخانه ای آذربایجان به طرف نیروهای ارمنستان منتشر کرد .

جنگ خانمانسوز بین آذربایجان و ارمنستان به شدت ادامه دارد و در خاتمه باید هر دو طرف با هم به مذاکره بنشینند تا مشکلات را حل کنند، در حالیکه مذاکرات صلح باید الان باشد و نه بعد از ویرانی جنگ.

وزارت دفاع ارمنستان ویدیویی منتشر کرد که در آن نیروهای آذربایجان و ترکیه وحشت زده در حال فرار از نقاط اشغالی در ارمنستان هستند و نیروهای ارمنستان آنها را همچنان به گلوله می بندند

همانطور که قبلا هم گفتیم جنگ راه حل نیست و این جنگ برنده ندارد و فقط از طریق گفتمان می توان در صلح کنار هم زندگی کرد.

آذربایجان و ارمنستان همسایگان خوب ما هستند و امید است هرچه زودتر نیروهای افراطی به عقب رانده شده و نیروهای صلح طلب وارد صحنه شوند.

برخی منابع خبری از به پرواز درآمدن جنگنده‌های نیروی هوایی ارمنستان بر فراز ایروان خبر می دهند. در صورت ادامه روند تلفات گیری پهپادهای آذربایجان از زرهی ارمنستان، ورود جنگنده های ارمنستان به جریان جنگ دور از ذهن نیست.

هدف گیری تانک‌های جمهوری آذربایجان توسط ارتش ارمنستان در مرز منطقه قره باغ

ارمنستان می گوید جنگ با حملات آذربایجان شروع شد و آذربایجان می گوید نه حملات از طرف ارمنستان شروع شد

ارمنستان از آمادگی برای همکاری با اروپا جهت آتش‌بس در قره‌باغ خبر داد

وزارت خارجه ارمنستان روز جمعه از آمادگی این کشور برای همکاری با سازمان امنیت و همکاری اروپا با هدف برقراری آتش‌بس در قره‌باغ خبر داد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این بیانیه وزارت خارجه ارمنستان در حالی منتشر شده است که منابع خبری از تداوم درگیری‌های مرزی میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در صبح جمعه خبر دادند.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان هم از درگیری‌های شدید مرزی با ارمنستان در روز جمعه خبر داد و وزارت دفاع ارمنستان نیز اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور یک هواپیمای جمهوری آذربایجان را منهدم کرده است.

پس از درگیری‌های نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیرماه) بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی از هر دو طرف شد، جنگ لفظی و برخی تحرکات دیپلماتیک به تنش در منطقه قفقاز دامن زد و بروز برخورد نظامی میان این دو کشور را قابل پیش‌بینی کرده بود. دو کشور چندین دهه برسر مالکیت منطقه قره‌باغ با یکدیگر اختلاف دارند.

در سال ۱۹۹۴ میلادی، به دنبال درگیری های چهارساله نظامی دو کشور، برخی دولت های اروپایی و منطقه برای پایان دادن به منازعات ارضی میان باکو و ایروان وارد عمل شدند و سرانجام با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، آتش‌بس میان طرفین مناقشه برقرار شد اما تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تاکنون نتیجه‌ای نداشته است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 612010 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟