اولین واکنش دولت به خودکشی کارگر شرکت نفت امیدیه + فیلم و عکس صحنه
حجم ویدیو: 5.02M | مدت زمان ویدیو: 00:00:41

به گزارش رکنا، علی ربیعی در نشست خبری گفت:به محض انتشار خبر فورا پیگیر موضوع شدیم و علل و عوامل آن بررسی شد.

جان یک نفر هم برای ما اهمیت دارد. در ایران آمار خودکشی ۵ نفر در ۱۰۰ هزار نفر است. این آمار در برخی از استان‌ها به ۲۰ نفر هم می رسد.

عوامل فردی روانشناختی در خودکشی این فرد موثر بوده است

ربیعی سخنگوی دولت

درباره خودکشی منهای بررسی کیس نمی‌توان اظهارنظر کرد. در این مورد خاص هم تحقیقات انجام شده است. عوامل فردی روانشناختی بیش از هر عاملی در خودکشی این فرد موثر بوده است.

عصر روز چهارشنبه ٢١ خردادماه یکى از کارگران حراست شرکت نفت (امیدیه) به دلیل نپرداختن حقوقش خودکشى کرد اما این خودکشى ناموفق بود و دوستان این کارگر نجاتش دادند. پایگاه اطلاع رسانی خبری رکنا محتوا و صحت این خبر را با روشن شدن واقعیت ها تایید نمی کند.

خودکشی یک کارگر شرکت نفتی در هویزه

 روابط عمومی اداره کل کار ، تعاون و رفاه اجتماعی خوزستان در اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر خودکشی کارگر یکی از شرکت های نفتی استان دکتر "ارسلان غمگین" مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان دستور بررسی موضوع را صادر کردند.

 مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان ضمن این که شخصا موضوع را پیگیری می نمایند به معاون روابط کار و روسای اداره بازرسی کار، اداره روابط کار و اداره حراست و همچنین اداره تعاون، کار و رفاه محل، دستور بررسی ویژه و فوری را برای اعلام نتیجه در کمترین زمان ممکن به مدیریت اداره کل صادر کرد.

خودکشی در هویزه / کارگر شرکت نفتی به زندگی خود پایان داد

در فیلم منتشر شده صحنه ای از محل خودکشی این کارگر دیده می شود که همکارانش برای وی اشک می ریزند.

خودکشی به دلیل مشکلات مالی و عدم دریافت حقوق ماهیانه

چهارشنبه ۲۱ خردادماه، یک کارگر میدان نفتی یادآوران در شهرستان هویزه به دلیل مشکلات مالی و عدم دریافت حقوق ماهیانه خود را حلق آویز کرد. خودکشی این کارگر پس از تماس با پیمانکار موسسه و بی نتیجه ماندن درخواست معوقات مزدی او صورت گرفت است.

یکی از کارگران شرکت نظم آفرینان ایمان گفت: «ما سال هاست که در میدان نفتی یادآوران کار می کنیم و در چند ماه گذشته پیمانکار مؤسسه نظم آفرینان قرارداد جدیدی برای ما آورد که باید همگی زیر آن را امضا می زدیم، اما به دلیل وجود بند های غیر عادلانه که اکثراً به ضرر کارگر و به نفع پیمانکار تمام می شد و با کوچکترین بهانه ای، پیمانکار اجازه داشت .

ما را از کار اخراج کند وخیلی از مزایا مانند بدی آب وهوا را از ما گرفت، از امضای آن امتناع کردیم ولی فشارها روز به روز بر ما بیشتر شد و به هر که اطلاع دادیم کسی از ما کارگران حمایت نکرد و حتی در جلسه ای که در فرمانداری هویزه با حضور معاون فرماندار و مسئول حفاظت اطلاعات و رئیس اداره کارهویزه برگزار شد نتیجه ای که حقوق کارگران این مؤسسه را تضمین کند، بدست نیامد تا اینکه مجبور شدیم آن قرارداد را امضا کنیم.»

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی