وحشتناکترین و دلخراشترین مرگها کدامند؟
رکنا: مرگ با عزت آرزوی هر انسانی است، ولی راه های مردن بسیار بد یا دلخراش وجود دارند که حقیقتا هیچ کس دوست ندارد با آن ها رو به رو شود.
مرگ حق است و هیچ مسلمانی در این تعبیر کوچکترین تردیدی ندارد. در دیگر ادیان هم مرگ پدیدهای کاملا پذیرفتهشده است و هیچ آدم عاقلی خود را فناناپذیر و نامیرا نمیداند، اما خب تفاوتهای موجود در کیفیت روبهروشدن با مرگ میتواند این پدیده را ترسناکتر از آنچه که هست، بنمایاند.
در این مطلب قصد داریم تعدادی از بدترین اتفاقاتی که منجر به مرگ میشود را با شما مرور کنیم. با این امید که هیچکدام از شما و البته خود ما با آنها روبهرو نشده و وقتش که رسید، مرگی آرام و زیبا داشته باشیم.
سقوط هواپیما
نترسید! براساس آمارهای موجود، سفر با هواپیما ایمنترین مدل در بین انواع سفرها به شمار میرود اما خب اتفاق است دیگر! در همان ابتدای سقوط، سرنشینان هواپیما دچار هیپوکسی شده و به دلیل کمبود اکسیژن بیهوش میشوند. بهترین حالت این است که تا لحظه برخورد با زمین کسی به هوش نیاید، اما خب همیشه ثانیههایی قبل از رسیدن به زمین تعداد زیادی از سرنشینان هوشیاری خود را به دست میآورند. در هرصورت امیدواریم هیچگاه در سفرهای هوایی خود دچار مشکل نشوید.
قربانیشدن
این مدل از مرگ مدتهاست که منسوخ شده است اما همچنان اخباری مبنی بر اجرای مراسم قربانیکردن انسان در قبایل بدوی برخی کشورها به گوش میرسد. مراسم قربانیکردن بیشترین شباهت را به مراسم اعدام execution دارد، با این تفاوت که در برخی موارد شخص قربانی خود نیز به کاری که قرار است صورت بگیرد، اعتقاد دارد، هرچند که این نیز از مهابت و ترسناکبودن ماجرا نمیکاهد. آثار به جامانده از تمدنهای باستانی همچون اینکاها، نشانگر اعتقاد راسخ آنها به اجرای چنین مراسمهایی بوده است.
سقوط در آتشفشان
احتمال مواجهه با چنین مرگی شاید از یک درمیلیون هم کمتر باشد، پس ترس به خود راه ندهید. اما در هر صورت محتمل است که کوهنوردها یا ماجراجویانی که خود را به قله یک کوه آتشفشان فعال رساندهاند، پایشان بلغزد و در حفره آن سقوط Fall کنند. شاید فکر کنید که خب فرد موردنظر بلافاصله وارد مواد مذاب شده و مرگش به قدری سریع است که دردی احساس نمیکند. اشتباهتان دقیقا همینجاست! با توجه به چگالی گدازهها فرورفتن در آن به کندی انجام شده و مرگی دردناک را برای فرد بدشانس موردنظر رقم خواهد زد.
سرگردانی در دریا
مواجهه با این نوع مرگ نیز، خیلی محتمل نیست اما غیرممکن هم نیست! گرسنگی و تشنگی اولین مشکلی است که هنگام سرگردانی در دریا با آن مواجه میشوید. بدن انسان میتواند بیش از ٦٠ روز بدون غذا و فقط با مصرف مایعات زنده بماند، اما خب بعد از آن چه؟ البته نظر دیگری هم درخصوص این نوع از مرگ وجود دارد، مبنی بر اینکه بدترین و کشندهترین قسمت سرگردانی در دریا نه گرسنگی و تشنگی بلکه تنهایی و ناامیدی از نجاتیافتن است.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید
منبع: روزنامه شهروند
ارسال نظر